Προς το περιεχόμενο

Laptop και Wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με το λαπτοπ μου. Από τότε που αναβάθμισα σε Windows 10 όλα πάνε καλά εκτός από το Wifi. Ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί ν' αποσυνδεθεί από μόνο του κι ενώ βρίσκει όλα τα δίκτυα τριγύρω, το δικό μου δε φαίνεται πουθενά. Δοκίμασα πολλές λύσεις που βρήκα στο Google σε μια αναζήτηση που έκανα αλλά τζίφος. Το πρόβλημα επιμένει. Ο μοναδικός τρόπος μέχρι στιγμής που το ξεμπλοκάρει είναι η επανεκκίνηση. 

Περισσότερες πληροφορίες:

-Όταν χάνει το σήμα το λαπτοπ, δεν παίζει τίποτα με το Wifi. Άλλες συσκευές παραμένουν συνδεδεμένες.

-Όταν χάνεται το σήμα, δεν μπλοκάρει η κάρτα δικτύου. Λειτουργεί κανονικά αλλά χωρίς να "βλέπει" το δίκτυο μου.

-Δοκίμασα να απενεργοποιήσω την επιλογή ν' απενεργοποιείται η κάρτα για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πάλι τζίφος.

-Ίδιο πρόβλημα έχει και το λαπτοπ της κοπέλας μου αλλά σε χειρότερο βαθμό. Δεν συνδέεται εξαρχής και θέλει 2-3 εκκινήσεις για να βρει το σήμα.

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, εδώ το λαπτοπ μου:

14wyt21.jpg

Και όπως θα δείτε και στη διαχείριση, δεν παίζει κανένα θέμα:

16ixv9x.jpg

Δημοσ.

Πολυς κοσμος ειχε παρα παρα πολλα προβληματα μετα απο upgrade στα 10. Δοκιμασες να ξαναπερασεις τον driver της καρτας απο την αρχη?

Αν δεν λυθει, καλυτερα να κανεις ενα clean install απο την αρχη τα 10 να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Για πες το μοντέλο σου , πέρασες οδηγούς για το Wi - Fi ή άφησες να τους βρει μέσω του Windows Update ; Της κοπέλας σου μπορεί να αργεί η εκκίνηση ( πχ πρόβλημα δίσκου ) , έτσι αργεί να μπει στο Wi - Fi , επίσης δώσε το μοντέλο της κοπέλας σου B)

post-151794-0-74856800-1490190584_thumb.jpg

Δημοσ.

Πολυς κοσμος ειχε παρα παρα πολλα προβληματα μετα απο upgrade στα 10. Δοκιμασες να ξαναπερασεις τον driver της καρτας απο την αρχη?

Αν δεν λυθει, καλυτερα να κανεις ενα clean install απο την αρχη τα 10 να εισαι σιγουρος.

Ναι. Στο Google που είδα, πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά όλοι πρότειναν διαφορετικές λύσεις.

Clean install των 10 πως κάνω; Το upgrade έγινε αυτόματα από τα 8. Ναι δοκίμασα να ξαναπεράσω τον driver. Ακόμα και προηγούμενη έκδοση δοκίμασα γιατί μερικοί ισχυρίζονταν ότι η έκδοση έχει το θέμα.

Για πες το μοντέλο σου , πέρασες οδηγούς για το Wi - Fi ή άφησες να τους βρει μέσω του Windows Update ; Της κοπέλας σου μπορεί να αργεί η εκκίνηση ( πχ πρόβλημα δίσκου ) , έτσι αργεί να μπει στο Wi - Fi , επίσης δώσε το μοντέλο της κοπέλας σου B)

Μοντέλο θα κάνω ένα ποστ μόλις πάω σπίτι. Παίζει ρόλο κι αυτό;

Όπως είπα και πιο πάνω, όλα έγιναν αυτόματα. Απλά με το ξεκίνημα του προβλήματος άρχισα τα reinstall μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...