Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι την αγορά του ps4 με το χειριστήριο sta 359 οπότε τσιμπάς και το pro 2017 για να έχεις να παίζεις κανα παιχνίδι μέχρι να πάρεις κανέναν καλό τίτλο

Επεξ/σία από gfdimopo
Δημοσ.

10€ ιδικα για PS4 ειναι τζάμπα εγω το ειχα αγοράσει 30€ τον Δεκέμβριο. Ιδικα για όποιον θέλει να ασχοληθεί με το ον-λάιν δε το συζητάω η τιμή ειναι χώμα. Πάρτε το χωρίς ενδοιασμούς

Δημοσ.

Δεν το εχω παρει ακόμα. Εχω μια ερώτηση, ίσως χαζή.

Φαντάζομαι πως η απάντηση ειναι ναι, απλά θέλω να το επιβεβαιώσω.

Μπορώ να παίξω με αλλο φίλο μου στο PSN online σε private match? Να τον κάνω invite δηλαδή σε custom match?

Η το online εχει μονο matchmaking με random παίχτες;

Δημοσ.

Γινεται και με φίλους όπως λες υπάρχει και η δυνατότητα 9 εναντίον 9 ο καθε ένας χειρίζεται δηλαδή έναν παίκτη όπως ακριβώς στο γίνε θρύλος ✌️ Παρτο όσο προλαβαίνεις θα το μετανιώσεις

Δημοσ.

Αν και εχω κοψε τα ποδοσφαιρακια καμια 5ετια,ενα become a legend νομιζω πως θα γουσταρα.

Το pes με το multiplayer τι παιζει?Ειναι fifa φαση?

Μιας και δεν εχω παίξει το φιφα στο Ίντερνετ αν μου εξηγήσεις τι εννοείς μπορώ να σε βοηθήσω
Δημοσ.

Γίνεται κάπως να παίξουμε με 2 χειριστήρια ονλαιν με άλλους?

Εγώ δηλαδή και ο φίλος μου στην ίδια κονσόλα να παίξουμε αντίπαλοι με 2 τυχαίους άλλους με το ίδιο setup.

Το ψάχνω αρκετή ώρα και δεν το βρίσκω..

Δημοσ.

Στο 13 απο οτι θυμάμαι γινόταν σίγουρα. Στο 17 δεν το είδα γιατί αυτο τον καιρό δεν εχω δεύτερο τηλεχειριστήριο δοκίμασε στα παιχνιδια ον-λάιν χωρίς βαθμολογία

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...