kargo130 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν ενεργεια του isis; Γιατι αυτοι εχουν την ταση να παιρνουν την ευθυνη για τα παντα για λογους "αυτοπροβολης".
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν ενεργεια του isis; Γιατι αυτοι εχουν την ταση να παιρνουν την ευθυνη για τα παντα για λογους "αυτοπροβολης". Δυστυχως τo "αποδειχτηκε" ειναι σχετικο για τους λογους που σωστα αναφερεις. Το πιθανοτερο ειναι πως θα ζητησουν τα "ευσημα", εχουν-δεν εχουν σχεση. 1
Jastonas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Dylann Roof. Σου λεει τιποτα το ονομα? Χριστιανος ειναι αυτος. Αρα δεν μπορει, καλο παιδι θα ναι. Το σιγουρο ειναι πως επειδη αυτος ειναι οτι ειναι, δεν σημαινει πως ολοι οι υπολοιποι Χριστιανοι ειναι αντιστοιχοι του. Far from it. Ένας άνθρωπος μπορεί να χαρακτηριστεί από ΠΟΛΛΑ πράγματα. Έθνος, χρώμα, φυλή, ύψος, ιδέες, πιστεύω, φιλοσοφίες, κτλ. Όταν αρχίσεις και παρατηρείς ένα συγκεκριμένο pattern που οδηγεί σε συγκεκριμένες πράξεις, τότε καλό είναι να το παραδεχτούμε. Ο Dylan Roof είναι χριστιανός (λες, και αν και δεν το πιστεύω, έστω ότι είναι) αλλά δεν λέει κάτι από μόνο του. Ο Dylan Roof επίσης ακούει Bob Dylan. Ο Dylan Roof επίσης πίνει πράσινο τσάι με 2 κουταλιές ζάχαρη. So what? Υπάρχει κάποια συμπεριφορά χριστιανών που οδηγούν σε θανάτους αθώων; Αν ναι, ως χριστιανός, θα πρέπει πρώτος πρώτος εγώ να την καταδικάσω και να κάνω ότι μπορώ στην κοινότητά μου. Όσο φιλάνθρωποι και αν θέλετε να το παίζετε, και ίσως κάποιοι να έχετε καλά κίνητρα, με το να υπερασπίζεστε την ιδεολογία του ΙΣΛΑΜ επειδή σας έπεισαν με ηλίθια buzzwords τύπου "ισλαμοφοβία" ότι είναι κακό να κριτικάρεις ιδέες και ομάδες ανθρώπων, καταφέρνετε μόνο να ευννοείται ακόμα περισσότερους θανάτους αθώων ανθρώπων. Νομίζετε ότι οι μουσουλμάνοι είναι βλάκες και πίθηκοι; 1400 χρόνια πολεμάνε οτιδήποτε αντι-ισλαμικό. Νομίζετε ότι δεν έχουν μυαλά, σύστημα, και χρήματα για να προμοτάρουν την βασική ιδέα του ΙΣΛΑΜ, Sharia για τους πάντες; Και επιστρέφω στο πρώτο θέμα, επειδή δεν βλέπω να σκοτώνεται κόσμος λόγω της χριστιανοσύνης τους, του χρώματος του δέρματος, κτλ, αλλά βλέπω να σκοτώνεται για την θρησκεία του Ισλαμ, τότε θα την κριτικάρω, και σόρρυ προς τους αθώωους μουσουλμάνους, αλλά είναι και δική τους δουλειά να βρούνε θεραπεία για τα προβλήματα της ομάδας τους, και όχι να μένουν άπραγοι και να χειροκροτάνε. Γιατί δεν είδα καμία σαουδική αραβία, ιράκ, πακιστάν, κτλ, να βγαίνουν και να καταδικάζουν τις τρομοκρατικές ενέργειες. Τα media καλά σας έχουν πείσει ότι είναι όλοι αθώοι και ωραίοι, αλλά αμελούν να σας πουν ότι το μεγαλύτερο μέρος των ισλαμικών χωρών γαλουχεί από μικρά τα παιδιά σε βάρβαρες ιδέες, και ενσωμάτωση στις βασικές δυτικές αξίες του live and let live, freedom of speech, freedom of assembly, freedom of expression. Αν αντέχεις, κάτσε 5 λεπτά σε αυτό το site και δες λίγο τα νούμερα. Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής σε όλους αυτούς τους θανάτους, και λέγεται ισλάμ. Όχι χριστιανισμός, όχι πράσινο τσάι με 2 κουταλιές ζάχαρη, όχι 1.80 ύψος, όχι λευκός ή μαύρος. http://www.thereligionofpeace.com/ 1
kargo130 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ενταξει φυσικα και υπαρχει pattern αλλα το ιδιο pattern υπηρχε και οταν χριστιανοι αλληλοσφαζονταν ή εσφαζαν αλλοθρησκους επι αιωνες. Απο εκει και περα αυτοι οι ανθρωποι, κατα την αποψη μου, ειναι πληρως χειραγωγημενοι απο μια ισλαμιστικη ελιτ( χρειαζονται παρα πολλα φραγκα οχι μονο για να ξεκινησεις πολεμο αλλα και για την διαφημιστικη εκστρατεια "το ισλαμ ειναι ειρηνη και αγαπη"). Οσο αυτη η ελιτ πιστευει τα πραγματα που πιστευει τωρα, τοσο αυτη κατασταση θα συνεχιζεται. Το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια ημων αδιαφορουμε πλεον για τις θρησκιες αλλα πρεπει να αντιμετωπισουμε αυτη τη κατασταση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής σε όλους αυτούς τους θανάτους, και λέγεται ισλάμ αμορφωτος κοσμος με σοβαρα βιοποριστικα ή/και ψυχολογικα προβληματα. Όχι χριστιανισμός, όχι πράσινο τσάι με 2 κουταλιές ζάχαρη, όχι 1.80 ύψος, όχι λευκός ή μαύρος. There, fixed that for ya, το νοητο venn diagram μου επιασε και τον Dylann Roof μεσα. Κατα τ αλλα, καλη καρδια.
Jastonas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ενταξει φυσικα και υπαρχει pattern αλλα το ιδιο pattern υπηρχε και οταν χριστιανοι αλληλοσφαζονταν ή εσφαζαν αλλοθρησκους επι αιωνες. Απο εκει και περα αυτοι οι ανθρωποι, κατα την αποψη μου, ειναι πληρως χειραγωγημενοι απο μια ισλαμιστικη ελιτ( χρειαζονται παρα πολλα φραγκα οχι μονο για να ξεκινησεις πολεμο αλλα και για την διαφημιστικη εκστρατεια "το ισλαμ ειναι ειρηνη και αγαπη"). Οσο αυτη η ελιτ πιστευει τα πραγματα που πιστευει τωρα, τοσο αυτη κατασταση θα συνεχιζεται. Το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια ημων αδιαφορουμε πλεον για τις θρησκιες αλλα πρεπει να αντιμετωπισουμε αυτη τη κατασταση. Εντάξει, ήταν σίγουρο ότι η απάντηση θα ήταν οι σταυροφορίες κτλ. 1ον, ενημερώσου για τις σταυροφορίες. Ο κόσμος αλληλοσφάζοταν γενικώς παλιά, όπως και τώρα, για tribalistic λόγους, όχι λόγω ιδεολογίας μόνο. Αν κάποια ομάδα ανθρώπων έσφαζε εξ απ ανέκαθεν για ιδεολογικούς λόγους, αυτή είναι η ομάδα των μουσουλμάνων. There, fixed that for ya, το νοητο venn diagram μου επιασε και τον Dylann Roof μεσα. Κατα τ αλλα, καλη καρδια. Τελικά είχα δίκιο. Αν και φαντάζομαι θεωρείς τον εαυτό σου αντιρατσιστή κτλ, νομίζεις ότι οι μουσουλμάνοι είναι πιθήκια αμόρφωτα. Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Η αμορφωσιά δεν σε οδηγεί στο να γίνεις τζιχαντιστής. Η έλλειψη αξιών, ιδεών, ταυτότητας, κτλ, είναι αυτά που το ισλάμ χρησιμοποιεί για να προσελκύσει τζιχάντια. https://www.youtube.com/watch?v=-IchGuL501U
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τελικά είχα δίκιο. Αν και φαντάζομαι θεωρείς τον εαυτό σου αντιρατσιστή κτλ, νομίζεις ότι οι μουσουλμάνοι είναι πιθήκια αμόρφωτα. Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Ασε να ξερω λιιιγο καλυτερα απο σενα τις πεποιθησεις μου και μην μου αποδιδεις αποψεις που ουδεποτε εξεφρασα και υποστηριξα, για να μαστε και οι δυο χαρουμενοι. Cheers 3
Jastonas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ασε να ξερω λιιιγο καλυτερα απο σενα τις πεποιθησεις μου και μην μου αποδιδεις αποψεις που ουδεποτε εξεφρασα και υποστηριξα, για να μαστε και οι δυο χαρουμενοι. Cheers Ωραία, συγγνώμη αν παρεξήγησα τις πεποιιήσεις σου, αλλά σίγουρα η πεποίθησή ότι ο λόγος του τζιχαντισμού είναι η αμορφωσιά, είναι κάτι που από αυτά που έχω δει/διαβάσει είναι 100% λάθος. Δες το βίντεο αν θες, ψάξε στο google, και θα βρεις ωραίες πληροφορίες.
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν αντέχεις, κάτσε 5 λεπτά σε αυτό το site και δες λίγο τα νούμερα. Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής σε όλους αυτούς τους θανάτους, και λέγεται ισλάμ. Όχι χριστιανισμός, όχι πράσινο τσάι με 2 κουταλιές ζάχαρη, όχι 1.80 ύψος, όχι λευκός ή μαύρος. http://www.thereligionofpeace.com/Αν νομίζεις οτι ο χριστιανισμος δεν ευθύνεται για εκατομμύρια θανατους, απλα δειχνει ποσο πρακατειλημμενος εισαι. Εδω παρολο τα αδιάσειστα στοιχεια, ελεγες οτι δεν είναι αληθεια οτι ο προχθεσινος δολοφόνος ηταν Αγγλος. Κοινως, δεν εχουν ιδιαιτερη αξιοπιστία τα λεγομενα σου.
Jastonas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν νομίζεις οτι ο χριστιανισμος δεν ευθύνεται για εκατομμύρια θανατους, απλα δειχνει ποσο πρακατειλημμενος εισαι. Εδω παρολο τα αδιάσειστα στοιχεια, ελεγες οτι δεν είναι αληθεια οτι ο προχθεσινος δολοφόνος ηταν Αγγλος. Κοινως, δεν εχουν ιδιαιτερη αξιοπιστία τα λεγομενα σου. Είπα ότι είναι british born, άρα άγγλος. Παράλληλα, ήταν μουσουλμάνος. Δεν κρίνω τον άνθρωπο βάση του που γεννήθηκε, αλλά πιο αξιών ασπάζεται. Και υπάρχουν δυτικές αξίες, μουσουλμανικές αξίες, κτλ. Αυτός αν και γεννήθηκε σε δυτική χώρα, καθώς οι γονείς του ήταν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, ασπάστηκε αυτές. Και δυστυχώς, αυτό το pattern συνεχίζει. Μουσουλμάνοι μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς, αντί να ασπαστούν τις ελευθερίες των δυτικών χωρών, επιλέγουν το Ισλάμ. Ανησυχητικό θα έλεγα. 1
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Είπα ότι είναι british born, άρα άγγλος. Παράλληλα, ήταν μουσουλμάνος. Δεν κρίνω τον άνθρωπο βάση του που γεννήθηκε, αλλά πιο αξιών ασπάζεται. Και υπάρχουν δυτικές αξίες, μουσουλμανικές αξίες, κτλ. Αυτός αν και γεννήθηκε σε δυτική χώρα, καθώς οι γονείς του ήταν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, ασπάστηκε αυτές. Και δυστυχώς, αυτό το pattern συνεχίζει. Μουσουλμάνοι μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς, αντί να ασπαστούν τις ελευθερίες των δυτικών χωρών, επιλέγουν το Ισλάμ. Ανησυχητικό θα έλεγα.Εδω τι είπες :British born ο τρομοκράτης. Πλέον είναι ο νέος τρόπος για να χαρακτηρίζεις μουσουλμάνους γιατί είναι "racist" και "offensive" και "triggering" να λες την αλήθεια.Αφησες να εννοηθει οτι δεν είναι αληθεια το British born και αληθεια θα ηταν το μουσουλμάνος. Αργότερα, προσπαθησες να μπλεξεις την εθνικοτητα με το ονομα του. Δυστυχώς, δεν εχουν ιδιαιτερη αξιοπιστία τα λεγομενα σου.
Jastonas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ενταξει φυσικα και υπαρχει pattern αλλα το ιδιο pattern υπηρχε και οταν χριστιανοι αλληλοσφαζονταν ή εσφαζαν αλλοθρησκους επι αιωνες. Απο εκει και περα αυτοι οι ανθρωποι, κατα την αποψη μου, ειναι πληρως χειραγωγημενοι απο μια ισλαμιστικη ελιτ( χρειαζονται παρα πολλα φραγκα οχι μονο για να ξεκινησεις πολεμο αλλα και για την διαφημιστικη εκστρατεια "το ισλαμ ειναι ειρηνη και αγαπη"). Οσο αυτη η ελιτ πιστευει τα πραγματα που πιστευει τωρα, τοσο αυτη κατασταση θα συνεχιζεται. Το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια ημων αδιαφορουμε πλεον για τις θρησκιες αλλα πρεπει να αντιμετωπισουμε αυτη τη κατασταση. Απαντώ ξανά σε αυτό. Έστω ότι ισχύει αυτό που λες για τους χριστιανούς των προηγούμενων χρόνων: 1ον. ΤΩΡΑ δεν υπάρχει, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί η αναφορά στον χριστιανισμό. 2ον. Αν εσύ πιστεύεις σε αυτό το επιχείρημα του τότε, γιατί στο τώρα φοβάσαι να κριτικάρεις τον μουσουλμανισμό; Εδω τι είπες : Αφησες να εννοηθει οτι δεν είναι αληθεια το British born και αληθεια θα ηταν το μουσουλμάνος. A Muslim is someone who follows or practices Islam, a monotheistic Abrahamic religion. Δεν έχει να κάνει με το που γεννήθηκε. Αυτό που άφησα να εννοηθεί, είναι ότι τα media αντί να σου πούνε το ότι είναι μουσουλμάνος, σου λένε που γεννήθηκε, για να σε κάνουν divert από την πραγματικότητα και την σύνδεση του ισλαμισμού με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. ΥΓ. Επειδή βλέπω πολύ φιλοισλαμ και πολύ αντιχριστιανισμό, πάρτε λίγο τα φιλαράκια σας, Richard Dawkins, Sam Harris, Bill Maher, και την άποψή τους για το Ισλαμ. https://www.youtube.com/watch?v=vln9D81eO60 https://www.youtube.com/watch?v=fIvebS-fSWs https://www.youtube.com/watch?v=yyNv8kvd2H8 ΥΓ2. Τώρα θυμήθηκα πόσο hot ήταν αυτά τα ονόματα πριν λίγα χρόνια στις τηλεοράσεις/ίντερνετ κτλ. Με το που ξεκινήσανε να μιλάνε κατά του Ισλάμ, τους έχουν θάψει, και μόνο οι φανατικοί υποστηρικτές τους τους ακούνε. 1
kargo130 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Απαντώ ξανά σε αυτό. Έστω ότι ισχύει αυτό που λες για τους χριστιανούς των προηγούμενων χρόνων: 1ον. ΤΩΡΑ δεν υπάρχει, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί η αναφορά στον χριστιανισμό. 2ον. Αν εσύ πιστεύεις σε αυτό το επιχείρημα του τότε, γιατί στο τώρα φοβάσαι να κριτικάρεις τον μουσουλμανισμό; A Muslim is someone who follows or practices Islam, a monotheistic Abrahamic religion. Δεν έχει να κάνει με το που γεννήθηκε. Αυτό που άφησα να εννοηθεί, είναι ότι τα media αντί να σου πούνε το ότι είναι μουσουλμάνος, σου λένε που γεννήθηκε, για να σε κάνουν divert από την πραγματικότητα και την σύνδεση του ισλαμισμού με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Φιλε μου δεν φοβαμαι, ειχα πανω απο δεκαετια σχεση με μουσουλμανα και εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ακουω απο αυτους(για την ανωτεροτητα του ισλαμ και τετοια). Η αποψη μου ειναι οτι ειναι δεν προκειται να αλλαξουν. Δεν ειμαι ουτε κατα των μουσουλμανων ουτε κατα των χριστιανων. Την βρισκω ηλιθια αυτη την "κοντρα". Ο καθενας πρεπει να εχει το δικαιωμα να πιστευει σε οτι θελει χωρις ταυτοχρονα να σπαει τα @@ στους υπολοιπους. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ο καθενας πρεπει να εχει το δικαιωμα να πιστευει σε οτι θελει χωρις ταυτοχρονα να σπαει τα @@ στους υπολοιπους. QFE
Jastonas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Φιλε μου δεν φοβαμαι, ειχα πανω απο δεκαετια σχεση με μουσουλμανα και εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ακουω απο αυτους(για την ανωτεροτητα του ισλαμ και τετοια). Η αποψη μου ειναι οτι ειναι δεν προκειται να αλλαξουν. Δεν ειμαι ουτε κατα των μουσουλμανων ουτε κατα των χριστιανων. Την βρισκω ηλιθια αυτη την "κοντρα". Ο καθενας πρεπει να εχει το δικαιωμα να πιστευει σε οτι θελει χωρις ταυτοχρονα να σπαει τα @@ στους υπολοιπους. Δυστυχώς οι μουσουλμάνοι δεν ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Και σε έναν ιδεάτο κόσμο της disney, όλοι θα είμασταν αγαπημένοι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι στον κόσμο υπάρχουν predators, και η ιδεολογία του ισλάμ είναι predatorial. Οπότε εγώ τι θες να κάνω; Πασιφιστής δεν είμαι. Δεν γουστάρω να τρώω ξύλο και να λέω αχ ναι τι ωραία τι καλός που είμαι τι ωραίο που είναι το diversity... Δεν πρέπει να αμυνθώ; Όταν υπάρχει συστηματικός πόλεμος από το Ισλάμ σε ΟΛΟ τον κόσμο, εγώ πρέπει να κάτσω να μου βιάσουν την γυναίκα και να μου αποκεφαλίσουν τα παιδιά πρώτα και μετά να κάνω κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα