Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω και μια πολύ καλή προσφορά εδώ :

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html

Τι λέτε;

Αυτή είναι η κινέζικη έκδοση!? Εάν ναι, θέλει διαδικασία για να δουλέψει εκτός κίνας. Ψάχτο στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας της xiaomi-miui.gr. Ο maddoctor εκεί μεταφράζει τις εφαρμογές και ασχολείται με κόλπα, μαζί μ' ένα άλλο διαχειριστή.
Δημοσ.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν έχει ethernet port αλλά θα είναι κολλητά με το modem router οπότε λογικά δε θα έχει πρόβλημα με το wireless.

Δημοσ.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν έχει ethernet port αλλά θα είναι κολλητά με το modem router οπότε λογικά δε θα έχει πρόβλημα με το wireless.

Η κάμερα αυτή συνδέεται ΜΟΝΟ ασύρματα στο δίκτυο σου, στα 2.4GHz, όχι στα 5. Τι ethernet port?
Δημοσ.

Λογικά θα είναι κινέζικη έκδοση.

Η κάμερα αυτή συνδέεται ΜΟΝΟ ασύρματα στο δίκτυο σου, στα 2.4GHz, όχι στα 5. Τι ethernet port?

Ναι είδα ότι δεν έχει τρύπα.

Απλά πάντα το καλώδιο είναι πιο σταθερό.

Δημοσ.

Λογικά θα είναι κινέζικη έκδοση.

Ναι είδα ότι δεν έχει τρύπα.

Απλά πάντα το καλώδιο είναι πιο σταθερό.

Συμφωνώ σ'αυτό. Γνώμη μου βρες την ευρωπαϊκή έκδοση. Αν θέλεις την συγκεκριμένη, κάνεις ότι γράφουν στο λινκ που σου έδωσα δίπλα.
Δημοσ.

Το eye4 είναι πρόγραμμα της Vstarcam και λογικά παίζει σωστά μόνο σε αυτές. Αν συνδέσεις άλλη, πιθανώς να μη δουλεύουν κάποιες δυνατότητες, οπότε το ρισκάρεις αν θες. Με άλλο πρόγραμμα, δε θα έχεις πρόβλημα(π.χ. Tinycam).

Δημοσ.

ναι λογικά το Tinycam της παίζει και της δυο αλλά θα πρέπει να ανοίξω πόρτες στο ρουτερ δεν θα είναι έτσι εύκολη η απομακρυσμένη σύνδεση όπως με το δικό τους peer2peer πρόγραμμα 

Δημοσ.

Άσε που στο tinycam ακόμη δεν έχω βρει πως κάνει εγγραφή στην sd της κάμερας. Γιατί δεν χτύπησες Vstarcam στα γενέθλια του aliexpress? Παίζανε πολύ καλές προσφορές...

Δημοσ.

Άσε που στο tinycam ακόμη δεν έχω βρει πως κάνει εγγραφή στην sd της κάμερας. Γιατί δεν χτύπησες Vstarcam στα γενέθλια του aliexpress? Παίζανε πολύ καλές προσφορές...

δεν της πρόλαβα και θέλω 3 κομμάτια και πονάνε λίγο στην τιμή εάν δεις κάτι σκούντα ευχαριστώ 

Δημοσ.

παιδια μια πολυ απλη ερωτηση...

δωστε ενα λινκ με την πιο οικονομικη wifi με ινφρα που να μην θελει τροποποιησεις επειδη ειναι απο κινα με λογισμικο καλο για αντροιντ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι το ινφρα;

εχω sricam και escam που έχουν καλά app για android και μόλις τις βγάλεις από το κουτί είναι έτοιμες να δουλέψουν χωρίς να κάνεις κάτι.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...