Προς το περιεχόμενο

Στο Android από σήμερα το Super Mario Run

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την παρουσία του και στην πλατφόρμα του Android κάνει από σήμερα το παιχνίδι Super Mario Run, το πρώτο παιχνίδι της Nintendo για smartphones με κεντρικό ήρωα το γνωστό υδραυλικό.

Το Super Mario Run έρχεται τρεις μήνες περίπου μετά το ντεμπούτο του παιχνιδιού στο iOS και το iPhone όπου συνοδεύτηκε με αρκετό ενθουσιασμό, που όμως δεν οδήγησαν σε επιτυχία παρόμοια του Pokemon Go που πολλοί ανέμεναν. Πλέον με την εμφάνισή του στο Android, το Super Mario Run είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο κοινό, ενώ η έκδοση που κυκλοφορεί είναι σύμφωνα με τη Nintendo ή 2.0 όπου περιλαμβάνει διάφορα νέα χαρακτηριστικά όπως το easy mode.

Κατά τα άλλα, όπως και στην έκδοση για iPhone, το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις δωρεάν πίστες από το 1-1 έως το 1-4, ενώ για τις υπόλοιπες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 10 δολαρίων. Οι κύριες λειτουργίες που περιλαμβάνει το παιχνίδι είναι τρεις και συγκεκριμένα τα World Tour, Toad Rally και Kingdom Builder. Στο World Tour, βλέπουμε την πλήρη ιστορία του παιχνιδιού όπου ο Mario πρέπει να ταξιδέψει σε 6 κόσμους για να σώσει την πριγκίπισσα. Το Toad Rally αποτελεί το multiplayer mode του Super Mario Run στο οποίο οι παίχτες διαγωνίζονται για το ποιος θα μαζέψει τα περισσότερα νομίσματα και θα κάνει τις πιο εντυπωσιακές φιγούρες. Τέλος στο Kingdom Builder, οι παίχτες χρησιμοποιούν τα κέρματα που έχουν συγκεντρώσει από τα άλλα 2 modes για να χτίσουν τα δικά τους σπίτια και να προσθέσουν τα δικά τους διακοσμητικά κάποια από τα οποία ξεκλειδώνουν bonus χαρακτήρες αλλά και mini-games και έξτρα περιεχόμενο.

Η Nintendo δεν έχει προχωρήσει σε καμία αλλαγή σε σχέση με την iOS έκδοση, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι παραμένει βελτιστοποιημένο για παίξιμο σε smartphones σε κάθετη θέση, ενώ ο Mario κινείται αυτόματα και με τον χρήστη να χρειάζεται να πατάει την οθόνη για την πραγματοποίηση αλμάτων.

File.png Download: Super Mario Run (Android)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα τσέπωσαν απο την Apple να το βγαλει πρώτα σε ioS και τώρα που πέρασε το hype είπαν να το δώσουν σε Android γιατι ετσι και αλλιως όλοι h@cked θα το κάνουν install :D

• Like 5

Καλή τύχη Nintendo, έχεις πάρει την κατηφόρα δίχως φρένα. Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει 10€ για ένα Tap Tap παιχνίδι και σαν να μην φτάνει αυτό, στο iOS μπλόκαραν τους χρήστες με Jailbreak ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Περιμένω τα ίδια χάλια για τους Rooted.

• Like 7

Καλή τύχη Nintendo, έχεις πάρει την κατηφόρα δίχως φρένα. Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει 10€ για ένα Tap Tap παιχνίδι και σαν να μην φτάνει αυτό, στο iOS μπλόκαραν τους χρήστες με Jailbreak ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Περιμένω τα ίδια χάλια για τους Rooted.

Καλά εδώ δίνουν τόσα λεφτά για να παίζουν zelda σε tablet 5 ετών! Ουψ! Στο cutting edge technology switch ήθελα να πω! 

• Like 2

Καλά εδώ δίνουν τόσα λεφτά για να παίζουν zelda σε tablet 5 ετών! Ουψ! Στο cutting edge technology switch ήθελα να πω! 

Βέβαια γιατί όταν δίνεις 300+ € αγοράζεις ποιότητα

plastic1.jpg

• Like 4

Το Zelda τα σπάει οποίος το βρίζει απλα δεν εχει χρήματα να το αποκτήσει

Σοβαρά το πιστεύεις αυτό; Τι και αν σου έλεγα ότι έχω Wii U σπίτι και αν θέλω μπορώ να πάω να το αγοράσω, αλλά δεν σκοπεύω να ξοδέψω 70€ για να παίξω ένα παιχνίδι που θα τρέχει στο U με ανάλυση γτπ.. και να τρώει FPS spikes. Εδώ στο Switch και τρέχει στα 900p. Η Nintendo περνάει τους πελάτες για μαλάκες, εγκατέστησε τον Dolphin Emulator στο PC και τρέξε ένα Wii παιχνίδι σε WQHD να δεις γραφικά και μετά θα καταλάβεις τι σου πουλάει η Nintendo για κονσόλες με 340+ € και χωριστά 70€ τα παιχνίδια. Ενώ τα παιχνίδια θα μπορούσαν να έχουν και γαμώ τις αποδόσεις σου πουλάει πετσοκομένο Hardware σε τιμές High End.

• Like 8

Δεν κράζω το παιχνίδι, γούστα είναι αυτά, εμένα δεν μου αρέσει πχ όπως το no man's sky σε άλλον αρέσει αυτά είναι γούστα.

Εγώ κράζω την πανάκριβη κονσόλα με απαρχαιωμένο h/w που αυτήν την στιγμή είναι ένα zelda machine με τιμή ps4 pro.

Βέβαια sony & ms δίνουν φθηνά τις κονσόλες γιατί βγάζουν από τα games η ninty τι games να βγάλει άραγε πέραν των IP της για να καλύψει την χασούρα από το h/w? Γι'αυτό και κοστίζει τόσο

• Like 2

Αυτό κι αν είναι είδηση. Τρέχω να επενδύσω τα 10 μου ευρώ στο υπέρτατο παιχνίδι όλων των εποχών! Ωχ: item not found!

αυτό σου βγάζει εσένα;;; εμένα μου βγάζει "λεφτά not found"!!! :P

• Like 3

Υπάρχει κάποιος που να μην είναι γκρινιάρης στο παρόν 

τόπικ?

Το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό, για τους mario fans και μη. Η τιμή είναι τσιμπημένη για google store. λογική θα ήταν στα 5 ευρώ.

Αλλά οκ δεν απευθύνεται σε μπατήρηδες. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...