Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα :) 
Μετα πας απο ebay or amazon αλλα θα συμφωνησω με τον φώτη για το μεταχειρισμένο ( Μπορεις να βρεις και σε αριστη κατασταση ) 

• Moderators
Δημοσ.

Για πιο λογο το s6 edge plus με ολα τα θεματακια που εχει στην μπαταρια και οχι s7 plus ?

Δημοσ.

Για πιο λογο το s6 edge plus με ολα τα θεματακια που εχει στην μπαταρια και οχι s7 plus ?

S7 τι;

Δημοσ.

S7 τι;

νταξ μπερδευτηκε το παιδι

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια......σιγουρα θα μπορουσα να το παρω μεταχειρισμενο αλλα ειμαι λιγο ψυρρας με τα κινητα και θελω να τα παιρνω καινουρια ( λιγο ψυχαναγκασμος χχαχα)

+1 παρε το s7 edge τωρα που επεσε η τιμη του

Δημοσ.

ξερω παιδια ειχα και το s7 edge ......αλλα θεωρω οτι εχει αρκετα μικρη οθονη μπροστα στο s6 edge plus

σιγά την διάφορα 0.2" σε πραγματική χρήση δεν θα το καταλάβεις καν

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

S7 τι;

S7 edge εννοούσα έβλεπα ειδήσεις για τα s8 plus η όπως το πούνε και μπερδεύτηκα
  • Like 1
Δημοσ.

S7 edge εννοούσα έβλεπα ειδήσεις για τα s8 plus η όπως το πούνε και μπερδεύτηκα

ok :P

Ναι όντως οι 0,2 δεν είναι ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά, ούτε καν την καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω αφου θα παρεις το S8 plus οπως εχεις αναφερει στο αλλο θεμα,για ποιο λογο δεν κρατας το iphone μαζι με το galaxy ? σχολιο 47

http://www.insomnia.gr/topic/639040-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CF%89%CE%BD/page-4?do=findComment&comment=55559594

Επισης μου προκαλει λιγο εντυπωση για ποιο λογο να κοιτας για τοσο ακριβη δευτερη συσκευη απο την στιγμη που τα κινητα δεν τα κρατας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...