Προς το περιεχόμενο

Απαγόρευση των laptop και tablet στις απευθείας πτήσεις προς ΗΠΑ και Βρετανία από συγκεκριμένες μουσουλμανικές χώρες ή πόλεις

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hint: Υπαρχει κοσμος που δεν παιζει με το λαπτοπ του. Ουτε καν μεσα στο αεροπλανο, σε 9ωρη πτηση για Αμερικη.

Συμφωνώ. Άρα δεν θα του λείψει σωστά;

Δεν ξέρω αν εννοείς να γράψει κώδικα για την σούπερ ντουπερ εταιρία του που δουλευει και όχι φυσικα να παίξει GTA V. Αλλα εφόσον υπάρξει απαγόρευση δικαιολογημένος θα είναι ακόμα και σε εταιρία του Trump να δουλεύει back στο Αμερικα.

Θέλω να πω μην τα βλέπετε όλα για κακό. Ακόμα και όταν στερείς κάτι σε κάποιους. Γιατί πολύ απλα μετα θα λένε δεν μας προστατευσαν όταν έπρεπε.

Άμα θέλουμε να είμαστε πολιτισμένοι πρέπει να υπακούμε μπαίνοντας σε αεροπλάνα και άλλα μέσα. Οχι να το παιζουμε επαναστατες οπου θελουμε και οπου δεν μας συμφερει οχι. Δεν το λεω για σενα αλλα για το new wave ρεύμα που κυκλοφορει "τάχα μου παντού αδικία το κατακρινω στα σοσιαλ μιντια,ως εκει αλλα εγώ να είμαι καλά ".

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερρρμμμ συγνώμη, αλλα οσοι δεν το πιάσανε... η κινηση αυτη δεν ηταν για αποφυγη τρομοκρατικων επιθεσεων. Η κινηση αυτη αποσκοπει στο να χτυπησει τις αεροπορικές εταιρίες του Κολπου που εχουν σαπισει τις Αμερικανικες και οχι μονο.

Μην τρελαθουμε τώρα δλδ.... οτι ειναι εντάξει να μεταφέρουμε την βομβα μεσα στο cargo hold αλλα υπαρχει θεμα ασφάλειας αν ειναι στην καμπινα επιβατων....

• Like 4

Για κοιτάξτε μία "όμορφη" παγκόσμια αντίθεση. Στο Λονδίνο τρομοκρατικό χτύπημα, πόνος, φόβος, έλεγχος. Στη Νέα Υόρκη χειροκροτήματα και χαμόγελα. Ρε κάτι περίεργες αντιθέσεις.

http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500135398

Μην τρελαθούμε τώρα δλδ.... οτι ειναι εντάξει να μεταφέρουμε την βομβα μεσα στο cargo hold αλλα υπαρχει θεμα ασφάλειας αν ειναι στην καμπινα επιβατων....

Αν ειναι στην καμπινα επιβατων και το έχω στα χέρια μου ξέρεις τι μπορώ να κάνω; Γράφω αλαχου ακμπαρ στο fb κλείνω το fb και ανοίγω εφαρμογή που θα έχω φτιάξει, με ένα εικονικό κουμπί και μπουμ. Δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν οι αρχές, κάποιους τρόπους αλλά δεν τους δίνουν απλόχερα. Αλλιώς θα ξέραμε όλοι να φτιάχνουμε εκρηκτικά με οικιακα είδη, όπως και φυσικά γίνεται, η' κρυσταλλική μεθ με αλουμίνιο και την σκόνη από τα σπίρτα (breaking bad forever)!!!

Το Η.Β. θα ακολουθήσει την πολιτική Τραμπ για την τρομοκρατία. Αυτό είναι το ουσιαστικό συμπέρασμα από την παραπάνω ειδηση. Τα υπόλοιπα είναι τρίχες.

• Moderators

Αν ειναι στην καμπινα επιβατων και το έχω στα χέρια μου ξέρεις τι μπορώ να κάνω; Γράφω αλαχου ακμπαρ στο fb κλείνω το fb και ανοίγω εφαρμογή που θα έχω φτιάξει, με ένα εικονικό κουμπί και μπουμ.

Προσπερνω το "εικονικο κουμπι και μπουμ", εχεις πολυ λανθασμενη εντυπωση για το ποσο τεχνολογικα ανεπτυγμενοι/εξοπλισμενοι ειναι οι βομβιστες αυτοκτονιας ή/και αυτοι που ετοιμαζουν αυτους τους μηχανισμους.

Χωρις να το καταλαβεις μολις περιεγραψες γιατι το παραπανω μετρο οπως και αρκετα αντιστοιχα του, ειναι ημιμετρα και κινησεις εντυπωσιασμου/πολιτικες. Υπαρχει τοση πληροφορια για τον βλακακο και το καθε βλακακο που θα προσπαθησει να κανει κατι τετοιο, την οποια την δινει ο ιδιος οικειοθελως (με τα social media να ειναι ενας απο τους τροπους) ή την μαζευουν οι αρχες γι αυτον, σε σημειο που δεν προλαβαινουν να την αξιοποιησουν.

Σε *καθε* τρομοκρατικη επιθεση με ελαχιστες εξαιρεσεις (απο 9/11 μεχρι Bataclan) οι τρομοκρατες ηταν "γνωστοι στις αρχες". Με "περγαμηνες" που "φωναζαν" οτι κατι παει πολυ στραβα με δαυτους. Αλλα δεν φταιει η "αρχη" οταν το bugdet της παει κατα διαολου και δεν μπορει να προσλαβει το καταλληλο ανθρωπινο δυναμικο για να επεξεργαστει ολη αυτη την πληροφορια που εχει στα χερια της και να δρασει αναλογα, πριν γινει η στραβη. Προσοχη, δεν λεω βαλτε κ αλλους αστυνομικους με οπλα στους δρομους να σωθουμε, καμια σχεση.

Και καταληγουμε να βλεπουμε "μετρα" σαν κ αυτο για την παταξη της τρομοκρατιας, ενω θα πρεπει να την βαραμε εαν οχι στη ριζα της, τουλαχιστον στα χαμηλοτερα, πιο κοντα στα θεμελια επιπεδα της.

• Like 5

Οι βομβιστές αυτοκτονίας μπορεί να είναι "ουγκ" δεν διαφωνώ, αλλα δεν παύουν να υπάρχουν σπουδαία μυαλά που μπορούν να το καταφέρουν κάποια στιγμή,αν δεν το έχουν καταφέρει ήδη και να στείλουν έναν "ουγκ" που η μοίρα του είναι να πατήσει το "κουμπί". Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα ημίμετρα αλλιώς θα απαγόρευαν τα λαπτοπ/ταμπλετ και τα κινητά τελείως και θα τα περιμέναμε σε επομενη πτήση και θα έρχονταν μόνα τους. Άντε μετά να κάνεις φασαρία στο αεροδρόμιο ότι εγώ πχ δεν συμμορφώνομαι με τις οδηγίες και δεν αποχωρίζομαι την συσκευή μου που θα βρισκόσουν μετά, στην καλύτερη έξω από τον αερολιμένα και με συνοδεία. Βασικά όλα αυτά ξεκίνησαν σαν ιδεα με την Samsung και το note7. Σκέψου φωτιά στο αεροπλάνο εν ώρα πτήσης, τον πανικο, καμια ομηρια και μόνο οι σφαίρες που θα πέσουν μέσα από τον κρυφό αστυνομικο/συνοδό πτήσης φτάνει. Καλά για πιλοτηριο εννοείται πως δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμα και σαν τον τερμινεΐτορ να είναι κάποιος. Αλλα και πάλι νίκη θα είναι για φονταμενταλιστές σαν και αυτούς.

• Like 1

• Moderators

Οι βομβιστές αυτοκτονίας μπορεί να είναι "ουγκ" δεν διαφωνώ, αλλα δεν παύουν να υπάρχουν σπουδαία μυαλά που μπορούν να το καταφέρουν κάποια στιγμή,αν δεν το έχουν καταφέρει ήδη και να στείλουν έναν "ουγκ" που η μοίρα του είναι να πατήσει το "κουμπί".

Aρα λοιπον παιρνουμε μετρα για την περιπτωση που "τα σπουδαια μυαλα" στειλουν καποια στιγμη εναν βλακακο να ριξει ενα αεροπλανο με το "εικονικο κουμπι" σε ενα λαπτοπ.

Και λεμε και ευχαριστω για το παραπανω, ενω παραλληλα αισθανομαστε πιο ασφαλεις απο χτες. Και για τις πραγματικες απειλες καταληγουμε να ακουμε στις ειδησεις πως "ηταν γνωστος στις αρχες", αφου εχει αφαιρεσει μερικες ζωες.

Τελικα, ναι, δουλευει το "μετρο" αλλα οχι με τον τροπο που πιστευεις.

Ωραία κόβουν τα laptop/tablet και αφήνουν κινητά. Άμα τα κόψουν και αυτά σιγα σιγα τι να κάνεις; Διαδηλωση με πλακατ; Πρέπει να πειθαρχήσεις αν θες να πετάξεις στον προορισμό σου. Στην τελική για να ταξιδεύσεις εξωτερικό το έχεις πιο πολύ ανάγκη από το να παίξεις με το laptop μέσα στο αεροπλάνο. Διαλέγεις και παίρνεις. Λες και θα σου λείψει τις 3 ώρες που θα πετάς στο England. My 2 cents.

Ο λογος που σχεδον ολοι οι επιβατες παιρνουν το λαπτοπ στην καμπινα(ενω ενα μικρο ποσοστο το χρησιμοποιει στην πτηση), ειναι γιατι θελουν να αποφυγουν τα απροοπτα, οπως το να χαθει ή να χτυπηθει κατα την μεταφορα απο και προς το αμπαρι του αεροπλανου.

• Like 4

• Moderators

Ο λογος που σχεδον ολοι οι επιβατες παιρνουν το λαπτοπ στην καμπινα(ενω ενα μικρο ποσοστο το χρησιμοποιει στην πτηση), ειναι γιατι θελουν να αποφυγουν τα απροοπτα, οπως το να χαθει ή να χτυπηθει κατα την μεταφορα απο και προς το αμπαρι του αεροπλανου.

Και οποιος αγαπαει τις συνομωσιες, την προσβαση τους απο τριτους.

Κατι το οποιο κατα διαβολικη συμπτωση εδω και μερικες βδομαδες εχει ξεκινησει να γινεται εντατικα κατα την εισοδο στις ηνωμενες πολιτειες απο τους υπαλληλους της TSA.

• Like 1

Και οποιος αγαπαει τις συνομωσιες, την προσβαση τους απο τριτους.

+1

Παιζει και αυτο δυστυχως, οπως αλλωστε γινεται και με τις βαλιτσες που μερικες ανοιγονται χωρις να το ξερει ο επιβατης.

Αυτό και μόνο.

Η μεγαλύτερη υποκρισία σε όλα αυτά είναι ότι μπορείς να αγοράσεις σχεδόν οτιδήποτε από τα duty free: εύφλεκτα υλικά, μπαταρίες, ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα που μπορεί να γίνουν αιχμηρά και πολλά άλλα. Και φυσικά να τα πάρεις στην καμπίνα επιβατών. ΑΛΛΑ εκεί είναι πολλά τα λεφτά, οπότε τα κάνουμε όλα γαργάρα. 

Τα μέτρα της είδησης είναι αστειότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...