petran91 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ξέρουμε μέχρι πότε θα είναι η προσφορά; This price is only available from 22/3/2017 02:00 am to 30/3/2017 2:59 am.
gkarabid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Είσαι ωραίος Στελαρα Η ερώτησή μου ήταν αν θα είναι στα Ελληνικά το παιχνίδι (μενού - αναμετάδοση) και μόλις το είδα στο βίντεο... Για αναμετάδοση περιμένω εσενα να μου πεις Αν έχει. Είχα την υποψία ότι θα είναι μέσα το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τώρα θα μπεί με κανονικά και με τον νόμο. Η ερώτηση που έχω από το βίντεο που είδα είναι αν το στικάκι πρέπει να είναι σε fat32 η παίζει και σε άλλοι μορφή; Δεν βλέπω κάτι patch για το ps3.... Είναι μόνο για το ps4;
katsikoula Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δεν βλέπω κάτι patch για το ps3.... Είναι μόνο για το ps4; από ότι θυμάμαι πάντως, πριν κάτι κάτι χρόνια, αυτή την δουλειά την κάναμε με το WeHellas... Για δείτε αν παίζει ακόμα.
SnakeMJK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δεν βλέπω κάτι patch για το ps3.... Είναι μόνο για το ps4; Μόνο PS4 και PC. Όχι PS3.
gkarabid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μόνο PS4 και PC. Όχι PS3. Αααααααα ωραία !!!!!! Τουλάχιστον Ελληνικά μενού - αναμετάδοση ; Ή ομάδες έρχονται σε δεύτερη μοίρα...
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αααααααα ωραία !!!!!! Τουλάχιστον Ελληνικά μενού - αναμετάδοση ; Ή ομάδες έρχονται σε δεύτερη μοίρα... Έχει ελληνικά μενού και αναμετάδοση κανονικά Αυτό το patch έβαλα εγώ http://www.wehellas.gr/index.php/downloads/pes-2017/pes-2017-patches-ps4/item/694-pes-2017-wehellas-patch-ps4-download (Το λέω επειδή με ρωτήσατε 2 άτομα με pm ) 1
gkarabid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ προσωπικά Στέλιο μου είμαι με ps3 .... Για αυτό έχουμε τίποτα;
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αα μάλιστα. Αυτό δεν το γνωρίζω sorry φίλε μου (Για pc-ps4 υπάρχει) τώρα για ps3 περίμενε κάποιον να σου δώσει μία σίγουρη απάντηση
gkarabid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ελληνικά τουλάχιστον στο μενού έχουμε τώρα κατεβάζει κάποια καινούργια στοιχεία και βλέπω για φωνή ....Ελπίζω και σε αυτό για να μην έχω ψιλό γκρίνια από τα πιτσιρίκια.... Για παιχνίδι στο δικτιο ανάμεσα σε 2 φίλους (1 όροφος και 2 όροφος ) γίνεται χωρίς συνδρομή στο Ps ;
Triple_HR21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Έχει ελληνικά μενού και αναμετάδοση κανονικά Αυτό το patch έβαλα εγώ http://www.wehellas.gr/index.php/downloads/pes-2017/pes-2017-patches-ps4/item/694-pes-2017-wehellas-patch-ps4-download (Το λέω επειδή με ρωτήσατε 2 άτομα με pm ) στελιο αληθεια γιατι δεν εβαλες το πατσακι του δεκεμβριου?και εβαλες το παλιο...η διαδικασια απο τι ειδα ειναι ιδια.
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τι διαφορές είχε το παλιό με το καινούριο; Είχε καινουργιες μεταγραφές; Ε τώρα αυτό έβαλα δεν πειράζει (Πάντως ακόμα και έτσι μία χαρά έκανα την δουλειά μου.)
MontzOlee Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Γιατι εμείς που είμαστε λάτρεις των αθλητικών παιχνιδιών πρέπει πάντα να την πατάμε? Πέρυσι με το 2Κ16 που το έδωσε τσάμπα , φέτος μεχρι στιγμής με το pro (παλι καλά που πρόλαβα και το πούλησα)..παιχνίδια των 60+ € στην αρχή της κυκλοφορίας τους κ όταν τα παίρνουμε. Απλα δεν καταλαβαίνω γιατι αντί να εχουν μια καλη κ δελεαστική τιμή απο την αρχή μετα απλα τα σκοτώνουν. Δλδ ένας άνθρωπος μπορεί να το πήρε πριν 5 μέρες στην καλύτερη περίπου 35€ κ τώρα σκάει αυτο..!!! Καλη προσφορά δεν λέω αλλά κρίμα ειναι γιατι τα € για κάθε παιχνίδι ειναι αρκετά κ μόνο εύκολα δεν βγαίνουν , ειδικά στην Ελλάδα .
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το ίδιο ισχύει για τις προσφορές σε τηλεοράσεις,κινητά,τάμπλετ κτλπ Την παίρνεις σήμερα μια τηλεόραση πχ 1000€ και αύριο βγάζουν προσφορά την συγκεκριμένη στα 699€
petritis31 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Γιατι εμείς που είμαστε λάτρεις των αθλητικών παιχνιδιών πρέπει πάντα να την πατάμε? Πέρυσι με το 2Κ16 που το έδωσε τσάμπα , φέτος μεχρι στιγμής με το pro (παλι καλά που πρόλαβα και το πούλησα)..παιχνίδια των 60+ € στην αρχή της κυκλοφορίας τους κ όταν τα παίρνουμε. Απλα δεν καταλαβαίνω γιατι αντί να εχουν μια καλη κ δελεαστική τιμή απο την αρχή μετα απλα τα σκοτώνουν. Δλδ ένας άνθρωπος μπορεί να το πήρε πριν 5 μέρες στην καλύτερη περίπου 35€ κ τώρα σκάει αυτο..!!! Καλη προσφορά δεν λέω αλλά κρίμα ειναι γιατι τα € για κάθε παιχνίδι ειναι αρκετά κ μόνο εύκολα δεν βγαίνουν , ειδικά στην Ελλάδα . γιατι πολη απλα η σεζον πλησιαζει στο τελος της οπως κ τα πρωταθλήματα κ μειώνεται το ενδιαφερων του κοσμου.
MontzOlee Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Άρα με αυτο το σκεπτικό καλύτερα ειναι να το αγοράζεις η τωρα η καθολου Εγω προσωπικά φέτος όπως κ κάθε χρόνια πήρα το 2Κ17 στα 60€ Χαίρομαι που ο κόσμος μπορεί να το πάρει 10€ η ακομα κ τσάμπα αλλα κλαίω κ τα λεφτα μου που λεει ο λόγος Τα πρωταθλήματα εχεις δίκιο τελειώνουν αλλα το επόμενο ποδοσφαιράκι/μπασκετακι θα κυκλοφορήσει σε 6-7 μήνες οποτε μιλαμε για μολις 5-6 μήνες κυκλοφορίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα