Προς το περιεχόμενο

Non Slip Super Sticky PU Anti - Skidding Car Matt for Dashboard -TRANSPARENT 0.09€ @gearbest[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πιο πανω ηθελαν να το βαλουν για να μην φαινεται το αλλο μαγαζι ("everbuying"), αλλα μαλλον δεν κολλαει καλα και κατεβηκε! :)

• Like 6
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έβαλα εκείνο που είχαμε πάρει από zapals δωρεάν που μπαίνει στο air condition του αυτοκινήτου το βάζεις όπως θες έβαλα το NOTE 3 το είχα σε όλο το δρόμο χωματόδρομο με λακκούβες κτλ δεν κουνήθηκε καθόλου. Απίστευτα χρήσιμο gadzetaki. Και το Power bank από κάτω και είμαι άρχοντας. Αυτό του θέματος δεν το εμπιστεύομαι ούτε είναι τόσο βολικό όπως αυτό που γράφω

20170322_170505_01.jpg

Δημοσ.

Τα έχει χάσει λίγο ο Κινέζος μάλλον, το δείχνει 0.09 λεπτά και όταν πας να ολοκληρώσεις τη παραγγελία σου δείχνει 0,73, καλά κρασιά!

Δημοσ.

Πιο πανω ηθελαν να το βαλουν για να μην φαινεται το αλλο μαγαζι ("everbuying"), αλλα μαλλον δεν κολλαει καλα και κατεβηκε! :)

Διαφημιση στο αδελφο site!

Δημοσ.

Είχα πάρει το αντίστοιχο σε μαύρο πέρυσι το καλοκαίρι και το έβαλα στο ταμπλό του αυτοκινήτου.Μετά από 3 μέρες το αφαίρεσα γιατί δεν έπιανε καλά.Αποτέλεσμα;Από τον ήλιο και τη θερμότητα επάνω στο ταμπλό άφησε πιτσιλιές ξεθωριάσματος στο χρώμα του πλαστικού.Λογικά πέρασε μέσα στο χρώμα γιατί οι πιτσιλιές δεν αφαιρούνται με τίποτα απ'όσα δοκίμασα.

Δημοσ.

το διαφανο δε μου εχει δημιουργησει ποτε τετοιο θέμα (ειχα 2-3 αγοράσει οταν ειχαν ακόμα 1 € :P ) σε δυο αμαξια που εβαλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...