bc00l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδια Ψαχνω σιγα σιγα να αλλαξω αμαξι. Εχω ενα yaris 1000αρακι και ενα peugeot 106 gti. Λογο οικογενειας πλεον, μαλλον ήρθε η ωρα να αντικαταστήσω ΚΑΙ το 106 -μεγαλο το δεσιμο πλεον- το yaris χρυσο αλλά ισα ισα μας χωράει για μετακινήσεις μεσα στην πόλη με τα βασικα (1 καρότσι) Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο τι θελω -Τερας αξιοπιστίας, τοσο μηχανικα οσο και ηλεκτρολογικα κτλ -κατι γρήγορο, 1800-2000κυβικα -Αν γινετε νεανικό και sport look - 4 πορτες Να μην σας τα πολυλογώ budget μεχρι 8.000ευρω Σκεφτομουν ΚΥΡΙΩΣ Subaru Impreza 2000cc ''wrx'' Toyota Corolla TS 4-door VW Golf gti >2007 Lexus IS 200 Audi A3 To Subaru ειναι αψογο, μεγαλο αμαξι αλλά απο αξιοπιστια και κόστος επισκευων ισως να βγει μοιραιο. (πχ το turbo) Το Corolla πρεπει να ειναι το τέρας αξιοπιστιας, αλλά καπως ''βαρετο'' και οχι τοσο sport look VW Gold, ωραιο φαινεται αλλα καπως μικρό αμαξι? δεν ξερω Lexus IS αμαξαρα, αλλα τι κόστος περιπου θα εχουν τα ανταλλακτικά; Επισης επειδη ειναι η δουλεια μου αυττη, το εχω οδηγησει και πετάει κώλο σαν mazda mx5. Θα ειναι ασφαλές για διαδρομές με την οικογένεια; Audi A3 ωραιο αλλα καπως πολύ σοβαρο και καπως βαρετο σαν το Toyota TS Tι αλλα μοντελα προτείνεται ; Καποιες γνώμες/συμβουλές πανω στο τι κοιτάω θα βοηθήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 octavia καλοριζικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Octavia rs λες ε; αυτο με τα 1800κυβικα με turbo? βλεπω ειναι αρκετα φθηνα, τι παιζει με αυτα; γιατί λες να μην επερνα ενα subaru impreza καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxsti Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 εγώ θα σου πρότεινα και το legacy άμα θες subaru. 2λιτρο χωρίς τουρμπο κ αξιόπιστο φουλ. εγώ είχα impreza και γνωστός μου έχει ακόμα το legacy. κανένα θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ειναι τεράστιο το legacy, δεν χρειαζομαι τοσο μεγαλο πιστευω. Ποιο impreza ειχες; το 2000cc η το 2500cc ? 1ο χερι; ΣΟυ βγηκε καλο λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxsti Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Είχα του 2004 κ το είχα κάνει μετατροπή απο 1.6 σε sti 2000. δεν είχα κανένα θεμά εκτός από κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Octavia rs λες ε; αυτο με τα 1800κυβικα με turbo? βλεπω ειναι αρκετα φθηνα, τι παιζει με αυτα; γιατί λες να μην επερνα ενα subaru impreza καλύτερα; νομιζω 2000 βγαινουν τα τελευταια, αλλα ειναι ερωτας... μπλε ή κοκκινο με εργοστασιακη αεροτομη εννοειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ένα Octavia 1.8 TSI με 160 γρήγορα άλογα που σου προτάθηκε είναι η καλύτερη επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Κοιταζει για μικρομεσαιο golf a3 και του προτεινετε octavia? Στην θεση σου απο τα τεσσερα που προτεινες θα σου ελεγα golf gti.ειναι 200αλογα και με πρωτο δευτερο σταδιο παει 250++. Εχει πολυ καλες επιδοσεις ισως σε καταναλωση αμα το πατας αρκετας να σε προβληματισει Απο χωρους μη σε φοβιζει δεν ξερω και ποσοι ειστε βεβαια αλλα ανετα το φορτωνες και κανεις το ταξιδακι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Seat altea xl 1.8 160hp... Όρμα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ισως και VW Jetta 1.4 tsi ή GT. Ειναι καπως μεγαλο και αρκετα σοβαρο αλλα θα το βρεις σε καλη τιμη κατω των 8,000. Στα συν τα χαμηλα τελη του 1,4, μεγαλοι χωροι, σχετικα χαμηλη καταναλωση σε συγκριση με τα 1.8 - 2,0 και εχει και το γκαζακι του (140hp το tsi και 170hp το GT). Aπλως εχω ακουσει οτι τα tsi ειχαν αρκετα θεματακια γενικα οποτε θελει καλο ψαξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 -Τερας αξιοπιστίας, τοσο μηχανικα οσο και ηλεκτρολογικα κτλ -κατι γρήγορο, 1800-2000κυβικα -Αν γινετε νεανικό και sport look - 4 πορτες Να μην σας τα πολυλογώ budget μεχρι 8.000ευρω Σκεφτομουν ΚΥΡΙΩΣ Subaru Impreza 2000cc ''wrx'' Toyota Corolla TS 4-door VW Golf gti >2007 Lexus IS 200 Audi A3 Tι αλλα μοντελα προτείνεται ; Καποιες γνώμες/συμβουλές πανω στο τι κοιτάω θα βοηθήσουν ΤΕΡΑΣ αξιοπιστιας με τετοιες απαιτησεις στα 8000ευρω..!!! Μα καλα εχεις να βαζεις βενζινες και να συντηρεις 2000 κυβικα αλλα δεν εχεις να δωσεις πανω απο 8000ευρω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα