Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Νοέμβριο του 16 παράγγειλα το doogee x9 pro.To παρέλαβα 19/1 με τα κόπων και βασάνων.Τελικά πριν μια βδομάδα ενώ το φόρτιζα στο αυτοκίνητο μου έβγαλε μήνυμα "υψηλή τάση-αποσυνδέστε το φορτιστή" από τότε δεν ξαναφορτίζει.Έστειλα e-mail και με τα πολλά μου είπαν να το στείλω πίσω για να το δουν.Η απορία μου είναι αξίζει τον κόπο?Θα με καλύψουν ή θα μου πουν ότι έπαθε ζημιά από δική μου ευθύνη πλήρωσε τοσα κλπ,μεταφορικά και ότι άλλο μπορεί να προκύψει?

Δημοσ.

ναι, ενώ αν είχε πιο ακριβό ή επωνυμο κινητό, πάνω στον ίδιο φορτιστή αυτοκινήτου, δε θα παθαινε ζημια. 

@ts 

Το στέλνεις πίσω και περιμένεις αρκετό καιρό να το φτιάξουν. Το στέλνεις συστημένο και ζητάς να στο στείλουν πίσω συστημένο με απλό ταχυδρομείο. Αν τύχει να σταματήσει τελωνείο (απιθανο) απλά προσκομίζεις το αντίγραφο της επιστολής και 2-3 εκτυπώσεις απο email και άντε γεια. Το θεμα ειναι οτι το εργοστάσιο μπορει να πει οτι εβαλες κακο φορτιστή και δε σου καλύψει τη βλάβη, αλλά και πάλι το κόστος επισκευής θα ειναι μικρότερο απο εδω στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

ναι, ενώ αν είχε πιο ακριβό ή επωνυμο κινητό, πάνω στον ίδιο φορτιστή αυτοκινήτου, δε θα παθαινε ζημια. 

@ts 

Το στέλνεις πίσω και περιμένεις αρκετό καιρό να το φτιάξουν. Το στέλνεις συστημένο και ζητάς να στο στείλουν πίσω συστημένο με απλό ταχυδρομείο. Αν τύχει να σταματήσει τελωνείο (απιθανο) απλά προσκομίζεις το αντίγραφο της επιστολής και 2-3 εκτυπώσεις απο email και άντε γεια. Το θεμα ειναι οτι το εργοστάσιο μπορει να πει οτι εβαλες κακο φορτιστή και δε σου καλύψει τη βλάβη, αλλά και πάλι το κόστος επισκευής θα ειναι μικρότερο απο εδω στην Ελλάδα. 

Καταρχήν να πω ότι πήρα άλλο κινητό άμεσα αφού όπως είναι λογικό όλες οι λύσεις θα ήταν χρονοβόρες.Τουλάχιστον να έχω καιρό να μην βιάζομαι και να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές.Ξέρεις περίπου για τι κόστος μιλάμε?Τα έξοδα για να το στείλω σύμφωνα με το site είναι δικά τους.Για την επιστροφή?Γενικά πως γίνεται η διαδικασία ξέρουμε?

Δημοσ.

Και αν μπορείτε προτείνεται και κάνα φορτιστή αυτοκινήτου μην κάψουμε και το επόμενο :-D  

Δημοσ.

Κανα χρόνο το χώ πάνω από 3-4 φορές δεν το χρησιμοποιησα. Να που έφτανε. .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κόστος επισκευής εδώ μου είπαν γύρω στα 40€.Με αυτό το δεδομένο ποια είναι καλύτερη επιλογή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...