Telumetar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γεια χαρά, Σκέφτομαι για το σπίτι να πάρω μια webcam για να ελέγχω την είσοδο του σπιτιού. Βασικό είναι να συνδέεται μέσω wifi και όχι με καλωδίωση, δεν γίνεται να τρυπήσω, και αφετέρου να μπορώ να βλέπω απομακρυσμένα τι παίζει. Αν έχει και καταγραφή σε σκληρό δίσκο (έχω ένα υπολογιστη spare ) ακόμα καλύτερα. Αγαπάω Κίνα, δεν έχω πρόβλημα να είναι απο εκεί Καμία ιδέα συνάδελφοι;
newsformobiles Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έχει η Xiaomi κάμερα με νυχτερινή όραση, ενεργοποίηση όταν πιάνει κίνηση, αναγνώριση προσώπων, κτλ. Κοιτάς για την Yi Small ants. Εφαρμογή έχει μεταφρασμένη στα ελληνικά ο Maddoctor στο φόρουμ της Xiaomi καθώς και οδηγίες.
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 απο εμενα μακρυα απο xiaomi, παιδευτηκα και εγω και παρα πολλοι ακομα με τις εφαρμογες τα firmware κλπ για να δουλεψει και εν συνεχεια ξανακλείδωσε επειδη ηταν για την αγορά της κινας (όπως και οτι σχεδον πωλείται xiaomi απο κινα) και δεν μπορουσα να δω εξω απο το σπίτι... avoid. ακουω τελευταία καλα λογια για τις digoo, θα έπαιρνα αν και κατέληξα να παρω dvr+καμερες
newsformobiles Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 απο εμενα μακρυα απο xiaomi, παιδευτηκα και εγω και παρα πολλοι ακομα με τις εφαρμογες τα firmware κλπ για να δουλεψει και εν συνεχεια ξανακλείδωσε επειδη ηταν για την αγορά της κινας (όπως και οτι σχεδον πωλείται xiaomi απο κινα) και δεν μπορουσα να δω εξω απο το σπίτι... avoid. ακουω τελευταία καλα λογια για τις digoo, θα έπαιρνα αν και κατέληξα να παρω dvr+καμερες Αφού αναφέρετε τρόπος να δουλέψουν αυτές οι κάμερες στο φόρουμ της xiaomi.
hara75gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Vstarcam, escam, sricam, με αυτή τη σειρά που τους έβαλα, τις προτείνω, τις δοκίμασα όλες και με μικρή διαφορά προτείνω την πρώτη(αν δε θες να μπλέξεις με xiaomi servers και μόντες για ξεκλείδωμα κ.α.). Αυτές μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με ότι πρόγραμμα θες και έχουν πολύ περισσότερες επιλογές από τις κλειδωμένες xiaomi. Άσχετα τι θα αποφασίσεις, 28-31 Μαρτίου, το aliexpress έχει γενέθλια και έχει πολύ καλές προσφορές και κουπόνια, αν θες να αγοράσεις από εκεί Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από hara75gr 2
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Escam και sricam έχω στο σπίτι μου και δουλεύουν άψογα. Με το ωραίο τους app και τα πάντα όλα. Κάθε κάμερα την πήρα στα 22€ σε προσφορά. 1
hara75gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Escam και sricam έχω στο σπίτι μου και δουλεύουν άψογα. Με το ωραίο τους app και τα πάντα όλα. Κάθε κάμερα την πήρα στα 22€ σε προσφορά. Ε, τότε τι του προτείνεις να πάει να μπλέξει με xiaomi, για να τον παιδέψεις? Btw, στο 3ήμερο που ανέφερα, και οι Vstarcam(τα low budget μοντέλα), εκεί βγαίνουν με κουπόνια 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Όχι βρε επειδή είναι λιγο πιο ποιοτικη και πιο φίρμα του το πρότεινα Επίσης και η vstarcam είναι κορυφαίες όπως είπες. Πάντως πλέον με 25€ (μέσο όρο περίπου) παίρνεις αξιόλογη κάμερα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από stelios18120 1
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ε, τότε τι του προτείνεις να πάει να μπλέξει με xiaomi, για να τον παιδέψεις? Btw, στο 3ήμερο που ανέφερα, και οι Vstarcam(τα low budget μοντέλα), εκεί βγαίνουν με κουπόνια κανενα λινκ γιατι ψαχνομαι και εγω; (αν και μαλλον θα παρω dvr+2-3 720 καμερες) Αφού αναφέρετε τρόπος να δουλέψουν αυτές οι κάμερες στο φόρουμ της xiaomi. με σκάλισμα και παραπλευρους σερβερ που εκθετεις την ιδιωτικη σου ζωη στον καθε τυχαρπαστο... και οχι φιλικη για το μεσο χρηστη διαδικασία να μου λειπει... εμενα μου εβγαλε το λάδι και την σκοτωσα πριν μερικες μερες για να μη τη βλεπω και μου γυρνανε τα μυαλα 1
Telumetar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Eυχαριστώ για τις προτάσεις. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όσες έχω δει, έχω κοιτάξει κατά βάση bangood απο escam Και sriscam θένε τροφοδοσία ρεύματος και δεν παίρνουν μπαταρία. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το aliexpress παρεμπιπτόντως.
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 καποιες καινουργιες εχουν usb τροφοδοσία οποτε μπορεις να παίξεις με ενα Power bank
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 αν δεν εχεις κοντα μπριζα η δεν θελεις εξωτερικη τροφοδοσια κοιτα κατι καινουργιες που εχουν βγει με usb τροφοδοσια.
hara75gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 κανενα λινκ γιατι ψαχνομαι και εγω; (αν και μαλλον θα παρω dvr+2-3 720 καμερες) Links πολλά, ανάλογα τι σε βολεύει Ψάχνεις στο apk την κάμερα που θες(π.χ. Vstarcam), πατάς το κουμπί πάνω δεξιά "anniversary items" και σου βγάζει αυτές που θα έχουν έκπτωση το 3μερο, και πόσο θα έχουν. Τσιμπάς κουπονάκι, ανάλογα το ποσό που σε βολεύει να ξοδέψεις(coins & coupons-exchange coins for aliexpress coupons) και είσαι έτοιμος! Εγώ Vstarcam αγοράζω από το official store, γιατί έρχονται πάντα με το τελευταίο firmware και απ'ότι διάβασα έχει καλό aftersale(σε σημείο να βγάζει updates για προβλήματα που αναφέρουν πελάτες του) 1
skiabox Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αυτή εδώ την Xiaomi την έχει πάρει κανείς; http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_607361.html Είναι και όμορφη και είναι και στα 1080P.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα