ioakim100 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εχω το κουτι της υπογραφης μου και πηρε την υδροψυξη της corsair h60. Που ειναι καλυτερα να την βαλω ? Στο πισω μερος του κουτιου ,μπροαστα ή απο πανω ? Εγω σκευτομουν να την βαλω απο πανω για να μην φενεται και το ψυγειο απο το τζαμι. Ακομα ο ανεμιστηρας πως ειναι καλυτερα να μπει ? Και κατι ακομα ειναι καλυτερα να φυσαει το ψυγειο ή να ρουγαει απο αυτο το ανεμιστηρακι ? Ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εχω το κουτι της υπογραφης μου και πηρε την υδροψυξη της corsair h60. Που ειναι καλυτερα να την βαλω ? Στο πισω μερος του κουτιου ,μπροαστα ή απο πανω ? Εγω σκευτομουν να την βαλω απο πανω για να μην φενεται και το ψυγειο απο το τζαμι. Ακομα ο ανεμιστηρας πως ειναι καλυτερα να μπει ? Και κατι ακομα ειναι καλυτερα να φυσαει το ψυγειο ή να ρουγαει απο αυτο το ανεμιστηρακι ? Ευχαριστω Ποιος την πήρε και τι είναι ρουγάει? Βάλε την πίσω, να φυσάει το ψυγείο και να βγαίνει έξω.
ioakim100 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 πηρα* και *ρουφαει χαχα Απλα το Τ9 στο κινητο εχει προβλημα . Δεν ειναι καλυτερα απο πανω για να εχει απο πισω ποιο πολυ χωρο (αερα) να φευγει απο την γραφικων και να βγαινει κατευθειαν απο τα φανακι που εχω ηδη ? + Απλα εχω στο μυαλο μου οτι αν την βαλω πισω θα περνει το ζεστο αερα απο τη γραφικων και θα τον πεταει πανω στο ψυγειο. (Μπορει να ειμαι και λαθος)
life is music Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 πηρα* και *ρουφαει χαχα Απλα το Τ9 στο κινητο εχει προβλημα . Δεν ειναι καλυτερα απο πανω για να εχει απο πισω ποιο πολυ χωρο (αερα) να φευγει απο την γραφικων και να βγαινει κατευθειαν απο τα φανακι που εχω ηδη ? + Απλα εχω στο μυαλο μου οτι αν την βαλω πισω θα περνει το ζεστο αερα απο τη γραφικων και θα τον πεταει πανω στο ψυγειο. (Μπορει να ειμαι και λαθος) πως και δεν πηρες αερόψυξη?
ioakim100 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Την βρήκα μεταχειρισμένη και αρκετά φθινη... Και είναι και ποιο όμορφη . Τελικά πως είναι καλύτερα να την βάλω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα