Sadako Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το προσεχές ΣΚ έχω σκοπό να μεταφέρω τον παλιό μου υπολογιστή με το ΚΤΕΛ. Προφανώς εξωτερικά θα βάλω κάποια φελιζόλ και θα το έχω σε ένα άλλο κουτί, θα ενημερώσω να το βάλουν όρθιο και θα αφαιρέσω τους σκληρούς δίσκους από μέσα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τίποτα άλλο που κινδυνεύει από κάποιους κραδασμούς που πιθανόν να έχει στο ταξίδι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το λύσω γενικά, ψύκτρα, μνήμες, GPU κλπ, ακόμα και τον SSD λέω να τον αφήσω πάνω. Είναι τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω;
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Βγάλε gpu και ψύκτρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ειδικά την gpu. Νομίζω κάποιο μέλος είχε στείλει το pc του στο εξωτερικό (θα ζούσε εκεί πλέον) και το παρέλαβε με ξηλωμένη της pci λόγο της κάρτας γραφικών, το ξέρω ότι είναι λίγο διαφορετικές καταστάσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 4
Sadako Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Χμμμ.. Και GPU και ψύκτρα, ε; Ήθελα να το αποφύγω είναι η αλήθεια λόγω όγκου.. Αλλά οκ, αν παίζει τέτοιο ρίσκο μάλλον θα τα βγάλω να είμαι σίγουρος... 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα ενημερώσω να το βάλουν όρθιο Μμμχμμ ελπιζω να εισαι εκει οταν θα το βαλουν
Sadako Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ε ναι, μπροστά θα είμαι, αφού εγώ δίνω τις αποσκευές...
STRS1992 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μμμχμμ ελπιζω να εισαι εκει οταν θα το βαλουν...Και όταν το βγάλουν!
panos0100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Προσεχε πολυ φιλε μου οι ανρωποι ειναι οτι να ναι εδω βαλιτσες της δινεις και τις βαζουνε οπως να ναι, μακαρι να πηγαινες με το δικο σου αυτοκινιτο εγω σε αυτους δεν θα εμπιστευομουν υπολογιστη μονο οι λακουβες που εχουμε στους δρομους φτανει+οδηγηση 2
Sadako Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τελικά όλα πήγαν οκ. Βέβαια είχα βγάλει σκληρούς+SSD+κάρτα γραφικών+ψύκτρα. Εν ολίγοις είχα αφήσει μόνο την μητρική βιδωμένη με τον επεξεργαστή και μια PCI κάρτα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα