blueice Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, επειδή χρειάζομαι κάποια προγράμματα για Android θέλω να αντικαταστήσω το ipad μου με ένα Android tablet. Θέλω να είναι 10", 4G και να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Δεν έχω κάποιο περιορισμό στα χρήματα, μπορώ να δώσω μέχρι 1500 ευρώ. Έχω δεί το Samsung Galaxy Tab S3. Υπάρχει κάποιο καλύτερο για να αγοράσω; ή θα βγεί κάποιο καλύτερο σύντομα; Αν και δεν είναι το πιο σημαντικό θα με ενδιέφερε και να είναι αδιάβροχο αρκεί να μην χάνει σε κάποιο άλλο τομέα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Sony Xperia Z4 Tablet http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/sony/y%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-sony-xperia-z4-tablet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-snapd-r8670 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, επειδή χρειάζομαι κάποια προγράμματα για Android θέλω να αντικαταστήσω το ipad μου με ένα Android tablet. Θέλω να είναι 10", 4G και να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Δεν έχω κάποιο περιορισμό στα χρήματα, μπορώ να δώσω μέχρι 1500 ευρώ. Έχω δεί το Samsung Galaxy Tab S3. Υπάρχει κάποιο καλύτερο για να αγοράσω; ή θα βγεί κάποιο καλύτερο σύντομα; Αν και δεν είναι το πιο σημαντικό θα με ενδιέφερε και να είναι αδιάβροχο αρκεί να μην χάνει σε κάποιο άλλο τομέα. Ευχαριστώ Τα καλυτερα σε android ειναι τα galaxy tab s3,pixel c και το Sony Xperia Z4 Tablet. Αυτες δυστιχως ειναι μονο οι επιλογες σου. Οσο για το budget ,απο τα 800 και πανω,μονο windows θα βρεις και τα ipad pro(μεχρι το χιλιαρικο). Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01LZ8NFZA/ref=mp_s_a_1_3?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1490044421&sr=8-3&pi=SL75_QL70&keywords=lenovo+yoga+tab+3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα