micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τα 8 και τα 10 δεν τα θέλω καθόλου... Κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή γενικά δεν έχεις ακούσει καλά λόγια; :\
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Στο άλλο laptop 10 έχω από τότε που βγήκαν, τα είχα βάλει από περιέργεια και βαριέμαι να πάρω την απόφαση να το κάνω format. Και πριν είχα 8 και 8.1. Γενικώς δεν μου αρέσει όλο αυτό το updating/reporting/big brother. Στο κύριο desktop έχω τα 7αρια και με βλέπω να τα κρατάω για χρόνια ακόμη... 1
RTW4ever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε με αυτή τη σειρά: Lubuntu - Antix - Slitaz Είναι διανομές Linux, όπως κατάλαβες. Ανασταίνουν παλιά PC, ιδίως οι δύο τελευταίες ανασταίνουν ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ PC. Με την Antix μετέτρεψα χρέπι netbook 10άρι (ή 8άρι, δεν θυμάμαι διότι δεν είναι δικό μου), από αυτά που είχαν τους άθλιους Atom (και δεν μπορούσαν να μπουτάρουν καν σε αξιοπρεπείς χρόνους), με μόλις 1 ΓΒ μνήμη, σε σύγχρονο σε αποκρισιμότητα σύστημα. Κυριολεκτικά η Ανάσταση του Λαζάρου! Μη φοβάσαι να πειραματιστείς, δεν θα χάσεις. Μπορείς να βάλεις παράλληλα τις παραπάνω διανομές και να δεις τη χαοτική διαφορά με τα Win. 2
Misternikitas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κατα την δικη μου αποψη, επειδη βλεπω το θεμα παει στην αλλαγη Os, αν θες windows, βαλε τα xp, αλλιως ο,τι σου ειπαν τα παιδια απο πανω. Εγω χρησιμοποιω το Opera και το θεωρω αρκετα καλο, αλλα μου βγαζει μερικα θεματακια σε καποια site. Το πιο γνωστο για τη σταθεροτητα του και με αξιολογη ταχυτητα ειναι το mozilla. Εχω ρωτησει πολλους που το χρησιμοποιουν και ολοι ειναι ευχαριστημενοι με την αποδοση του.
ss13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πιο ελαφρύς από το Mozilla είναι ο Palemoon http://filehippo.com/download_pale_moon/ με κλειστό τον Flash Player θα είσαι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα