Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O wizard για το vdsl μούφα μου φαίνεται.

Αφού ξέρω ότι απέχω πάνω από ένα χιλιόμετρο από το κέντρο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Yπαρχει καποιο τηλεφωνο να παρουμε και εμεις την προσφορα???

Οχι με πηραν απο εξωτερικό συνεργάτη δύσκολο να τους ξανά βρεις

Δημοσ.

Όπως γράφω παραπάνω πρώτα έλαβα γραπτώς και επίσημα τα σχετικά και στη συνέχεια υπέγραψα..Σωστά πάντως,πρώτα διασφαλίζουμε ότι θα υπογράψουμε αυτό που συμφωνησαμε

Το πρώτο χαρτί δεν σε καλύπτει ούτε για πλάκα. Αυτό συνήθως είναι έξυπνο τρικ για να νομίζεις ότι αυτά θα πάρεις και τελικά το συμβόλαιο σου γράφει άλλα ή εμφανίζει και τις επιπρόσθετες χρεώσεις. Στο τέλος η τελική υπογραφή στο συμβόλαιο μετράει και όχι το πρώτο χαρτί που σου έστειλαν. 

Καλά ειδικά για εσάς που πιστέψατε το δώρο της φορητότητας θα το δείτε χρεωμένο μια χαρά με άλλο όνομα σε κάποια φάση της υπηρεσίας. Ντε φάκτο αυτό. Σκεφτείτε ότι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν μεταφέρει διάφορα αρχικά κόστη στο τέλος του συμβολαίου και αν θελήσεις να φύγεις σε περιμένει μια αρκετά μεγάλη (και ακριβή) έκπληξη γιατί τα κόστη στο τέλος είναι ακριβότερα από αν τα βάζανε στην αρχή. 

Δημοσ.

παιδια sorry αλλα αυτα που λετε στις τιμες με 16 ευρω και τα δωρα της ντορετας απο το μεγαλο παζαρι απλα δεν υπάρχουν ,οταν ερθει ο πρωτος λογαριασμος και δειτε τελη ,παρατέλη και αλλες κρυφες χρεωσεις θα ρωτάτε εδω στο φορουμ μετα πως κάνουμε υπαναχώριση.

αυτα απο μενα και συγνώμη αν η αποψη μου θιγει κάποιους. :eek:

Δημοσ.

παιδια sorry αλλα αυτα που λετε στις τιμες με 16 ευρω και τα δωρα της ντορετας απο το μεγαλο παζαρι απλα δεν υπάρχουν ,οταν ερθει ο πρωτος λογαριασμος και δειτε τελη ,παρατέλη και αλλες κρυφες χρεωσεις θα ρωτάτε εδω στο φορουμ μετα πως κάνουμε υπαναχώριση.

αυτα απο μενα και συγνώμη αν η αποψη μου θιγει κάποιους. :eek:

Μην φοβάσαι, το ξέρουν και οι εταιρίες αυτό και αυτά τα κόστη είτε τα σπάνε λίγα λίγα είτε τα μεταφέρουν προς το τέλος του συμβολαίου. Οσοι κακομοίρηδες πιστέψουν στο παραμύθι "φτηνό" με πλούσια δώρα (γιατί κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πρόκειται αν το πιστέψει) θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Απλά το λέω για να το ξέρετε γιατί λόγο δουλειάς δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βλέπω και τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα με νομικά και τέτοια. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...