Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει περίπτωση αν δεν δίνει ο ΟΤΕ vdsl 50mpbs να δίνει κάποιος άλλο πάροχος;

Ρωτάω γιατί πήγα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι μπορούν να δώσουν μέχρι 30mbps στη διεύθυνσή μου, αλλά στην WIND μου είπαν ότι δίνουν 50mbps. Δεν χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ;

Επίσης, αν είναι κάποιος Θεσ/νικη κέντρο (κοντά στο θέατρο ΕΓΝΑΤΙΑ), μπορεί να συστήσει πάροχο για VDSL? Παραδόξως ο ΟΤΕ δίνει μονο 30mbps εκει περα αν και 600 μέτρα από τα κεντρικά του....

Δημοσ.

Δεν έχεις καθαρή εικόνα του vdsl.

Ζητάς ή σου δίνουν από ΑΚ ή από KV;

Από ΑΚ μπορεί να σου δώσει κάθε πάροχος αν βρίσκεσαι σε απόσταση το πολύ 800μ.

Από KV, όμως, τα πράγματα αλλάζουν αφού βασικός πάροχος είναι ο ΟΤΕ με το νέο δίκτυο και επεκτείνει συνεχώς.

Εάν δεν δίνει από KV ο ΟΤΕ δεν μπορεί να δώσει κανένας άλλος πάροχος.

Αφού ενδιαφέρεσαι για Θεσ/νικη, υπάρχει μια εταιρεία (OCN) που δίνει μέχρι 100Mbits/s αλλά πρέπει να ψάξεις αν εξυπηρετεί την περιοχή σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ρωτάω γιατί πήγα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι μπορούν να δώσουν μέχρι 30mbps στη διεύθυνσή μου, αλλά στην WIND μου είπαν ότι δίνουν 50mbps. Δεν χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ;

Επίσης, αν είναι κάποιος Θεσ/νικη κέντρο (κοντά στο θέατρο ΕΓΝΑΤΙΑ), μπορεί να συστήσει πάροχο για VDSL? Παραδόξως ο ΟΤΕ δίνει μονο 30mbps εκει περα αν και 600 μέτρα από τα κεντρικά του....

ΟΧΙ και ιδικά η wind

Δημοσ.

καλλιθεα παιζει καλα η wind προχωρα το

Αστειο να υποθεσω;

Η καλλιθεα δεν εχει καν vdsl, εκτος απο τον ιπποδρομο στις τζιτζιφιές και αυτο σε περιορισμένα εκταση.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αν ο οτε σου δίνει 30 αρι τότε δεν έχεις νέες καμπίνες κοντά σου και θα σου δώσουν από αστικό κέντρο

Οι εναλλακτικοι παροχοι συνήθως δεν έχουν 30 πακέτο και όποτε δίνουν 50 (έτσι και αλλιώς ακόμα και στο vdsl είναι ΕΩΣ 30 ή 50

Ανάλογα την κατάσταση του χαλκού ακόμα και στα όρια να είσαι μπορεί να πιάσεις και κάτι παραπάνω από τα 30 εφόσον θα είσαι δε 50 αρι πακέτο

Δημοσ.

Αν ο οτε σου δίνει 30 αρι τότε δεν έχεις νέες καμπίνες κοντά σου και θα σου δώσουν από αστικό κέντρο

Οι εναλλακτικοι παροχοι συνήθως δεν έχουν 30 πακέτο και όποτε δίνουν 50 (έτσι και αλλιώς ακόμα και στο vdsl είναι ΕΩΣ 30 ή 50

Ανάλογα την κατάσταση του χαλκού ακόμα και στα όρια να είσαι μπορεί να πιάσεις και κάτι παραπάνω από τα 30 εφόσον θα είσαι δε 50 αρι πακέτο

ή θα πληρώνεις vdsl 50αρι και θα έχεις παροχές adsl 24αρι και τελικά θα πιάνεις τα @@

Το λέω για τον st γιατί αν πάει και αρχίσει το συμβόλαιο μετά χαιρετίσματα.

Δημοσ.

Αστειο να υποθεσω;

Η καλλιθεα δεν εχει καν vdsl, εκτος απο τον ιπποδρομο στις τζιτζιφιές και αυτο σε περιορισμένα εκταση.

ναι και πιανω 42 στο υψος στου κοτσου

και στην νικαια που ειμαι με φορθνετ επιανα 27 

ο οτε μου ελεγε μεχρι 30 

και με wind πιανω 38

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν δίνει 50mpbs ο ΟΤΕ τότε ΔΕΝ παίζει με τίποτα να δίνει κάποιος άλλος απότι κατάλαβα, γιατι ειμαι και ασχετος.

Δημοσ.

Αστειο να υποθεσω;

Καλλιθέα κέντρο έχω vdsl σε δυο σπίτια, κοντά 40/5 παίζω χωρίς να έχω φτιάξει καλωδίωση. Φυσικά από αστικό κέντρο και όχι kv αφού έχουμε ακόμα παλιά...

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν δίνει 50mpbs ο ΟΤΕ τότε ΔΕΝ παίζει με τίποτα να δίνει κάποιος άλλος απότι κατάλαβα, γιατι ειμαι και ασχετος.

Ναι έτσι είναι περίπου αλλά

Όταν δίνουν από αστικό κέντρο vdsl ο ΟΤΕ σου λέει μέγιστη απόσταση 800 μέτρα

Αν δει πχ ότι είσαι στα 500 μέτρα σου δίνει έως 30

Οι εναλλακτικοι επειδή έχουν μόνο 50 πακέτα (μόνο η cyta νομίζω έχει και αυτή 30 αρι) σου δίνουν έως 50 και όσο πιάσεις, αρκετές φορές πιάνεις πάνω από 30

Δημοσ.

Καλλιθέα κέντρο έχω vdsl σε δυο σπίτια, κοντά 40/5 παίζω χωρίς να έχω φτιάξει καλωδίωση. Φυσικά από αστικό κέντρο και όχι kv αφού έχουμε ακόμα παλιά...

Με πιο παροχο;Mε wind;Σε τι απόσταση από το αστικό κέντρο;

Δημοσ.

Με πιο παροχο;Mε wind;Σε τι απόσταση από το αστικό κέντρο;

Με forthnet και στα δυο. Για την πρώτη σύνδεση είμαι στα 400 μέτρα από το αστικό κέντρο. Για την 2η θα σε γελάσω γιατί δεν ξέρω από πιο αστικό κέντρο παίρνει αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι από αστικό αφού καινούργια kv δεν έχουμε ακόμα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου φαίνεται πολύ περίεργο που είμαι γύρω στα 700 μέτρα από αστικό κέντρο και δεν παίζει 50άρα απο ΟΤΕ ενώ ο γείτονας απέναντι μου στα μονά νούμερα της οδού του δίνει 50άρα ο ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...