Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συμβαίνει μόνο στα αθλητικά παιχνίδια αυτό, αλλά στην πλειονότητα των παιχνιδιών ανεξαρτήτου κατηγορίας και πλατφόρμας. Όσο περνάει ο καιρός πέφτει η τιμή, εκτός αν μιλάμε για εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις συλλεκτικών κομματιών οπότε και η αξία μεταπώλησής τους (ειδικά στα σφραγισμένα) ανεβαίνει κατακόρυφα.

Το διάστημα μερικών μηνών δεν είναι λίγο, πλέον τα παιχνίδια βγαίνουν σε ρυθμούς fast food...

Ειδικά στο PC όποιος κάνει λίγη υπομονή μπορεί να βρει σε bundles παιχνίδια που το συνολικό αρχικό τους κόστος πιάνει ακόμα και 3ψηφιο νούμερο... δίνοντας μόνο μερικά ευρώ για όλο το πακέτο.

Πάντως, ακόμα κι αν ένα παιχνίδι έχει π.χ. αρχικό κόστος 60 ευρώ και ξέρεις 100% ότι θα καείς, τότε τα «βγάζει» τα λεφτά του, διαφορετικά αν τα σκάσεις και το αφήσεις να πιάνει σκόνη τότε είναι μια λάθος αγορά...

Επεξ/σία από johnpap21
  • Like 1
Δημοσ.

Ελληνικά τουλάχιστον στο μενού έχουμε :) τώρα κατεβάζει κάποια καινούργια στοιχεία και βλέπω για φωνή ....Ελπίζω και σε αυτό ;) για να μην έχω ψιλό γκρίνια από τα πιτσιρίκια....

Για παιχνίδι στο δικτιο ανάμεσα σε 2 φίλους (1 όροφος και 2 όροφος ) γίνεται χωρίς συνδρομή στο Ps ;

Και Ελληνική αναμετάδοση έχουμε τελικά...

Ρε παιδιά στο Ισπανικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει μέσα οι Βασίλισσα (Ρεάλ Μαδρίτης) αν είναι δυνατόν :( έχει Μπάρτσα αντλεντικο κλπ

Δημοσ.

Και Ελληνική αναμετάδοση έχουμε τελικά...

Ρε παιδιά στο Ισπανικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει μέσα οι Βασίλισσα (Ρεάλ Μαδρίτης) αν είναι δυνατόν :( έχει Μπάρτσα αντλεντικο κλπ

υπαρχει με αλλο ονομα

Δημοσ.

Για λέγε ;

Υπάρχει τροπος να το αλλάξουμε ;

Φίλε ψάξε πισω σελίδες. Περνάς πατσακι και σου φτιάχνει όλες τις ομάδες τις φανέλες και τα σήματα. Και σου βάζει και ελληνικό πρωτάθλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε ψάξε πισω σελίδες. Περνάς πατσακι και σου φτιάχνει όλες τις ομάδες τις φανέλες και τα σήματα. Και σου βάζει και ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιο πίσω γράφω για ps3 ;)

Δημοσ.

Άρα με αυτο το σκεπτικό καλύτερα ειναι να το αγοράζεις η τωρα η καθολου

Εγω προσωπικά φέτος όπως κ κάθε χρόνια πήρα το 2Κ17 στα 60€

Χαίρομαι που ο κόσμος μπορεί να το πάρει 10€ η ακομα κ τσάμπα αλλα κλαίω κ τα λεφτα μου που λεει ο λόγος

Γιατι εμείς που είμαστε λάτρεις των αθλητικών παιχνιδιών πρέπει πάντα να την πατάμε?

Πέρυσι με το 2Κ16 που το έδωσε τσάμπα , φέτος μεχρι στιγμής με το pro (παλι καλά που πρόλαβα και το πούλησα)..παιχνίδια των 60+ € στην αρχή της κυκλοφορίας τους κ όταν τα παίρνουμε.

Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου. Αφου γνωριζεις πως εχει η κατασταση,απορεις γιατι γινεται ή γιατι ενω γνωριζεις πως ειναι τα πραγματα εξακολουθεις να δινεις 60ευρω day one για τα παιχνιδια?

Ο πιο απλος λογος που γινονται αυτα ειναι γιατι ειναι ετησια παιχνιδια που κυκλοφορουν καθε χρονο,και αρα η τιμη τους ανεμενομενα θα πεσει. Οι τιμες μιλανε απο μονες τους

https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=catspan&keyphrase=pro+evolution+soccer

• Like 1
Δημοσ.

μην αγοράζετε παιχνίδι αμέσως μόλις βγήκε.

Μετά από 1-2 μηνες πέφτει σχεδον πάντα μερικα €€

Να κάνετε υπομονή.

Και εγώ θέλω το crash και το καινούργιο tekken αλλά θα κάνω υπομονή δεν θα δώσω 70€ και 40€ μόλις βγουν.

Δημοσ.

Έχει ελληνικά μενού και αναμετάδοση κανονικά

Αυτό το patch έβαλα εγώ

http://www.wehellas.gr/index.php/downloads/pes-2017/pes-2017-patches-ps4/item/694-pes-2017-wehellas-patch-ps4-download

(Το λέω επειδή με ρωτήσατε 2 άτομα με pm :) )

ξερεις πως αλλαζει η version στο ps4?εχω την 1.0.4 και θελει απο τι ειδα την 2.00 για να δουλεψει το πατσακι..

οσο και να εψαξα απο το μενου του προ δεν μπορεσα να το κανω uptade...

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να σου πω πώς γίνεται το update στο pro φανταστικα από τις ρυθμίσεις.

Κάποιος θα το δει που θα γνωρίζει και θα σου πει άμεσα.

Δημοσ.

Οκ, αν εχεις πληροφορίες στειλε μου εν πμ αν μπορεις και έχεις χρόνο.

Ευχαριστώ!

(ουτε juventus εχει)

στην πρώτη σελίδα του τόπικ υπάρχει λινκ. 

το patch ειναι gia ps4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...