Takistasio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, με πηραν σήμερα απο τη wind και μου πρότειναν καινούργια συνδεση dsl με απεριόριστο dsl 24 mbps και αστικες υπεράστικες κλησεις με 16ευρω μαζι με φπα και δωρο τελη ενεργοποίησης.Δεδομένου οτι λήγει το συμβόλαιο νου με τη cyta με την οποια δεν ειμαι ευχαριστημένος ούτος η άλλως ψαχνω για νεο παροχο αλλα τα 16 ευρω δεν τα πιστεύω..δεν εχω ξανακούσει τοσο φθηνο ίντερετ Γνωρίζετε κατι σχετικά;.Καθε σχολιο δεκτό,ευχαριστώ
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 παίζει γτ στο σιτε της έχει https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/wind-broadband-fixed-unlimited-offer/ αλλά λογικά ήταν προσφορα για εσενα
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το μόνο σχόλιο ειναι οτι θα τους πεις να σου στειλουν το συμβόλαιο που να αναγράφει αναλυτικά όσα λενε και μετα θα σκεφτείς και να δεχτείς ή οχι. Αυτό θα το πεις ξεκαθαρα στην τηλεφωνική συνομιλία και θα ζητήσει το όνομα της εταιρείας (δεν ειναι η wind) και το ονομα του υπαλλήλου. Υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν προώθηση με ποσοστό και προκειμένου να πουλήσουν κρύβουν πράγματα ή λένε ψεματάκια. Μπορεί όντως να ειναι 16ε, αλλά για 6 μήνες και μετά στα Χ ευρω. παίζει γτ στο σιτε της έχει https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/wind-broadband-fixed-unlimited-offer/ αλλά λογικά ήταν προσφορα για εσενα δες τη μαλαγανια 18 ευρω για 3 μήνες, μετα 24 επισης 20 + 34,99 τελη ενεργοποιησης, δηλαδή 55 ευρω για 2 ετη, δηλαδή αλλα 2 ευρω κυρφό κοστος το μήνα. Ειτε τον πήραν απο wind ή απο εταιρεία προώθησης, να ζητήσει ξεκάθαρα ολα τα κόστη και μετα να δει αν τον συμφέρει. 1
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 και εμενα με πηραν ελεγαν και καλα απο τα κεντρικα καλούμε απο τη vodafone δεκτηκα δωρεάν ενεργοποιήση την ημέρα που ήρθαν τα συμβόλαια έλειπα τα υπέγραψε η κοπέλα μου όταν γύρισα ειδα οτι ανέγραφε 36 ευρω ενεργοποιήση κάλεσα στη vodafone μου είπαν αν τύχει κάτι να τους το πω και θα το πιστόσουν αντε να δουμε
makfil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πάντως, για να έχουμε εικόνα του τι συμβαίνει στην αγορά, μετά από αίτηση φορητότητας, η Wind μου ανανέωσε τη σύνδεση σταθερού + vdsl 50 + 300' προς κινητά με χαμηλότερο ποσό, τελική με το φόρο, για 24 μήνες.
nvnight Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, με πηραν σήμερα απο τη wind και μου πρότειναν καινούργια συνδεση dsl με απεριόριστο dsl 24 mbps και αστικες υπεράστικες κλησεις με 16ευρω μαζι με φπα και δωρο τελη ενεργοποίησης.Δεδομένου οτι λήγει το συμβόλαιο νου με τη cyta με την οποια δεν ειμαι ευχαριστημένος ούτος η άλλως ψαχνω για νεο παροχο αλλα τα 16 ευρω δεν τα πιστεύω..δεν εχω ξανακούσει τοσο φθηνο ίντερετ Γνωρίζετε κατι σχετικά;.Καθε σχολιο δεκτό,ευχαριστώ Έλαβα την ιδια-σχεδόν-προσφορά και καθώς ήμουν ήδη σε αναζήτηση νέου παρόχου, συμφώνησα. Με την παραλαβή του συμβολαίου για υπογραφή, έλαβα επίσης μια επιστολή που έκανε αναφορά στα συμφωνηθέντα. Εαν δε λάβεις κάτι τέτοιο, μη προχωρήσεις. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ενδέχεται στα ψιλά γράμματα να υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις και αν δεν έχεις μια γραπτή επιβεβαίωση του κόστους αντε να βρεις άκρη μετά.. Πάντως μη σου κάνει εντύπωση το χαμηλό κόστος, θα δώσουν τα πάντα για να κλείσουν νέα συμβόλαια. Επιγραμματικά αυτά που μου πρόσφεραν, - Σταθερο με απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 10 ώρες σε κινητά (5 ώρες σε Wind+5 ώρες σε άλλα δίκτυα) - ADSL έως 24Mbps - Δώρο τα τέλη ενεργοποίησης-φορητότητας - Δώρο ένα ασύρματο τηλέφωνο - Με +1 ευρώ το μήνα, ενα αρκετά καλό router της Asus αντί για το στάνταρ Σύνολο για τα παραπάνω, 16 ευρώ / μήνα τελική τιμή για 24μηνο συμβόλαιο Απο που βγάζουν λεφτά, go figure.. 1
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αν δεν τα δεις μεσα στο συμβολσιο γραμμενα μην το πιστεψεις γτ πολλη σαλτσα σαν να εχει
nvnight Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αν δεν τα δεις μεσα στο συμβολσιο γραμμενα μην το πιστεψεις γτ πολλη σαλτσα σαν να εχει Όπως γράφω παραπάνω πρώτα έλαβα γραπτώς και επίσημα τα σχετικά και στη συνέχεια υπέγραψα..Σωστά πάντως,πρώτα διασφαλίζουμε ότι θα υπογράψουμε αυτό που συμφωνησαμε
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 και εγω υπεργραψα με vodafone ολα οκ μομο την ενεργοποιηση αντι για δωρο ελεγε 36 θα δω οταν βγει ο λαγαριασμος
Takistasio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά μου στειλανε την προσφορά σε μειλ. 16+ 5% τελος σταθερής τηλεφωνίας.εκανα την αίτηση τηλέφωνικα και θα διαβασω τα συμβόλαια πριν υπογράψω κυρίως τα ψιλα γράμματα το μονο πρόβλημα ειναι οτι το ρουτερ θα παραμείνει το ίδιο Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από Takistasio
bill2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 αν πεις οτι δεν έχεις και σου ζηταει η cyta πίσω το παλίο που θα στο ζητήσει μπορεί να σου στείλουν δωρεάν
Takistasio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Γράφει οτι χρεώνουν τοκους υπερημερίας!! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από Takistasio
Takistasio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μια καρτα σιμ wind με 120 λεπτά το μηνα που μου είπαν πως θα τη παρω; ξέρετε
bill2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 θα πας σε ενα καταστημα της wind και θα τη ζητήσεις
Takistasio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τωρα με παίρνουν απο Vodafone και μου προτείνουμε παρομοιο πρόγραμμα με 2 πάγια Δωρεάν και δωροεπιταγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα