Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν έχω πληρωμενη συνδρομή δεν παίζει Ελληνικα;

Πόσο είναι το μικρότερο ποσο

Δεν απαντάει σε σένα ο φίλος από πάνω. Αν δεις στη λίστα των γλωσσών στα αριστερά (στη σελίδα του παιχνιδιού στο store) δεν έχει ελληνικά. Οπότε υποθέτω πως δεν έχει καθόλου ελληνικά. Το λέω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να απαντήσει κάποιος που ειναι 100% σίγουρος.

Γενικές πληροφορίες παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται:

To  παιχνίδι παντρεύεται τον λογαριασμό. Αυτό σημαίνει πως δεν θα το χάσετε μαζί με την κονσόλα.

Μπορείτε να κάνετε την αγορά και από υπολογιστή. Μόλις κάνετε την αγορά, ανοίγετε κονσόλα, πάτε στο Library στα Purchased, το βρίσκετε εκεί και το κατεβάζετε.

Δεν χρειάζετε να είστε μέλη PS plus.

Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει και στο θέμα του Playstation 4 στο Console Games Section.

Δημοσ.

Ναι όντως έχει και ελληνική περιγραφή

Βάζετε και το patch και έχετε τα πάντα όλα μέσα.

Μόλις το αγόρασα και αρχίζω να το κατεβάζω...

Στέλιο για Ελληνικά ποιο patch κατεβάζουμε και φυσικά πες μου ότι δεν έκανα βλακεία και γίνεται μετά το αρχικο κατεβασμα

Δημοσ.

Κατεβάζεις πρώτα το παιχνίδι από το store όπως ξεκίνησες να κάνεις.

Και μετά κατευαζεις το patch στο pc κανεις αποσυμπίεση,το βάζεις στο usb flash σου και μετά όλα τα υπόλοιπα γίνονται από το ps4

Δες αυτό το βίντεο και λύθηκαν όλες σου οι απορίες.

Το ακολούθησα και εγώ και έκανα άμεσα και εύκολα την δουλειά μου.

https://m.youtube.com/watch?v=LBwDSquv91U

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι ωραίος Στελαρα ;)

Η ερώτησή μου ήταν αν θα είναι στα Ελληνικά :) το παιχνίδι (μενού - αναμετάδοση) και μόλις το είδα στο βίντεο...

Για αναμετάδοση περιμένω εσενα να μου πεις

Αν έχει.

Είχα την υποψία ότι θα είναι μέσα το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τώρα θα μπεί με κανονικά και με τον νόμο.

Η ερώτηση που έχω από το βίντεο που είδα είναι αν το στικάκι πρέπει να είναι σε fat32 η παίζει και σε άλλοι μορφή;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...