kosmasdel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω μπουλόνια ασφαλείας στις ζάντες μου. Η διαφορά τους με τα κοινά μπουλόνια είναι ότι έχουν ειδικό κλειδί που πιθανόν ένας επίδοξος κλέφτης να μην το έχει; Το κόστος τους πόσο περίπου είναι; Υποθέτω απευθύνομαι σε βουλκανιζατέρ για να βρω;
De@th L0rd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω μπουλόνια ασφαλείας στις ζάντες μου. Η διαφορά τους με τα κοινά μπουλόνια είναι ότι έχουν ειδικό κλειδί που πιθανόν ένας επίδοξος κλέφτης να μην το έχει; Το κόστος τους πόσο περίπου είναι; Υποθέτω απευθύνομαι σε βουλκανιζατέρ για να βρω; Πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου. Ένας που θα σήκωνε αμάξι για ζάντες είμαι σίγουρος ότι ξέρει να κάνει ότι οι τύποι στα παρακάτω βίντεο: https://www.google.gr/search?q=anti-theft+lug+nuts+do+they+worth+it%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr,ssl&ei=BHzSWJukI8XiU_jolOAD#q=anti-theft+lug+nuts+do+they+worth+it?&tbm=vid&* Πουλάνε και στο ebay άλλα το μόνο που κάνεις είναι πως καθυστερείς τον κλέφτη για κανα λεπτό ανα ρόδα (ποτέ δεν είναι μόνο 1 όταν είναι για ζάντες, άλλα 4-5. Αν θες να κάνεις δουλειά θα πρέπει να αντικαταστήσεις όλα τα μπουλόνια με τέτοια + συναγερμό με αυτόνομη μπαταρία στο αυτοκίνητο.
kosmasdel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου. Ένας που θα σήκωνε αμάξι για ζάντες είμαι σίγουρος ότι ξέρει να κάνει ότι οι τύποι στα παρακάτω βίντεο: https://www.google.gr/search?q=anti-theft+lug+nuts+do+they+worth+it%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr,ssl&ei=BHzSWJukI8XiU_jolOAD#q=anti-theft+lug+nuts+do+they+worth+it?&tbm=vid&* Πουλάνε και στο ebay άλλα το μόνο που κάνεις είναι πως καθυστερείς τον κλέφτη για κανα λεπτό ανα ρόδα (ποτέ δεν είναι μόνο 1 όταν είναι για ζάντες, άλλα 4-5. Αν θες να κάνεις δουλειά θα πρέπει να αντικαταστήσεις όλα τα μπουλόνια με τέτοια + συναγερμό με αυτόνομη μπαταρία στο αυτοκίνητο. Κοίτα, κανένα αντικλεπτικό δεν είναι 100% safe. Αλλά αν κοστίζουν λίγο έστω και η καθυστέρηση ή η αποθάρρυνση του κλέφτη αξίζει.
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω μπουλόνια ασφαλείας στις ζάντες μου. Η διαφορά τους με τα κοινά μπουλόνια είναι ότι έχουν ειδικό κλειδί που πιθανόν ένας επίδοξος κλέφτης να μην το έχει; Το κόστος τους πόσο περίπου είναι; Υποθέτω απευθύνομαι σε βουλκανιζατέρ για να βρω; Προτεινω MCGard. Σε καμια περιπτωση τα μπουλονια ασφαλειας δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Ειναι 50 ευρω για τα τοπ μπουλονια (αρκετα λιγοτερα για πιο φθηνιαρικα) που θα κανουν τον κλεφτη να μην ασχοληθει με το αμαξι σου και να παει στο επομενο. Ειναι επισης 50 ευρω που θα του φανε διπλασιο ή και παραπανω χρονο για να κανει τη δουλεια, ακομα κι αν στο βαλει στο ματι. Χρονος που σε τετοιες περιπτωσεις ειναι σωτηριος διοτι καθε λεπτο που καθυστερει, κινδυνευει να τον αντιληφθουν... Εν τελει ειναι 50 ευρω που σε προστατευουν απο 1000+ ευρω ζημια. Ισως απο τα πιο vfm αντικλεπτικα συστηματα. ΥΓ. Αν σου το βαλουν στο ματι επαγγελματιες και το θελουν πραγματικα πολυ, ολοι συμφωνουμε οτι δεν υπαρχει τροπος να γλυτωσεις παρα μονο αν κοιμασαι μεσα σε αυτο. Αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα για να εχεις το αμαξι σε στυλ "ανοιξαμε και σας περιμενουμε". Οι περισσοτεροι κλεφτες, ειναι φυγοπονοι και δεν ασχολουνται με κατι που θεωρουν οτι θα τους παρει χρονο ή θα τους βαλει σε κινδυνο (αλληλενδετα αυτα τα δυο). Αυτος ακριβως ειναι ο σκοπος των μετρων αντικλεπτικης προστασιας. 1
kosmasdel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Προτεινω MCGard. Σε καμια περιπτωση τα μπουλονια ασφαλειας δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Ειναι 50 ευρω για τα τοπ μπουλονια (αρκετα λιγοτερα για πιο φθηνιαρικα) που θα κανουν τον κλεφτη να μην ασχοληθει με το αμαξι σου και να παει στο επομενο. Ειναι επισης 50 ευρω που θα του φανε διπλασιο ή και παραπανω χρονο για να κανει τη δουλεια, ακομα κι αν στο βαλει στο ματι. Χρονος που σε τετοιες περιπτωσεις ειναι σωτηριος διοτι καθε λεπτο που καθυστερει, κινδυνευει να τον αντιληφθουν... Εν τελει ειναι 50 ευρω που σε προστατευουν απο 1000+ ευρω ζημια. Ισως απο τα πιο vfm αντικλεπτικα συστηματα. ΥΓ. Αν σου το βαλουν στο ματι επαγγελματιες και το θελουν πραγματικα πολυ, ολοι συμφωνουμε οτι δεν υπαρχει τροπος να γλυτωσεις παρα μονο αν κοιμασαι μεσα σε αυτο. Αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα για να εχεις το αμαξι σε στυλ "ανοιξαμε και σας περιμενουμε". Οι περισσοτεροι κλεφτες, ειναι φυγοπονοι και δεν ασχολουνται με κατι που θεωρουν οτι θα τους παρει χρονο ή θα τους βαλει σε κινδυνο (αλληλενδετα αυτα τα δυο). Αυτος ακριβως ειναι ο σκοπος των μετρων αντικλεπτικης προστασιας. Ευχαριστώ. Αυτά είναι universal ή πάει ανάλογα με μάρκα-μοντέλο; Σε βουλκανιζατέρ τα βρίσκω;
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ. Αυτά είναι universal ή πάει ανάλογα με μάρκα-μοντέλο; Σε βουλκανιζατέρ τα βρίσκω; Παει με μαρκα-μοντελο, θελει λιγο ψαξιμο. Σε βουλκανιζατερ βρισκεις οτι φερνει ο εκαστοτε εμπορος. McGard δυσκολα θα βρεις, συνηθως στα βουλκανιζατερ φερνουν κατι φθηνιαρικα που ανοιγουν με τσιμπιδακι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μπουλόνια ασφαλείας πουλάνε στην ασφάλεια στην ΓΑΔΑ;
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μπουλόνια ασφάλειας έχω εγώ στο αμάξι μου γιατί φοράει 18αρες ζάντες αξίας 1200€ και όταν πήγα να τις βάλω μου πρότεινε το βουλκανιζατέρ να βάλω και μπουλόνια ασφάλειας επειδή καθυστερούν λίγο τον επίδοξο κλέφτη. Μου τα έδωσαν οι ίδιοι.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 αν δεν έχεις ασφαλείας,τα κλέβει τα ζαντικα,και ο γύφτος της περιοχής.αν έχεις,τουλάχιστον γλιτώνεις από τέτοιους.τα φθηνά,είναι στο ,15ευρω,και δεν βγαίνουν αν δεν έχεις αντίστοιχο καρε 1
Knight of Mercy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, αν και η ποιότητά τους έχει "πέσει" αισθητά (κοινά κλειδιά).
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 αν δεν έχεις ασφαλείας,τα κλέβει τα ζαντικα,και ο γύφτος της περιοχής.αν έχεις,τουλάχιστον γλιτώνεις από τέτοιους.τα φθηνά,είναι στο ,15ευρω,και δεν βγαίνουν αν δεν έχεις αντίστοιχο καρεΑυτα των 15 ευρω βγαινουν για πλακα, ειτε με τσιμπιδα (αν εχουν τρυπα για κλειδακι στη μεση), ειτε με κοινα κλειδια, ειτε με μια πενσα. Πεταμενα λεφτα γιατι δεν αποτρεπουν καν τον επιδοξο κλεφτη. Εχει πολλα βιντεακια στο διαδικτυο σχετικα με το ποσο ευκολα και γρηγορα παραβιαζονται τα φθηνιαρικα. Οποτε επιμενω, 50ρικο για κατι επωνυμο και καλυτερα σχεδιασμενο. Πχ η μαρκα που ανεφερα προηγουμενως, βγαζει μια σειρα που το εξωτερικο στρογγυλο κομματι του μπουλονιου δεν ειναι ενωμενο με το σωμα που βιδωνει. Ετσι, αν καποιος βαλει πενσα ή κρουστικο, το μονο που καταφερνει ειναι να περιστρεφει το μπουλονι γυρω απο τον εαυτο του χωρις να το ξεβιδωνει.
-WISE- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ξεθάβω λίγο το θέμα γιατί άλλαξα αμάξι και μαζί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είχε αφήσει κάτι μπουλόνια μαζί με το κλειδάκι. Η ερώτηση μου είναι αν τα πάω σε βουλκανιζατέρ μπορούν να δουν αν ταιριάζουν με τις ζάντες και να τα βάλουν;
Haldol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Και μόνος μπορείς να το κάνεις, δε χρειάζεται να τρέχεις στο βουλκανιζατέρ. Δες τις διαστάσεις και το σχήμα (κώνος, σφαίρα, κλπ) των "απλών" μπουλονιών και σύγκρινέ τα. Λογικά για να στ' άφησε με το αμάξι, θα κάνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα