Προς το περιεχόμενο

Στο Android από σήμερα το Super Mario Run

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις άλλες κονσόλες συμβαίνει κάτι διαφορετικό?

Στο PC δεν αγοράζεις τα παιχνίδια με "εκ νέου λεφτά"?

Δεν έπιασες τον συλλογισμό μου σωστά...

Αγοράζεις σήμερα ένα xbone λέμε τώρα τυχαίο (τι θέλω και ρίχνω λάδι στην φωτιά; ) στα 199 από τα γνωστά μαγαζιά, θα είναι με έναν καλό controller και ίσως ένα game, 500GB HDD, άριστο on-line και voice chat και και και έχει πόσους τίτλους να πάρεις σε καλές τιμές.

Πας τώρα στην ninty για το switch δίνεις 325(τιμη σκρουτζ) για σκέτη κονσόλα και έχει 2-3 τίτλους(εδώ βάλτε ότι θέλετε εσείς, δεν ξέρω τι υπάρχει τώρα στο switch και ούτε θέλω να μάθω μιας που είναι pass για μένα το switch), χάλια controller για τα δικά μου χέρια και την υπόσχεση του ότι ΘΑ βγούνε games, μόνο 32GB επεκτάσιμου ναι οκ, on-line δεν ξέρω αλλά για voice chat θες κινητό.

Η μια πλευρά σου δίνει πιο οικονομική και ολοκληρωμένη λύση από την άλλη που σου δίνει υπόσχεση ότι ΘΑ βγούνε τίτλοι. Δεν έρχεται κανένας με την συσκευή, ούτε καν ένα tech demo όπως το 1-2-3 switch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συγκρίνεις hardware με έναν game τίτλο; Τι συμπέρασμα περιμένεις να βγάλεις;

Για πες μου τι δε σου άρεσε στον τίτλο;

o τίτλος μου άρεσε πάρα πολύ βασικά 

Αγοράζεις σήμερα ένα xbone λέμε τώρα τυχαίο (τι θέλω και ρίχνω λάδι στην φωτιά; ) στα 199 από τα γνωστά μαγαζιά, θα είναι με έναν καλό controller και ίσως ένα game, 500GB HDD, άριστο on-line και voice chat και και και έχει πόσους τίτλους να πάρεις σε καλές τιμές.

Πας τώρα στην ninty για το switch δίνεις 325(τιμη σκρουτζ) για σκέτη κονσόλα και έχει 2-3 τίτλους(εδώ βάλτε ότι θέλετε εσείς, δεν ξέρω τι υπάρχει τώρα στο switch και ούτε θέλω να μάθω μιας που είναι pass για μένα το switch), χάλια controller για τα δικά μου χέρια και την υπόσχεση του ότι ΘΑ βγούνε games, μόνο 32GB επεκτάσιμου ναι οκ, on-line δεν ξέρω αλλά για voice chat θες κινητό.

Η μια πλευρά σου δίνει πιο οικονομική και ολοκληρωμένη λύση από την άλλη που σου δίνει υπόσχεση ότι ΘΑ βγούνε τίτλοι. Δεν έρχεται κανένας με την συσκευή, ούτε καν ένα tech demo όπως το 1-2-3 switch.

ότι και καλά τώρα δεν λέτε βλακείες εσείς και είπα εγώ βλακεία με την ημερομηνία; 

έπρεπε να πάρω την άδεια κανενός για να συνεχίσω; 

βρε τι χουντικοί είστε οι nintendάκιδες; 

Δεν θέλω να γίνω σπαστικός εδώ. Όμως δύσκολα θα σύγκρινα το xbox one το ps4 και το pc με το nintendo switch. Μιλάμε για τελείως διαφορετικές αγορές. Ναι μπορείς να το κανεις dock mode και να το απολαύσεις ως home console αλλα επίσης (στην δικια μου περίπτωση) να παίζεις τίτλους βλέπε zelda  και skyrim 2011 σε μια mobile συσκευή χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα και χωρίς κανένα nvidia grid η καποιο streaming service.  Και επίσης o Tegra x1 υποστηρίζει direct x12 και open gl που λύνει τα χερια στους developers να δημιουργήσουν τίτλους για το switch. Ναι μπορεί να μην είναι στα 120 fps με γραφικά σαν να βλέπεις κορνίζα αλλα δεν είναι όλοι απαιτητικοί και ειδικά όταν πρόκειται για mobile συσκευή. 

Επίσης για τους τίτλους θα συμφωνήσω ότι είναι τραγικό το launch. Αλλα ελπίζω εγώ που την αγόρασα για το καλύτερο.

https://www.youtube.com/watch?v=9XzIZWO1qdg

Αγοράζεις σήμερα ένα xbone λέμε τώρα τυχαίο (τι θέλω και ρίχνω λάδι στην φωτιά; ) στα 199 από τα γνωστά μαγαζιά, θα είναι με έναν καλό controller και ίσως ένα game, 500GB HDD, άριστο on-line και voice chat και και και έχει πόσους τίτλους να πάρεις σε καλές τιμές.

ότι και καλά τώρα δεν λέτε βλακείες εσείς και είπα εγώ βλακεία με την ημερομηνία;

έπρεπε να πάρω την άδεια κανενός για να συνεχίσω;

βρε τι χουντικοί είστε οι nintendάκιδες;

Η μία πλευρά κυκλοφορεί ήδη 4 χρόνια.

Προφανώς είναι πιο φθηνό, προφανώς έχει περισσότερα παιχνίδια.

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό.

Σου είπε κανείς να πάρεις άδεια?

Αλλά το ότι συνεχίζεις να προσπαθείς να την πεις στον άλλον αντί να παραδεχτείς ένα απλό λάθος δείχνει πολλά.

• Like 1

το ότι κατάφερε πάντως να πουλήσει εκατομμύρια κονσόλες με μόνο ένα τίτλο και τιμή αλμυρή είναι αξιοθαύμαστο πάντως, κάνει το iphone να μοιάζει τεφαρίκι και όχι τόσο εμπορικά επιτυχημένο 

προφανώς βρε Νίκο και δεν είναι λογική αγορά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή

σε κάποιους μήνες το συζητάμε, εγώ δεν είμαι αρνητικός μαζί του. αλλά τουλάχιστον με μια βιβλιοθήκη, κάπως πιο λογικές τιμές και φυσικά λυμένες παιδικές ασθένειες 

• Like 1

Η μία πλευρά κυκλοφορεί ήδη 4 χρόνια.

Προφανώς είναι πιο φθηνό, προφανώς έχει περισσότερα παιχνίδια.

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό.

Σου είπε κανείς να πάρεις άδεια?

Αλλά το ότι συνεχίζεις να προσπαθείς να την πεις στον άλλον αντί να παραδεχτείς ένα απλό λάθος δείχνει πολλά.

Αυτό λέω και γω. 

Πήρες της μετρητής ένα ειρωνικό μου σχόλιο και το έκανες σημαία. Και ναι οκ η ημερομηνία που είπα στο ειρωνικό μου ποστ ήταν λάθος. Και;

Δεν θέλω να γίνω σπαστικός εδώ. Όμως δύσκολα θα σύγκρινα το xbox one το ps4 και το pc με το nintendo switch. Μιλάμε για τελείως διαφορετικές αγορές. Ναι μπορείς να το κανεις dock mode και να το απολαύσεις ως home console αλλα επίσης (στην δικια μου περίπτωση) να παίζεις τίτλους βλέπε zelda  και skyrim 2011 σε μια mobile συσκευή χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα και χωρίς κανένα nvidia grid η καποιο streaming service.  Και επίσης o Tegra x1 υποστηρίζει direct x12 και open gl που λύνει τα χερια στους developers να δημιουργήσουν τίτλους για το switch. Ναι μπορεί να μην είναι στα 120 fps με γραφικά σαν να βλέπεις κορνίζα αλλα δεν είναι όλοι απαιτητικοί και ειδικά όταν πρόκειται για mobile συσκευή. 

Επίσης για τους τίτλους θα συμφωνήσω ότι είναι τραγικό το launch. Αλλα ελπίζω εγώ που την αγόρασα για το καλύτερο.

https://www.youtube.com/watch?v=9XzIZWO1qdg

Φίλε σπαστικός δεν γίνεσαι, μίλησες πολύ ωραία και χαίρομαι για αυτό!

Ένα παράδειγμα ήθελα να δώσω.

το ότι κατάφερε πάντως να πουλήσει εκατομμύρια κονσόλες με μόνο ένα τίτλο και τιμή αλμυρή είναι αξιοθαύμαστο πάντως, κάνει το iphone να μοιάζει τεφαρίκι και όχι τόσο εμπορικά επιτυχημένο

προφανώς βρε Νίκο και δεν είναι λογική αγορά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή

σε κάποιους μήνες το συζητάμε, εγώ δεν είμαι αρνητικός μαζί του. αλλά τουλάχιστον με μια βιβλιοθήκη, κάπως πιο λογικές τιμές και φυσικά λυμένες παιδικές ασθένειες

Καμιά κονσόλα στο launch δεν είναι λογική αγορά με την κλασσική έννοια.

Άλλωστε ούτε και εγώ το έχω αγοράσει όσο και να θέλω να παίξω Zelda.

• Like 2

Σοβαρά το πιστεύεις αυτό; Τι και αν σου έλεγα ότι έχω Wii U σπίτι και αν θέλω μπορώ να πάω να το αγοράσω, αλλά δεν σκοπεύω να ξοδέψω 70€ για να παίξω ένα παιχνίδι που θα τρέχει στο U με ανάλυση γτπ.. και να τρώει FPS spikes. Εδώ στο Switch και τρέχει στα 900p. 

Που κολλάνε τα γραφικά με το καλό παιχνίδι..

Προτιμω να δωσω 70 ευρω για ενα παιχνιδι που θα σε κολλησει παρα για ενα παιχνιδι που χρησιμευει μονο στο να κανεις φιγουρα την κονσολα σου με κλασσικο χιλιοπαιγμενο mainstreamαδικο gameplay. Σιγουρα το ιδανικο θα ειναι να εχει και τα 2 αλλα μην τρελαθουμε και πουμε οτι παιχνιδια τυπου God of War, Crysis και οτιδηποτε εθετε τον πηχη ψηλα στον τεχνικο τομεα ειχαν το πρωτοποριακο gameplay, μια απο τα ιδια ηταν στο πιο κινηματογραφικό.

αν ησουν gamer δεν θα ελεγες κατι τετοιο,,,, μα τι λεω ,οι πλειστοι νομιζουν οτι μονο το hadrware κανει την διαφορα χωρις game library,ειδαμε και τo ps vita με κορυφαιο για την εποχη hardware ποσο πηγε μακρυα

Μια χαρα τα παει το PSVita, ζει 5+ χρονια και θα αντεξει σιγουρα άλλα 2+, στο PSN εχει μπολικες κυκλοφοριες καθε μηνα. Απλά σε φυσικες εκδοσεις εχει θεμα και αυτο μονο στην Ευρωπη.

Ιανουάριος 2017 - Ιαπωνία

C1QDIxLUkAAybu5.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που κολλάνε τα γραφικά με το καλό παιχνίδι..

Προτιμω να δωσω 70 ευρω για ενα παιχνιδι που θα σε κολλησει παρα για ενα παιχνιδι που χρησιμευει μονο στο να κανεις φιγουρα την κονσολα σου με κλασσικο χιλιοπαιγμενο mainstreamαδικο gameplay. Σιγουρα το ιδανικο θα ειναι να εχει και τα 2 αλλα μην τρελαθουμε και πουμε οτι παιχνιδια τυπου God of War, Crysis και οτιδηποτε εθετε τον πηχη ψηλα στον τεχνικο τομεα ειχαν το πρωτοποριακο gameplay, μια απο τα ιδια ηταν στο πιο κινηματογραφικό.

Μια χαρα τα παει το PSVita, ζει 5+ χρονια και θα αντεξει σιγουρα άλλα 2+, στο PSN εχει μπολικες κυκλοφοριες καθε μηνα. Απλά σε φυσικες εκδοσεις εχει θεμα και αυτο μονο στην Ευρωπη.

Ιανουάριος 2017 - Ιαπωνία

C1QDIxLUkAAybu5.jpg

Τα παιχνίδια της Nintendo στο σωστό Hardware έχουν ευχάριστα γραφικά που κολλάς με τις ώρες. Το ίδιο παιχνίδι σε 2 διαφορετικά συστήματα ως παράδειγμα. Super Mario Galaxy Wii. Το βάζω στο Wii U σε μεγάλη τηλεόραση και έχω 720p upscaled δίχως antialiasing δίχως τίποτα και φαίνεται χάλια σε τόσο μεγάλη οθόνη. Μετά παίρνω το ίδιο παιχνίδι και το βάζω στον Dolphin Emulator σε Full ανάλυση με Antialising κλπ και έχεις κάτι τέτοιο ως αποτέλεσμα. Θυμήσου πριν δεις το βίντεο μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι του Wii που το κάνει emulation η nintendo στο Wii U στα 720p Upscale.

https://www.youtube.com/watch?v=4CJaauL_KnY

Επεξ/σία από billdanos

Κολλάς με τις ώρες γιατί έχουν ευχάριστο gameplay.

Όχι για τα γραφικά.

δηλαδή εσένα δεν σε πειράζει να παίζεις παιχνίδι με ανάλυση του Wii ή του PS2 σε 48-50" τηλεόραση αν όχι τότε πάω πάσο γιατί σε τέτοιες μεγάλες αναλύσεις δεν βλέπονται.

• Like 1

αν έβγαζε όμως το 2017 κονσόλα με γραφικά Ν64 θα έπεφτε κράξιμο από παντού και από τους φαν της

δίνει τόσο όσο από το wii κι έπειτα 

βέβαια στη περίπτωση του switch που μιλάμε για φορητό μια χαρά είναι, διαφορετικά θα έπρεπε να έχει μαζί και μια 2κιλη μπαταρία 

καλώς ή κακώς είναι handheld με δυνατότητα dock, δε μπορεί να συγκρίνεται με σταθερές κονσόλες 

στο μόνο που έχω ένσταση με το hw του (πέρα από τα προβληματικά joycons που θα φτιαχτούν) είναι στην οθόνη, θα έπρεπε να πάνε σε κάποιο πιο ανθεκτικό υλικό, γιατί η ίδια η οθόνη δεν είναι καθόλου κακή σε χρώματα γωνίες κτλ.. και η ανάλυση της δεν είναι παράλογη, μια χαρά είναι για τη χρήση που προορίζεται

αλλά το πλαστικό δε μου αρέσει 

• Like 1

δηλαδή εσένα δεν σε πειράζει να παίζεις παιχνίδι με ανάλυση του Wii ή του PS2 σε 48-50" τηλεόραση αν όχι τότε πάω πάσο γιατί σε τέτοιες μεγάλες αναλύσεις δεν βλέπονται.

Το Wii που το έχω δοκιμάσει δεν με ενοχλεί.

Αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει το Wii που βγήκε πριν τόσα χρόνια.

Το Switch μια χαρά ανάλυση βγάζει.

Άνθρακες ο θησαυρός σε root δεν παίζει θέλει συνεχώς internet και είναι τόσο βλακωδες εύκολο που και ο πατρικ απο το bob σφουγγαρακη βαράει high score.

Θα συνεχίσω με τον drastic emulator.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...