Hnepes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γειά σας, Έχω το Dell Inspiron 3542 (i3-4005U/4GB/500GB/W8/nVidia 820M) με windows 10 64b pro και φορεμένο SSD intenso 128gb αντί του μαμίσου HDD που είχε. Εδώ και αρκετούς μήνες ανάβει μόνο του, αφότου το σβήσω. Συγκεκριμένα, αυτό που γίνεται είναι όταν κάνω shut down κανονικά από τα windows, απενεργοποιείται πλήρως, αλλά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξανα αναβεί σε κατάσταση που δεν είναι εμφανής, δηλ. δεν ανοίγει η οθόνη να φορτώσει windows αλλά σιωπηλά δουλεύει το ανεμηστηράκι. Αυτό έγινε αντιληπτό όταν πήγαινα εκ νέου να το ανάψω (πχ μετά από ώρα ή και μέρες ακόμα) από το κουμπί on/off και δεν άναβε (αφού ήταν ήδη αναμμένο και ζεστό), οπότε αναγκάζομαι να κρατάω πατημένο το κουμπί on/off να σβήσει ολοκληρωτικά και έπειτα να το ξαναπατάω για να ανάψει κανονικά. Δεν έχω βρεί τί φταίει. Υποψιαζόμουν κάποια ρύθμιση wake up on LAN ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στο BIOS. Επίσης, αυτή η συμπεριφορά ισχυεί και όταν δεν είμαι συνδεδεμένος πουθενά με καλώδια. Τέλος έχω παρατηρήσει ότι δεν συμβαίνει αυτό αν είναι μικρή η διάρκεια που είναι αναμμένο το λαπτοπ, δηλ κάνω μια δουλειά γρήγορα και σε 5 λεπτά το σβήσω. Σε κάθε άλλη περίπτωση, συμβαίνει πάντα.
Raptorex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19647409
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα