algox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Παιδιά εχω πρόσβαση στα αρχεία του σκληρού μου δίσκου αλλα η μεταφορά αυτών γίνεται πολυ πολυ αργά.εαν εγκατέστησω το hard disk sentinel μπορώ να διορθώσω κατι ή απλα θα δω κατα ποσο ζωή εχει ακόμα;καμια άλλη βοήθεια;ευχαριστω
princewestside Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα μπορούσες να μας πεις εαν ειναι εξωτερικος η εσωτερικος και που θελεις να τα μεταφέρεις;
algox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα μπορούσες να μας πεις εαν ειναι εξωτερικος η εσωτερικος και που θελεις να τα μεταφέρεις; ειναι εξωτερικος και θελω να τα μεταφερω σε εναν δισκο(εσωτερικο)στο pc Μου
whatsmyname Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ενδέχεται ο δίσκος σου να είναι ετοιμοθάνατος οπότε μην του δίνεις ρεύμα χωρίς να υπάρχει λόγος.Προσπάθησε να τραβήξεις από τον εξωτερικό σου πρώτα τα αρχεία που είναι τα πιο σημαντικά.Λίγα λίγα και προσπάθησε να είσαι από πάνω ωστε με το που τελειώνει το ενα να βάζεις για μεταφορά το άλλο.Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις και κανένα πρόγραμμα για μεταφορά και να μην εμπιστευτείς το cory-paste.Στο λέω γτ την έχω πατήσει ετσι.
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Βαλε κανα hdsentinel πρωτα να δεις υγεια κτλ γιατι μπορει να φταιει και τιποτε αλλο... Μπορει να εχεις 1000 ιους και να σερνεται χειροτερα, αν το συστημα σου ειναι και λιγο πιο παλιο κτλ..
algox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ο δίσκος μου ειναι USB 3 αλλα ο υπολογιστής μου δεν υποστηρίζει.whatsmyname πες μου ένα τέτοιο Πρόγραμμα μεταφοράς; had sentinel εχω βάλει,υγεία δε μου βγάζει κανενα ποσοστό αλλα παρόλα αυτά μεταφορά μου κάνει πολυ πολυ αργά αλλα δουλειά γίνεται
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε τον και σε ενα αλλο pc-laptop για να δεις πως συμπεριφερεται εκει και να καταλαβεις αν φταιει ο δισκος η΄κατι αλλο...
algox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το εχω δοκιμάσει και σε αλλον υπολογιστή κ το ίδιο κάνει!ειμαι 99,9% σίγουρος πως φταίει ο δίσκος,αλλα το θέμα ειναι τί μπορώ να κάνω για να μη μου σβήσει ή χαλάσει απότομα.ενας πριν ειχε πει να βάλω κανα Πρόγραμμα copy-paste αρχείων,εσυ τι προτείνεις;ξέρεις κανα τέτοιο;
whatsmyname Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 total commander,directory opus etc..Ονομάζονται file manager programs (προτιμω το πρωτο).Βασικά όλα αυτα που λες οτι σου κάνει μου τα εκανε κι εμενα ενας δισκος μου πριν καταρρευσει οπότε τράβα τα αρχεία σου για να μην τρεχεις μετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα