Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σύντομα θα κάνω μια παραγγελία από Gearbest/Banggood Κτλ. για να πάρω το μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed Inflicktor CK104 και μαζί με αυτό θα ήθελα να πάρω και ένα Gaming ποντίκι.Σκεφτόμουν να πάρω το Motospeed v30 ή το Combaterwing Cw80.Ποιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί?

Δημοσ.

Κι εγω καγκουρας ειμαι δηλαδη με το mouse που εχω? https://www.skroutz.gr/s/4389100/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-TE.html?keyphrase=rat+te   :P

Ωπ. Τι τιμούλα είναι αυτή? Για κάνε ένα mini-review (του τύπου, "ναι πάρτο") για να το τσιμπήσω... είχα το παλιό RAT 7 πριν μου χαλάσει και ήταν πολύ καλό.

Δημοσ.

Ωπ. Τι τιμούλα είναι αυτή? Για κάνε ένα mini-review (του τύπου, "ναι πάρτο") για να το τσιμπήσω... είχα το παλιό RAT 7 πριν μου χαλάσει και ήταν πολύ καλό.

Ωπ. Κι αλλος καγκουρας  :P

Αμε,αυριο με καθαρο μυαλο θα κανω, αν κατσω λιγο ακομα θα παθω insomnia  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκάθαρα αχαχαχαχαχαχαχ

εγώ πάντως δεν το πήρα για την εμφάνιση του, με βολεύει άψογα στο χέρι, μαρεσε το βάρος του και η ποιότητα του
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Combaterwing Cw80 δεν είναι modular. Το λέω γιατί μπερδεύουν οι βίδες που έχει.

Στο youtube μόνο από έναν έλληνα έχει αναφερθεί ότι είναι modular, ενώ άλλοι αναφέρουν πως δεν είναι. Άσε που αν ήταν, θα το είχαν και στα specifications. Και μάλιστα, στον ελληνάρα, όταν του ανέφερα ότι δεν είναι για να μην μπερδευτεί ο κόσμος, με έβρισε κιόλας (και πλέον ούτε το reply μου δεν βλέπω - είναι και μέλος του insomnia νομίζω, ο απαράδεκτος)...

Τα πλαϊνά hex screws είναι για να λύσεις το ποντίκι, και αν τα ξεβιδώσεις, θάβονται προς τα μέσα τα κουμπιά, καθώς δεν βγαίνουν έξω και αυτά. Και η πίσω βίδα δεν κάνει τίποτα, είναι μόνο για ομορφιά...

Μπορεί να το καταλάβει κανείς και από το "σασί" του ποντικού ότι δεν είναι modular.

Τελικά εσύ πιο πήρες? ή μήπως δεν πήρες ακόμα;

Επεξ/σία από kogos
  • Like 1
Δημοσ.

To Combaterwing Cw80 δεν είναι modular. Το λέω γιατί μπερδεύουν οι βίδες που έχει.

Στο youtube μόνο από έναν έλληνα έχει αναφερθεί ότι είναι modular, ενώ άλλοι αναφέρουν πως δεν είναι. Άσε που αν ήταν, θα το είχαν και στα specifications. Και μάλιστα, στον ελληνάρα, όταν του ανέφερα ότι δεν είναι για να μην μπερδευτεί ο κόσμος, με έβρισε κιόλας (και πλέον ούτε το reply μου δεν βλέπω - είναι και μέλος του insomnia νομίζω, ο απαράδεκτος)...

Τα πλαϊνά hex screws είναι για να λύσεις το ποντίκι, και αν τα ξεβιδώσεις, θάβονται προς τα μέσα τα κουμπιά, καθώς δεν βγαίνουν έξω και αυτά. Και η πίσω βίδα δεν κάνει τίποτα, είναι μόνο για ομορφιά...

Μπορεί να το καταλάβει κανείς και από το "σασί" του ποντικού ότι δεν είναι modular.

Τελικά εσύ πιο πήρες? ή μήπως δεν πήρες ακόμα;

Στειλε λινκ απο youtube.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για παραδειγμα, τα παρακάτω. Όπως λέει στο description, only for looks

https://www.youtube.com/watch?v=piGhtDm94kE

https://youtu.be/jFt01A4MPPA

Ψάχνω να βρω οποιοδήποτε βίντεο που να αλλάζουν στο combaterwing μέγεθος με τις βίδες, αλλά δεν έχω βρει ούτε ένα. Ούτε καν το αναφέρουν ως modular. Τυχαίο?

edit: ο ελληνάρας με το unboxing που λέει πως είναι modular, σβήνει και τα μηνύματά μου πλέον που αναφέρω πως δεν είναι modular. Τουλάχιστον απαράδεκτος

Επεξ/σία από kogos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...