Ghost_Rider Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Όταν κάποιος ζητάει την αφαίρεση μιας αξιολόγησης και έχει νόημα αυτό το αίτημα, συνήθως αφαιρείται και τυχόν αξιολόγηση από την άλλη πλευρά που έγινε σαν απάντηση σε αυτή που αφαιρέθηκε. Δεν γίνεται να ζητάτε την αφαίρεση μόνο της μίας! Μετά τη διαγραφή έχετε ξανά τη δυνατότητα να γράψετε νέα, καλύτερα διατυπωμένη, χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μόνο αν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη συναλλαγή. Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για την ώρα και μέχρι να αλλάξει το σύστημα των αγγελιών κλπ. Τα προσωπικά σας μηνύματα δεν μας ενδιαφέρουν γιατί είναι ...προσωπικά (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που έχουμε να κάνουμε με προβληματικά ή επικίνδυνα άτομα). Bill κλειδωσε το παναθεματισμενο topic να παει στην ευχη!
deafman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κύριοι, Καταλαβαίνω οτι όταν σου πουλανε χρυσάφι και ανοίγεις και βλέπεις πέτρες θες να κάνεις αρνητική αξιολόγηση και να διεκδικήσεις επιστροφή χρημάτων κλπ. Όταν μιλάμε για ασυνέπεια και κακή συνενόηση μου φαίνεται πιο λογικό να κάνεις μια ουδέτερη. (Ξέρω πρέπει να έχει γίνει συναλλαγή και whatever...) γιατί δε βλέπω ποτέ κανέναν με ουδέτερη? Είχα κάνει μια πολύ formal ουδέτερη σε ένα παλικάρι που απλά χάθηκε (αυτός πούλαγε και λέγαμε για συναλλαγή την ίδια μέρα). Εγραψα συνοπτικά τι έγινε αλλά είπα οτι "ελπίζω να μη συντρέχει σοββαρός λόγος γιατί ήταν φιλικός στο τηλ" κλπ "και αν εμφανιστεί θα έκανα αναφορά την αξιολόγηση μου για να αφαιρεθεί" Εκτός κανόνων αλλά αφου δεν έγινε συναλλαγή δε την θεωρώ αρνητική ούτε θετική. Οδέτερη, αφού δεν προχώρησε χωρίς αιτιολογία. Ίσως εκεί πρέπει να επιτραπεί η αξιολόγηση σε περιπτώσεις χωρίς συναλλαγή. Και ο ίδιος δεν έκανε αναφορά την αξιολόγηση και ούτε έκατσε να κάνει αρνιτικές για εκδίκηση και δε ξέρω και εγώ τι άλλο συμβαίνει εδω μέσα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κύριοι, Καταλαβαίνω οτι όταν σου πουλανε χρυσάφι και ανοίγεις και βλέπεις πέτρες θες να κάνεις αρνητική αξιολόγηση και να διεκδικήσεις επιστροφή χρημάτων κλπ. Όταν μιλάμε για ασυνέπεια και κακή συνενόηση μου φαίνεται πιο λογικό να κάνεις μια ουδέτερη. (Ξέρω πρέπει να έχει γίνει συναλλαγή και whatever...) γιατί δε βλέπω ποτέ κανέναν με ουδέτερη? Είχα κάνει μια πολύ formal ουδέτερη σε ένα παλικάρι που απλά χάθηκε (αυτός πούλαγε και λέγαμε για συναλλαγή την ίδια μέρα). Εγραψα συνοπτικά τι έγινε αλλά είπα οτι "ελπίζω να μη συντρέχει σοββαρός λόγος γιατί ήταν φιλικός στο τηλ" κλπ "και αν εμφανιστεί θα έκανα αναφορά την αξιολόγηση μου για να αφαιρεθεί" Εκτός κανόνων αλλά αφου δεν έγινε συναλλαγή δε την θεωρώ αρνητική ούτε θετική. Οδέτερη, αφού δεν προχώρησε χωρίς αιτιολογία. Ίσως εκεί πρέπει να επιτραπεί η αξιολόγηση σε περιπτώσεις χωρίς συναλλαγή. Και ο ίδιος δεν έκανε αναφορά την αξιολόγηση και ούτε έκατσε να κάνει αρνιτικές για εκδίκηση και δε ξέρω και εγώ τι άλλο συμβαίνει εδω μέσα. "Εκτός κανόνων". Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχε μια λογική αυτό που λες, αλλά από τη στιγμή που η πρώτη σκέψη θα είναι η κατάχρηση και η εκμετάλλευση αυτής της λειτουργίας, δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις