8elwADSL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εδώ και 8 μήνες είμαι κάτοχος ενός Peugeot 207 ευτυχώς δεν έχω κάποιο παράπονο ή πρόβλημα από αυτό μόνο μια απορία σχετικά με το πεντάλ του συμπλέκτη που μου φαίνεται λίγο σκληρό. Έχω οδηγήσει 3 αυτοκίνητα του VW group (passat,ibiza, fabia) και τα 3 είχαν πολύ μαλακό και βαθύ συμπλέκτη δηλαδή έκανε μεγάλη διαδρομή το πεντάλ ενώ σε μένα είναι η μισή και είναι και πιο σκληρό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κιβώτιο όλες οι ταχύτητες κουμπώνουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Φυσιολογικοτατο... Εμένα μου φαίνεται παράξενο το αναποδο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 δεν εχουν ολες οι μαρκες ιδια αισθηση συμπλέκτη. Τα γερμανικά συνηθως εχουν πιο άνετο/ξεκουραστο συμπλεκτη (όπως διαπιστωσες και μονος σου). Δε σου κάνει τίποτα πατιναρίσματα έτσι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σαν νυν & πρώην κάτοχος γερμανικων οχημάτων και σαν επίσης πρωην κάτοχος Peugeot 207, μπορώ να επιβεβαιώσω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στον συμπλέκτη! Τα Peugeot έχουν τόσο σκληρό συμπλέκτη που μερικές φορές νομίζεις οτι έχει πρόβλημα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Οπως είπαν και οι προλαλήσαντες, το κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική αίσθηση τόσο σε συμπλέκτη, γκάζι, κιβώτιο ταχυτήτων, τιμόνι, οδήγηση κλπ. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις. Στην αρχή μπορεί να σου σβήσει καμιά φορά ο κινητήρας μέχρι να μάθεις το αυτοκίνητό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Που να οδηγήσετε και Mini Cooper θα σας τρέμει το πόδι από το ζόρι για να πατηθεί ο συμπλέκτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Mini cooper το παλιό το vintage η το καινούριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Mini cooper το παλιό το vintage η το καινούριο; το καινουργιο, θανατος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Οχι το αμάξι δεν πατινάρει πάει μια χαρά με όλες τι σχέσεις στο κιβώτιο απλά ήθελα να επιβεβαιώσω τις υποψίες μου πως κάθε αμάξι διαφέρει στην αίσθηση του συμπλέκτη και ότι όλα είναι κομπλέ με το δικό μου γιατί φίλος με ibiza με κορόιδευε για το συμπλέκτη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ξεκαθαρα διαφέρουν... εγω π.χ. που παντα ειχα γερμανικα και οδηγαω μονο γερμανικα εχω θέμα οταν μπω σε ιαπωνες λόγω κοντης διαδρομής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ετσι είναι και το δικό μου (207) κοντή διαδρομή και λίγο σκληρός αλλά επειδή έμαθα σε αυτό όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται περίεργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πάντως σε εμάνα Ιαπωνικο, ήταν σκληρο το πεντάλ και έφταιγαν τα τρομπάκια συμπλέκτη.Εννοειται υγρά συμπλέκτη είχε. Τα άλλαξα >300.000χλμ, πατινάρισμα ουτε εμένα είχε ο δίσκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα