liakoudis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά και βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, να τονίσω ότι με ενδιαφέρει τόσο η χρήση του πληκτρολογίου όσο και η χρήση του stylus. http://www.gearbest.com/compare-362211_325534_492243_505918-37_37_3_3 τέλος και τα 2 προϊόντα είναι απο ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχω θέμα με τελωνεία και δασμούς καθώς επίσης θα πρέπει να είναι και μικρότερος ο χρόνος αναμονής. Υστ. καμιά άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά ακόμη και απευθείας απο Κίνα (έχω φίλο που πάει κάθε μήνα). Ευχαριστώ
logo15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Cube και ξερό ψωμί! Απο οτι βλεπω και τα 4 ιδια ειναι... Με φιλο δεν εχεις θεμα παλι στο αεροδρομιο? (αν οχι στειλε PM να με εξυπηρετήσεις kai εμενα )
Mortis19 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τελικα τα συγκεκριμενα απο ευρωπαικο warehouse μπορεις να τα παραγγειλεις χωρις φοβο για τελωνειο;
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά και βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, να τονίσω ότι με ενδιαφέρει τόσο η χρήση του πληκτρολογίου όσο και η χρήση του stylus. http://www.gearbest.com/compare-362211_325534_492243_505918-37_37_3_3 τέλος και τα 2 προϊόντα είναι απο ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχω θέμα με τελωνεία και δασμούς καθώς επίσης θα πρέπει να είναι και μικρότερος ο χρόνος αναμονής. Υστ. καμιά άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά ακόμη και απευθείας απο Κίνα (έχω φίλο που πάει κάθε μήνα). Ευχαριστώ http://www.doctorandroid.gr/2017/03/dont-buy-cubot-smartphones.html?m=1
liakoudis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το θέμα πρέπει να προέκυψε απο τα κινητά τηλέφωνα και σε αυτά αναφέρετε η δήλωση απο την ελληνική αντιπροσωπία. Με την ευκαιρία να ρωτήσω πώς γίνετε να αναλαμβάνει κανείς την αντιπροσωπία χωρίς να μπορεί να παρέχει ο ίδιος υποστήριξη για επισκευή, τρανταχτό παράδειγμα η Xiaοmi που υποστηρίζει επίσημα πλέον επισκευή στην Ελλάδα. επομένως κάτι απο την αρχή δεν κολλούσε. Όπως είπε και logo15 τα μηχανάκια έχουν παραπλήσια χαρακτηριστικά και η διαφορά στην τιμή τους είναι στο 20αρικο οπότε δεν τρέχει τίποτα. Πιστεύεις ότι τα Cubot είναι υποδεέστερα κατασκευαστικά απο τα Chuiwi? Έτσι και αλλιώς αν χρειαστώ επισκευή θα τους το στείλω με το φιλαράκι στην κίνα και με κείμενο στα κινέζικα. Τέλος όλες οι συσκευές έχουν 5 αστέρια και πάνω απο 70 κριτικές θετικές. Τις καρδούλες και τα λοιπά τα θεωρώ τελείως χαζά και δεν ασχολούμαι, αλλά αν κάποιος είχε θέμα σίγουρα θα έκραζε. Ο φίλος ταξιδεύει μιά φορά το μήνα τουλάχιστον στην Κίνα και μου πρότεινε να βγάλει την συσκευασία και να το περάσει σαν δικό του αν μπορεί να περάσει και 2ο θα τον ρωτήσω και θα σου πω. * Όσο αφορά το τελωνείο δε μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο να περάσει τελωνείο δεδομένου ότι η Αγγλία είναι μέλος της Ευρωπαικής κοινότητας για την ώρα... 1
logo15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το θέμα πρέπει να προέκυψε απο τα κινητά τηλέφωνα και σε αυτά αναφέρετε η δήλωση απο την ελληνική αντιπροσωπία. Με την ευκαιρία να ρωτήσω πώς γίνετε να αναλαμβάνει κανείς την αντιπροσωπία χωρίς να μπορεί να παρέχει ο ίδιος υποστήριξη για επισκευή, τρανταχτό παράδειγμα η Xiaοmi που υποστηρίζει επίσημα πλέον επισκευή στην Ελλάδα. επομένως κάτι απο την αρχή δεν κολλούσε. Όπως είπε και logo15 τα μηχανάκια έχουν παραπλήσια χαρακτηριστικά και η διαφορά στην τιμή τους είναι στο 20αρικο οπότε δεν τρέχει τίποτα. Πιστεύεις ότι τα Cubot είναι υποδεέστερα κατασκευαστικά απο τα Chuiwi? Έτσι και αλλιώς αν χρειαστώ επισκευή θα τους το στείλω με το φιλαράκι στην κίνα και με κείμενο στα κινέζικα. Τέλος όλες οι συσκευές έχουν 5 αστέρια και πάνω απο 70 κριτικές θετικές. Τις καρδούλες και τα λοιπά τα θεωρώ τελείως χαζά και δεν ασχολούμαι, αλλά αν κάποιος είχε θέμα σίγουρα θα έκραζε. Ο φίλος ταξιδεύει μιά φορά το μήνα τουλάχιστον στην Κίνα και μου πρότεινε να βγάλει την συσκευασία και να το περάσει σαν δικό του αν μπορεί να περάσει και 2ο θα τον ρωτήσω και θα σου πω. * Όσο αφορά το τελωνείο δε μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο να περάσει τελωνείο δεδομένου ότι η Αγγλία είναι μέλος της Ευρωπαικής κοινότητας για την ώρα... Αν ξερει απο μαγιαζια και πως να κινηθεί εκει ο φιλος σου, σίγουρα θα το βρει πολυ πιο κατω σε τιμη! 1
saruman123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δες αυτό εδώ https://www.amazon.com/Cambio-Windows-Touchscreen-Computer-Bluetooth/dp/B0188MSALC/?tag=tablninj-20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα