RigasGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλημερα μου επεσε χαρισμα η εν λογο μητρικη https://www.msi.com/Motherboard/990FXA-GD80.html#hero-overview Και θελω να στησω του γιου μου το συστημα ξανα μιας και η μικρη mini-itx καηκε και θα του βαλω αυτη σαν αντικατασταση με τον Phenom X4 960 που εχει τωρα Tι πρεπει να επιλεξω απο το BIOS για να αποδιδει καλητερα το Sata III και στα Windows αν θελει καποιους εξτρα drivers, ρωταω γιατι στην Ζ170 με τον Skylake εχει τον Rapid Intel. Eδω θελει κατι για να βγαζει το bandwith η απλα ειναι ΟΚ με οτι βαλουν τα Windows, γιατι drivers δεν εχει για τα 10αρια. Ο δισκος ειναι EVO 850
ASDIC Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 απο οδηγους μπορεις να εγκατστησεις καποιους νεοτερους σε σχεση με αυτους που εχουν τα WIndows αλλα κατι αλλο δεν χρειαζεται η μητρικη αμεσως προσαρμοζει εαν ειναι ΣΑΤΑ 2 ή ΣΑΤΑ 3.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 επιλέγεις achi στο sata του bios(αναλόγως της μητρικής αλλάζει και ο τροπος εμφάνισης) και απο drivers θα κατεβάσεις τον chipset driver που δινει η AMD και οχι η msi. μπαινεισ amd drivers πας επιλέξεις motherboard,chipset,9xx series και το κατεβάζεις και το περνας. επειδη 99% ο sata driver ΔΕΝ θα αλλάξει,θα πρέπει να πας χειροκίνητα και να κάνεις ενημέρωση τον driver εσύ απο τη διαχείριση συσκευων. 1
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ελπίζω να είσαι τυχερός, γιατί η GD75 μου με τον 955 δεν λειτούργησε ποτέ στα 10ρια. Το σύστημα στήθηκε από εμένα, χρόνια τώρα με 7ρια. Είτε με αναβάθμιση, είτε με καθαρή εγκατάσταση, είτε με RTM είτε με Preview εκδόσεις, με οποιονδήποτε πιθανό και απίθανο οδηγό, μετά από 2-3 ημέρες χρήσης ξεκινούσαν οι BSOD οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός γινόντουσαν όλο και πιο συχνές. Παιδεύτηκα (και με τη γκρίνια του αδερφού που έχει πια το σύστημα) πάνω από 2 μήνες και τελικά το πήρα απόφαση και το ξαναγύρισα στα 7ρια όπου λειτούργησε ξανά άψογα και σταθερότατα. Μπορεί να ήταν μια κουλή ασυμβατότητα οποιουδήποτε κομματιού, αλλά η αλήθεια είναι πως τέτοιο πράγμα δεν έχω ματασυναντήσει.
RigasGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ελπίζω να είσαι τυχερός, γιατί η GD75 μου με τον 955 δεν λειτούργησε ποτέ στα 10ρια. Το σύστημα στήθηκε από εμένα, χρόνια τώρα με 7ρια. Είτε με αναβάθμιση, είτε με καθαρή εγκατάσταση, είτε με RTM είτε με Preview εκδόσεις, με οποιονδήποτε πιθανό και απίθανο οδηγό, μετά από 2-3 ημέρες χρήσης ξεκινούσαν οι BSOD οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός γινόντουσαν όλο και πιο συχνές. Παιδεύτηκα (και με τη γκρίνια του αδερφού που έχει πια το σύστημα) πάνω από 2 μήνες και τελικά το πήρα απόφαση και το ξαναγύρισα στα 7ρια όπου λειτούργησε ξανά άψογα και σταθερότατα. Μπορεί να ήταν μια κουλή ασυμβατότητα οποιουδήποτε κομματιού, αλλά η αλήθεια είναι πως τέτοιο πράγμα δεν έχω ματασυναντήσει. Παιζει να μου δωσει ο τυπος που μου εδωσε την MSI και εναν FX 6100 με κανα 40αρι ευρω, μπορει αν δεν κατσει να του βαλω αυτον. επιλέγεις achi στο sata του bios(αναλόγως της μητρικής αλλάζει και ο τροπος εμφάνισης) και απο drivers θα κατεβάσεις τον chipset driver που δινει η AMD και οχι η msi. μπαινεισ amd drivers πας επιλέξεις motherboard,chipset,9xx series και το κατεβάζεις και το περνας. επειδη 99% ο sata driver ΔΕΝ θα αλλάξει,θα πρέπει να πας χειροκίνητα και να κάνεις ενημέρωση τον driver εσύ απο τη διαχείριση συσκευων. Μαλλον λες αυτους ??? http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+10+-+64 Γιατι αν παω στην σελιδα που ειναι της AMD και βγαζει απο κατω τους κατασκευαστες μητρικων, σε παει στην σελιδα της καθε μαρκας. http://www.amd.com/en-us/products/chipsets/9-series
ASDIC Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το πρωτο λινκ που εβαλες. http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+10+-+64 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα