Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα στο φορουμ , εχω ενα λαπτοπ το οποιο εχει εναν πολυ μικρο δισκο hdd 120 gb , και μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα εξωτερικο σκληρο για να αποθηκευω επιπλεον αρχεια . Οποτε αποφασισα οτι ειναι ωρα να του βαλλω εναν ssd , εχω δει πως ο  Plextor M8Pe M.2 2280 256GB  , ειναι  πολυ καλος για τα χρηματα του και αρκετα γρηγορος , ετσι νομιζω τουλαχιστον .Τυχον συμβουλες για αλλους ssd θα ειναι πολυ καλα . τελος παντων αρκετη πολυλογια , εχω ενα HP g6 2153ev ,  νομιζω πως θυρα για m2 δεν υποστηριζει το λαπτοπ, οποτε η ερωτηση μου τιθεται εδω . Ειναι δυνατον να μπει ο συγκεκριμενος ssd στο λαπτοπ , εστω με καποιο ανταπτορα η οχι ? 

Δημοσ.

Γίνεται να μπει σε αντάπτορα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά και πάλι θα σε περιορίσει το sata. Οπότε ξεχνάς Μ.2 με υψηλές ταχύτητες.

Τι χρήση κάνεις στο λάπτοπ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ φίλε μου πήρα Samsung ssd το έχω δύο χρόνια και ακόμα δεν κατάλαβα πτώση,,, ακούγεται ότι είναι καλή μάρκα η Samsung για τους ssd και η hdd η Toshiba είναι καλή μάρκα. Τώρα επιλογή σου είναι

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ κυρίως για 3d σχεδιασμούς και λίγο για ,video editing , παρόλο που δεν έχει τρομερά χαρακτηριστικά μου τρέχει καλά , αλλά στις μεταφορές αρχειων και στο μπουταρισμα αργεί.

Δημοσ.

Βάλε έναν απλό ssd sata, οι samsung 850 (pro,evo) είναι απο τους καλύτερους. Υπάρχουν κι άλλοι προφανώς, δεν είναι μόνο αυτοί.

Δημοσ.

Βάλε έναν απλό ssd sata, οι samsung 850 (pro,evo) είναι απο τους καλύτερους. Υπάρχουν κι άλλοι προφανώς, δεν είναι μόνο αυτοί.

Δημοσ.

Έχουν διαφορά στις ταχύτητες οι 2αυτοι ?

Όχι δεν υπάρχουν διαφορές στις ταχύτητες. Οι διαφορά είναι ότι οι pro έχουν 10 χρόνια εγγύηση και mlc μνήμες έναντι του evo που έχει 5 χρόνια και TLC 3D V-Nand μνήμες. Οι mlc είναι πιο ανθεκτικές.

Το χρησιμοποιώ κυρίως για 3d σχεδιασμούς και λίγο για ,video editing , παρόλο που δεν έχει τρομερά χαρακτηριστικά μου τρέχει καλά , αλλά στις μεταφορές αρχειων και στο μπουταρισμα αργεί.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες άλλον ssd ή σκληρό(hdd)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...