Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου (BMW X1 ή 318i) ή κατι άλλο;?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά!

Σε 5-6 μήνες απο τώρα λέω να πάρω ενα πιο οικογενειακό όχημα, μιας και υπάρχει γάμος και γενικά οικογένεια στο κοντινό μέλλον. 

Το budget που διαθέτω είναι γυρω στα 25-28,000€. Τα κριτήρια επιλογής μου είναι να είναι έως 2,000 κυβικά (αν είναι κάτω απο 2,000 κυβικά θα είναι σούπερ), να αντέξει μια δεκαετία τουλάχιστον και να μην είναι πολύ αργό. Δηλαδή το bmw 318i που είναι 1500 κυβικά 138 άλογα turbo, το θεωρώ ψιλοαργό (εαν υπολογίσουμε και το γενικό βάρος του οχήματος)!

Δεν νομίζω οτι θα πάω σε αγορά καινούργιου, γιατι τα καινούργια βγαίνουν πάνω απο 30,000€, οπότε σκέφτομαι για μεταχειρισμένο 2ετίας MAX 3 ετίας. Μέχρι στιγμής εχω σκεφτεί το X1 και το 318i. Είδα και κάποια mercedes αλλα είναι λίγο "παππουδιστικα" μέσα και η καινούργια οθόνη που έχουν δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. 

Υπάρχει καμία άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα, με αυτά τα κριτήρια;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα καινουργια bmw που αναφερεις βγαινουν με Turbo κινητηρες και σε γενικές γραμμες εχουν καλές αποδόσεις. Επίσης βγαίνει π.χ. το ίδιο μοτερ 1.6 με 136 άλογα και 170 άλογα (και τα 136 γινονται ευκολα και αναιμακτα με πρόγραμμα 170 μειωνοντας και την κατανάλωση σου). Γενικά ειναι καλα αυτοκίνητα. Προσωπικά μεταξυ των 2 και σκεπτόμενος οτι θα θες να βαζεις πιτσιρικια καροτσια κλπ θα σου πρότεινα το Χ1 ή αν το αντεχει η τσέπη σου και το Χ3(που επισης βγαινει 1.6Τ και παει πολυ καλα-το εχω οδηγήσει).

• Like 1

Ευχαριστώ για την απάντηση! Μόλις είδα και τον κινητήρα απο την 320i που είναι 1,600 κυβικά 170 άλογα! 
Πολύ δυνατή επιλογή!

Επίσης επειδή το παρακολουθώ και εγώ για αλλαγή σε νέα σειρά 1/3 αυτά τα μοτέρ έχουν βγει απροβλημάτιστα όπως μπορείς να δεις από σχετικά φόρουμ της εταιρείας. Και αυτό με τα 170 άλογα (που είχα οδηγήσει στο Χ3) οργώνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...