Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα ενα καλυτερο motherboard απο το υπαρχον καθως οι μνημες μου 8 gigs ddr3 δεν αναγνωρίζονται πληρως.ενδεχομένως η ταχύτητα χρονισμου τους ειναι μεγαλύτερη απο αυτη της μητρικης

Δημοσ.

Kαλημερα, θα ήθελα τη γνωμη σας για την αναβάθμιση του pc μου,με ενδιαφέρει μια μητρική με wifi built in καρτα γραφικών για multimedia και gaming οχι τιποτα extreme και ενα σκληρό σχετικά αθόρυβο και γρήγορο.Το υπολοιπο σύστημα αποτελείται :processor amd fx 4350quadcore 4.20ghz, 8gb 3.73 useable ram,64 bit ddr3 soundcard cteative extreme audio, display radeon 5450 windows 10 64 bit

Δημοσ.

πες μας και τα υπολοιπα του υπολογιστη σου. επεξεργαστης, ψυκτρες, κουτι κτλ κτλ.

Δημοσ.

Πολλά τα λεφτά για AM3+ motherboard! Να είχες κανά 6πύρινο ή 8πύρινο FX θα έλεγα ότι μπορεί και να αξίζει η επένδυση! Wifi δύσκολα θα βρεις σε AM3+!

Οι επιλογές σου γενικότερα:

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/292275_292343_544159/AMD-DDR3-AM3.html?keyphrase=am3%2B&page=1

Η προσωπική μου συμβουλή είναι να τα πουλήσεις mobo+cpu+ram και να πας σε χαμηλή κατηγορία ryzen ή intel g4560x

Δημοσ.

σωστα, μητρικη με Wifi δεν νομιζω να υπαρχει. Και οντως για εναν 4πυρηνο FX δεν γνωριχω κατα ποσο αξιζει. Παντως να ξερεις με 60-80 ευρω μπορεις να βρεις μια καλη ΑΤΧ μητρικη με καποια καλουδια, αλλιως μια απλη BIOSTAR  με κανα 40αρι να κανεις την δουλεια σου, οπως λεει και η λιστα απο το σκρουτζ

Δημοσ.

Δεν πουλάς επεξεργαστή και μνήμες και να πας σε καινούρια πλατφόρμα με ddr4 μνήμες ;

Τα € που θα δωσεις για καινούρια μητρική ΑΜ3+ σωστά κ πάρε μιας καινούριας γενιάς ....

Και τα € που θα παρεις από cpu+ram πάρε καινούριο επεξεργαστή.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι καινούριες μνήμες.

Πάρε ένα ντιμακι ddr4 για αρχή κ μετά πέρνεις άλλο ένα...

Δημοσ.

Το βασικοτερο νομιζω ειναι το οτι δεν ρωτησατε τον ανθρωπο ποιο ειναι αυτο το mobo που δεν βλεπει 8 gb μνημης και ειναι και amd που υποτιθεται οτι απο am2+ και μετα βαραει τα 16gb για πλακα και ποιες οι μνημες που δεν υποχρονιζουν... Να λυσει το προβλημα του χωρις εξοδα...

Απο κει και περα βαζει μια καρτουλα γραφικων, καναν δισκο(ssd αν δεν θελει αποθηκευση, hdd αν θελει) και ισως κανα 6300 μεταχειρ.  και γενικα βλεπουμε αναλογως τα χρηματα που εχει για χαλασμα...

• Like 5
Δημοσ.

Και το ακομα καλυτερο ειναι οτι ο ανθρωπας μου κανει like, δηλαδη συμφωνει οτι δεν τον ρωτησατε αυτο πρωτα....αλλα δεν λεει τελικα και ποιοα ειναι η μητρικη! :-D Σαν να κοιταμε ο ενας τον αλλο και να μην μιλαει κανενας ενα πραμα! :P

• Like 3
Δημοσ.

σιγα εγω σου κανω λικε εστω και εαν δεν συμφωνω μαζι σου, παλιοΙντελακια.....

Αντε μωρη αλεπου  που θα με πεις και λυκο!!!Χαχαχα! :P

• Like 1
Δημοσ.

H G43 θα είχε νόημα εφόσον είχες διάθεση να πειράξεις τα volts. Αλλά η έλλειψη vrms σε συνδυασμό με το auto του επεξεργαστή ενδεχομένως θα σου βγάλουν πρόβλημα. Άσε δε που η τιμή της δεν είναι καθόλου ελκυστική.

Η πιο οικονομική που μπορείς να στραφείς, με κάποιες δικές μου επιφυλάξεις, είναι αυτή που πρότεινε πιο πάνω ο Sheogorath.

Από κει και πέρα, οι δικές μου προτάσεις σε budget επιλογές και υπό την προυπόθεση ότι δε θα γίνει oc είναι οι :

Asrock 970m pro3 ή DS3P.  Αν έπρεπε να επιλέξω εγώ, θα πήγαινα στην DS3P που είναι απ'τις πιο τίμιες "οικονομικές" που βγήκαν στο AM3+. 

Από κει και πέρα, μακριά απ'τις πολύ φθηνές, ειδικώς αυτές με το FX δίπλα στην ονομασία τους.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...