Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα τα καινουργια κουτια εχουν usb 3 μπροστα αν εγω εχω μητρικη π εχει usb2 υποδοχες εγω πως θα μπορεσω την μπροστα θύρα του κουτιου που ειναι usb3 να την δουλεψω χωρις να παει χαμένη ? 

Δημοσ.

Μπορείς με έναν τέτοιο μετατροπέα.

ο οποιος πως συνδεεται το ενα ακρο να φανταστω παει στο καλωδιο του κουτιου και το αλλο παει στης θύρες της μητρικης ετσι ?

Δημοσ.

ο οποιος πως συνδεεται το ενα ακρο να φανταστω παει στο καλωδιο του κουτιου και το αλλο παει στης θύρες της μητρικης ετσι ?

Σωστα!

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα!

οκ πηγα και αγορασα γ το φιλαρακι σημερα μια coolermaster 212x sta 37 eurw ekana kalh epilogh?.... tha mpei se mitrikh asus p5e3 deluxe  

Δημοσ.

οκ πηγα και αγορασα γ το φιλαρακι σημερα μια coolermaster 212x sta 37 eurw ekana kalh epilogh?.... tha mpei se mitrikh asus p5e3 deluxe  

Μια χαρα αν και θα τη προτιμουσα σε χαμηλοτερη τιμη.

Δημοσ.

Γτ την θέμις πηγαίναμε αλλά το e-shop θα την είχε σε 10 μέρες

Παντός αυτό π μας λείπουν είναι ρσμ 8gb τροφοδοτικό κάποιο 530watt κ ένα καλό φθηνό midi case !

• Moderators
Δημοσ.

Τι έχουμε ξανά πει παλιότερα μην μπλέκεις τα θέματα ξεκινάς για usb και ξαφνικά γυρνάς αν έκανες καλή επιλογή ψυκτρας

• Like 2
Δημοσ.

Τι έχουμε ξανά πει παλιότερα μην μπλέκεις τα θέματα ξεκινάς για usb και ξαφνικά γυρνάς αν έκανες καλή επιλογή ψυκτρας

αυτο το εκανα γ να μην ανοιγω θεματα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...