Προς το περιεχόμενο

Το Android O έρχεται το Φθινόπωρο προσφέροντας καλύτερες ειδοποιήσεις και βελτιωμένη αυτονομία

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λένε οι ειδικοί του forum:  "Τι να την κάνεις την νέα έκδοση; Για να λες ότι έχεις την τελευταία;"

Άρα τσάμπα τα βγάζει η Google, βελτιώσεις ταχα μου ταχα μου

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι και να του κάνει ένα σκουπίδι θα είναι

μακάρι και οι αλλες εταιριες να βγάζανε τετοια σκουπιδια. Ο κοσμος θα ταν καλυτερος.

• Like 3

Ότι και να του κάνει ένα σκουπίδι θα είναι

αλλη μια βαθεια τεκμηριωμένη αποψη ακουστηκε αποψε. κριμα να χανει η google τετοια αστερια και να τα εχουμε να τα σπαταλαμε εμεις εδω...

• Like 12

Εγω με mi max μεσαία φωτεινότητα wifi απο τις 9-10 ως τις 7 το απόγευμα και sms όλη την ώρα βγάζω 10 ώρες περίπου sot. Άρα ισως είναι και το τι μπαταρίες έχει καθε συσκευη.

• Like 1

Αν το Pixel με Nougat βγάζει κατά Μ.Ο. 6 ώρες SOT*, τότε με "Ο" πόσο θα φτάνει;

* προς @qwertz: τα ποιοτικά λειτουργικά σε συνδυασμό με τα ποιοτικά τηλέφωνα πόσο SOT βγάζουν άραγε;

Αν το Pixel με Nougat βγάζει κατά Μ.Ο. 6 ώρες SOT*, τότε με "Ο" πόσο θα φτάνει;

Εφόσον αναφέρεσαι σε SOT (δηλαδή active drain) τότε θα είναι περίπου το ίδιο και εξαρτάται κυρίως από τη χρήση.

Η όποια βελτίωση θα επέλθει κυρίως σε idle drain, αφού θα υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος στις εφαρμογές που δεσμεύουν wake-locks και πραγματοποιούν συγχρονισμό δεδομένων στο παρασκήνιο (facebook, μηνύματα, κλπ).

θα υπάρξει προσπάθεια για καλύτερη διαχείριση στις ενέργειες που μπορεί να εκτελέσει μια εφαρμογή στο παρασκήνιο, ένας από τους κύριους λόγους εξάντλησης της μπαταρίας ενός smartphone.

Δεν θυμάμαι, αντρόιτ "Ο" τι σημαίνει;

"O" σημαίνει Orange > Apple  :P

Είναι από το αρχαιοελληνικό Ω, εκ του οποίου προέρχεται ο "Ων", δηλαδή "αυτός που είναι τα πάντα" δλδ. ο Θεός. Δεν είναι τυχαίο που ο Δημιουργός της Middle Earth ονομάζεται Eru, δλδ. "ο ένας", δλδ. αυτός που είναι τα πάντα, ο Ων.

Με άλλα λόγια, είναι η Google αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει την Ελλάδα.

Ελπίζω ότι καλύφτηκες.

• Like 4

• Super Moderators

Πάει αλφαβητικά νομίζω η κάθε έκδοση και για κάθε έκδοση/γραμμα διαλέγουν ένα γλυκό όπου αρχίζει από αυτό το γράμμα...

Οπότε λογικά το O θα αντιστοιχεί στο Oreo...

• Like 3

Πάει αλφαβητικά νομίζω η κάθε έκδοση και για κάθε έκδοση/γραμμα διαλέγουν ένα γλυκό όπου αρχίζει από αυτό το γράμμα...

Οπότε λογικά το O θα αντιστοιχεί στο Oreo...

Γατάκι, μετά τον Νι είναι το Ξι, την πάτησες. Η σωστή εξήγηση είναι η δική μου.

• Like 8

Και να φανταστεί κανείς οτι ακόμη το N έχει μονοψήφιο ποσοστό στις android συσκευές. Μέχρι το καλοκαίρι θα παίρνουν αναβαθμίσεις αρκετοί ενώ άλλοι το έχουν ξεχάσει απο τις εταιρείες τους ήδη.

Τέτοια κατάντια πώς την αντέχουν κάποιοι και κάθονται να μαλώνουν για πυρήνες κάμερες και μπαταρίες; Η κοροιδία στο μεγαλείο της. Ευτυχώς απαλλάχτηκα απο το Android και ηρέμησα. Πώς γίνεται να μιλάνε για βελτίωση επιδόσεων και αυτονομίας κάθε φορά και να χρειάζονται τον επόμενο χρόνο περισσότερους πυρήνες μνήμη και έξτρα mah;

εγώ ξενέρωσα είχα το moto g3 με καλύτερα σπεκ από το moto E3 και την φθηνή έκδοση Moto g4 αλλά όπως είναι φυσικό το παράτησαν στην ΜΜ ενώ τα άλλα πήραν Ν. Επίσης και η ΜΜ ενώ ήταν σε περιορισμένο αριθμό κινητών όταν βγήκε , κυκλοφόρησαν στο καπάκι την Ν και ακόμα και τώρα δεν έχουν πάρει τα περισσότερα ΜΜ και κυκλοφορούν την Ο. Καθαρή κοροϊδία το android για να κυκλοφορεί απλά συσκευές και μετά καθόμαστε και κοροϊδεύουμε την apple που δίνει τόσα χρόνια υποστήριξη στα κινητά της επειδή είναι ακριβά, ενώ μια χαρά όταν των 3γκιγκα 8πύρηνο έχει μείνει κολλημένο σε Lollilop.....

To O το κόβω για Oreo από τα μπισκότα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...