@ngelos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σήμερα μου ήρθε η οθόνη. Είναι όμορφη και εντυπωσιακή! Παρόλα αυτά έχει ένα αρκετά μεγάλο μαύρο περιθώριο (περίπου ένα εκατοστό) μετά το bezel της οθόνης.Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον τρόπο να "τραβήξω" την εικόνα έτσι ώστε να καλύψω αυτό το περιθώριο.Αν και μάλλον έτσι είναι η συγκεκριμένη οθόνη, αν ξέρει κανείς κάτι θα χαρώ να με βοηθήσει..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έτσι είναι εσωτερικά bezel είναι
@ngelos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μεγάλη βλακεία. Έχω δίπλα την U2414H και δεν έχει ούτε το 1/6 του εσωτερικού bezel της LG. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάνουν τα εσωτερικά bezel.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μεγάλη βλακεία. Έχω δίπλα την U2414H και δεν έχει ούτε το 1/6 του εσωτερικού bezel της LG. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάνουν τα εσωτερικά bezel. Δεν έχουν όλες οι οθόνες εσωτερικό bezel και από κατασκευαστή σε κατασκευαστή διαφέρει
@ngelos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν έχουν όλες οι οθόνες εσωτερικό bezel και από κατασκευαστή σε κατασκευαστή διαφέρει Ναι, αυτό λέω και παραπάνω ότι η Dell που έχω έχει πολύ μικρό "εσωτερικό" bezel ενώ τις lg υπερβολικά μεγάλο! Κρίμα
NoiSy MaN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ναι, αυτό λέω και παραπάνω ότι η Dell που έχω έχει πολύ μικρό "εσωτερικό" bezel ενώ τις lg υπερβολικά μεγάλο! Κρίμα Λογικά όμως η dell θα έχει μεγαλύτερο εξωτερικό, anyway.
@ngelos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λογικά όμως η dell θα έχει μεγαλύτερο εξωτερικό, anyway. Και όμως, ίσως είναι και λίγο μικρότερο!
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μεγάλη βλακεία. Έχω δίπλα την U2414H και δεν έχει ούτε το 1/6 του εσωτερικού bezel της LG. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάνουν τα εσωτερικά bezel. Και ομως ισχυει το παραπανω μιας και εγω ειχα την 29um58 και οντως τα πλαινα στις ακρες bezel ξεχωριζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα