Προς το περιεχόμενο

Star Academy - Epsilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έτυχε και έπεσα τυχαία στο πρώτο Live και την παρουσίαση της "επιτροπής" για το παρουσιαστή... θα το αφήσω ασχολίαστο. Οι παίχτες από τους 16 μόνο η μια μου άρεσε και αυτή αποχώρησε(μπράβο της). Ήταν τόσο "στημένο" τόσο βαρετό το Live κάποια στιγμή μίλαγε ο Καρβέλας και έλεγα που είναι η Πάνια να "δέσει" η επιτροπή. Πολύ Trash... άκουσα μερικούς που τραγούδαγαν και αφού τα αυτιά μου δέχθηκαν αυτό τον "βιασμό" έπεσα για ύπνο... τις επόμενες μέρες τις 2 πρώτες είδα μόνο... Β Α Ρ Ε Μ Α Ρ Α έχουν αρχίσει ήδη τα πίσω μαχαιρώματα, οι κλίκες και #!^^! τέτοιες. Δεν θυμάμαι πόσο κρατάει το κάθε επεισόδιο αλλά το μισό είναι να βλέπουμε έναν να μιλάει στο τηλ με τον δικό του/δικιά του και να μιλάνε κωδικοποιημένα και το υπόλοιπο είναι MUTE ναι MUTE απλά δείχνει να περπατάνε και το τελευταίο σπάσιμο είναι ότι τα πιο πολλά που ακούμε είναι "ααααχχχ". "χμφφφφ", "γκουχου γκουχου" από τους διαλόγους. Η μόνη που σώζεται είναι η Γκαγκάκη η όπως αλλιώς την λένε, αν ήμουν πάντως στη θέση της και έβλεπα το αποτέλεσμα που έβγαινε προς τα έξω θα είχα παραιτηθεί.

Δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους Reality που δίνεις έγκριση της παρουσίασης των ιδιωτικών σου στιγμών. Πιο πολύ ευχαριστιόμουν π.χ. το "Ελλάδα έχεις ταλέντο", είχε συγκίνηση, χιούμορ, ενθουσιασμό.

Τώρα γράφω για το Star Academy γιατί είναι το μόνο που έπεσε το μάτι μου εκεί, τα άλλα shows στα άλλα κανάλια δεν τα ξέρω δεν τα παρακολουθώ, ειλικρινά, οπότε δεν εχω άποψη.

Η πρόβλεψη μου είναι στα μελλοντικά Lives αψιμαχίες Καρβέλα με παίχτες και στρατηγικές, ίσως και μπουνίδια και κλάματα μέσα στο "σπίτι".

Χίλια μπράβο στην κοπέλα που τραγούδησε τους άφησε άφωνους και με τη @#@#@ στο χέρι!

Υ.Γ.1 Μάλλον αυτό θα γίνει και το topic για την συγκεκριμένη εκπομπή που θα συζητάτε και θα σχολιάζετε, ίσως να περιμένατε μια ανάλυση για το πως όλα δουλεύουν/λειτουργούν, αλλά εγώ απλά ήθελα να πω την γνώμη μου.

Υ.Γ.2 Δε θα συμμετέχω στο topic γιατι δε θα ξανά παρακολουθήσω το εν λόγο show.

Δημοσ.

Πάνε να το κάνουν άλλο ένα Φέιμ Στορυ τύπου Άσπα .αλλα ξινό θα τους βγει.μονο και μόνο που βάλανε το Καρβέλα με απωθεί να το δω το σόου.

Δημοσ.

Μάλιστα... βλέπω ότι ξέρετε τις τηλεθεάσεις, έχετε διαλέξει τι θα βλέπετε. Το κατέχετε το θέμα! Εμείς κοιμόμαστε τέτοιες ώρες σαν αυτή καλή ώρα και δουλεύουμε το πρωί... το κατέχουμε το πραγματικό "Reality" από το να βλέπουμε πότε ο/η x-y έξυσε τη μύτη του ο άλλος κλπ.

Δημοσ.

-Όχι μόνο δεν θεωρώ πως δεν είναι (προσβλητικό)...

-Είμαστε στο τηλεοπτικό κοινό...

Ο Κωστόπουλος, στο μεταξύ, φαίνεται να ξανασκέφτεται την πρόταση να βγει βράδυ σε γνωστή λεωφόρο της πρωτεύουσας, ως αποδοτικότερη και πιο αξιοπρεπή λύση για να ξεχρεώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αληθευει οτι το καναλι ειναι καποιου συγγενικου του προσωπου και για αυτο τον αφηνει να αλωνιζει(και να μας δειχνει την μια αηδια μετα την αλλη);

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι φτιαχτο το αλλο θεμα με τον Καρβελα

Εχουν πεσει τοσο που προτιμουν να βαζουν εναν μεσα που να τους αυτο-ξεφτιλιζει στον αερα ωστε να τους δει ο κοσμος

Δημοσ.

Αληθευει οτι το καναλι ειναι καποιου συγγενικου του προσωπου και για αυτο τον αφηνει να αλωνιζει(και να μας δειχνει την μια αηδια μετα την αλλη);

Ανήκει στο θείο του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...