nikosdet Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Γνωρίζει κανείς αν παίζει κάποια προσφορά για φθηνή σύνδεση;;; Με ενδιαφέρει μόνο το ίντερνετ, ο,τιδήποτε άλλο οκ δεν είναι κακό προφανώς, αλλά με ενδιαφέρει το δυνατόν φθηνότερα.. Το πρόβλημα σε ό,τι δείχνει φθηνότερο πολλές φορές έρχεται με τέλη ενεργοποίησης -ενίοτε τα δίνουν δωρεάν- ή με κόστος αγοράς για το ρούτερ (πχ σε Wind το πουλάνε 23 ή Vodafone 20) κι άρα πάει μία ή η άλλη στο τέλος... Τώρα πληρώνω 18κάτι στο απλό πρόγραμμα της Cyta, αλλά μου την έχουν δώσει με φραγή για απλήρωτο λογαριασμό γτ ξαφνικά δεν τράβηξαν χρήματα από την πάγια εντολή -δεν ξέρω γιατί- κ πέραν του ότι με άφησαν χωρίς ίντερνετ μία πολύ κρίσιμη μέρα για τη δουλειά, με χρεώνουν κ 4ε για την άρση της φραγής! Άρα για το γαμώτο έστω, θέλω να φύγω.. Με ενδιαφέρει σύνδεση κ για ΟΕ σε νέα γραμμή, αλλά εκεί βαράνε όλοι από ό,τι είδα.
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πάντως, για να έχουμε εικόνα του τι συμβαίνει στην αγορά, μετά από αίτηση φορητότητας, η Wind μου ανανέωσε τη σύνδεση σταθερού + vdsl 50 + 300' προς κινητά με χαμηλότερο ποσό, τελική με το φόρο, για 24 μήνες. να σε ρωτησω φιλε μου αιτηση φορητοτητας θα την κανω τηλεφωνικως η και σε ενα καταστημα?? και μετα εκεινη τη στιγμη με ειδοποιουν για καλυτερη προσφορα??πως εχει η διαδικασια
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εδώ θα διαβάσεις τα βήματα που χρειάζονται για τη φορητότητα του σταθερού που σ' ενδιαφέρει
nvnight Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το πρώτο χαρτί δεν σε καλύπτει ούτε για πλάκα. Αυτό συνήθως είναι έξυπνο τρικ για να νομίζεις ότι αυτά θα πάρεις και τελικά το συμβόλαιο σου γράφει άλλα ή εμφανίζει και τις επιπρόσθετες χρεώσεις. Στο τέλος η τελική υπογραφή στο συμβόλαιο μετράει και όχι το πρώτο χαρτί που σου έστειλαν. Καλά ειδικά για εσάς που πιστέψατε το δώρο της φορητότητας θα το δείτε χρεωμένο μια χαρά με άλλο όνομα σε κάποια φάση της υπηρεσίας. Ντε φάκτο αυτό. Σκεφτείτε ότι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν μεταφέρει διάφορα αρχικά κόστη στο τέλος του συμβολαίου και αν θελήσεις να φύγεις σε περιμένει μια αρκετά μεγάλη (και ακριβή) έκπληξη γιατί τα κόστη στο τέλος είναι ακριβότερα από αν τα βάζανε στην αρχή. παιδια sorry αλλα αυτα που λετε στις τιμες με 16 ευρω και τα δωρα της ντορετας απο το μεγαλο παζαρι απλα δεν υπάρχουν ,οταν ερθει ο πρωτος λογαριασμος και δειτε τελη ,παρατέλη και αλλες κρυφες χρεωσεις θα ρωτάτε εδω στο φορουμ μετα πως κάνουμε υπαναχώριση. αυτα απο μενα και συγνώμη αν η αποψη μου θιγει κάποιους. guys επιστρέφω μετα απο-σχεδόν-δυο μήνες μετάβασης στον νέο πάροχο. Προς το παρόν, (δυο λογαριασμοί) έχουν τηρηθεί απο μεριάς παρόχου τα προσυμφωνηθέντα με τελική κοστολόγηση τα 16ευρώ / μήνα και χωρίς να καλεστώ (προς το παρόν) να πληρώσω τα τέλη φορητότητας. Για το αν θα προκύψουν προς το τέλος του συμβολαίου όπως αναφέρετε, θα δείξει η ιστορία. Επίσης, για όσους ρώτησαν, η εν λόγω προσφορά δεν ήταν διαθέσιμη σε κατάστημα / web, μου έκαναν τηλεφωνική προσφορά, την απέρριψα και δυο ημέρες μετα επέστρεψαν με αυτήν ως αναθεωρημένη
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Γενικά έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πάγια τακτική αυτή για να σε "ησυχάσουν" για Χ χρονικό διάστημα και μετά θα τη φας εκεί που δεν το περιμένεις. Οπως οικογενειακός φίλος που του πρότεινα να πάει σε άλλη εταιρία γιατί θα έπαιρνε μια εξαιρετική προσφορά με τελειωμένο συμβόλαιο όταν τελικά άλλαξε και του ήρθε ο εξοφλητικός από Voda είχε μέσα 70 ευρώ το κόστος της υπηρεσίας και άλλα 250 (!!!) άλλες χρεώσεις. 320 ευρώ σύνολο. Του έφυγαν τα μαλλιά λέμε. Οσο ήταν πελάτης της Voda όλα καλά, τώρα που θέλησε να φύγει όλα ήρθαν μαζί. Προσωπικά το θεωρώ εκβιασμό για να μην μπορείς να φύγεις σκεπτόμενος ότι θα πληρώσεις της Μιχαλούς για να αποχωρήσεις. Προτιμώ χίλιες φορές να έχουμε ανοιχτά τα χαρτιά μας σε θέματα κόστους και να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
joker99 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 καλημερα αν και παλιο το θεμα,ξερω οτι ακομα υπαρχει η προσφορα με τα 16ευρω αλλα δεν εχω το τηλ. οποιος το εχει ας μου το στειλει ευχαριστω.
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για αιτηση φορητοτητας της γραμμης ενω εκανα αιτηση στην wind με 22,90 με σταθερα, ειχανε πει οτι σημερα θα γινοταν η συνδεση και τωρα στειλανε μηνυμα για τις 4 του μηνα, γιατι γινεται αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα