ioakim100 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλησπερα μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω μια οικονομικη μπαταρια για το s4 ? Καθως αυτη που εχω τον εχει παρει λιγο, Ρωτησα σε ενα μαγαζι τις γειτονιας και μου ειπε για 15 ευρω. Μπορουμε να βρουμε κατι ποιο φθινο ?
meletis_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Για το S3 Neo γνησια που είχα αγοράσει , τη πήρα 16 ευρώ. Για πιο φτηνή λύση μπορείς να δείς απο Ebay
ioakim100 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι γνησια αυτη που θα εχει στο μαγαζι, Κοιταξα και στο σκρουτζ αλλα αυτες που μου εβγαζε δεν ηταν ακριβως ιδιες με την δικια μου γιαφτω ρωτησα εδω
meletis_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι γνησια αυτη που θα εχει στο μαγαζι, Κοιταξα και στο σκρουτζ αλλα αυτες που μου εβγαζε δεν ηταν ακριβως ιδιες με την δικια μου γιαφτω ρωτησα εδω Μην το λές , παντως εμένα έχει κρατήσει 1 χρόνο
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπερα μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω μια οικονομικη μπαταρια για το s4 ? Καθως αυτη που εχω τον εχει παρει λιγο, Ρωτησα σε ενα μαγαζι τις γειτονιας και μου ειπε για 15 ευρω. Μπορουμε να βρουμε κατι ποιο φθινο ?Θα πάρεις την Bulk,αυτή αξίζει. Απο εδώ http://e-choice.gr/mpataria-Samsung-EB-B600BEBECWW-gia-i9505-Galaxy-S4-i9295-Galaxy-S4-Active-Bulk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα