spiroskat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εδω και δύο εβδομάδες το laptop μου (toshiba satelite μοντελο δεν θυμαμαι)που τρεχει windows 7 home premium-64 bit ,εχει θεμα με την ωρα...δεν προχωράει καθολου η μπορει να προχωραει 30 λεπτα και μετα σταματαει η ημερομηνια το ιδιο οσες φορες και να την αλλαξω την επομενη μερα παραμενει η ιδια ειτε ειναι ανοιχτο το laptop ειτε οχι.Τι μπορει να συμβαινει?
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μαλλον μπαταρια μητρικης,αλλα περιμενε τους ειδικους του φορουμ...
spiroskat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Επιση ξέχασα να σου πω οτι μοολις ξεκινουσα το laptop πολλες φορες μου εβγαζε μνμ "failure on cmos baterry press f1 to continue"
spiroskat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ξέρεις μηπως που μπορω να βρω να αγορασω μπαταρια για toshiba satelite L750-1gn γιατι εψαξα και δεν βρηκα...
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Βγαλε την και πανε σε ενα γερμανο ή δησιο ή μπατερυ σαρκ ή οπως αλλιως λεγονται αυτοι με τις μπαταριες. Σαν ρολογιου ειναι αλλα μεγαλη σαν διευρο 2€
biosrazor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Η μπαταρία που συνήθως χρησιμοποιούμε για CMOS είναι η CR2032
GReaperEx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γιεπ, η μπαταρία του CMOS τα έχει φτύσει. Και το δικό μου λάπτοπ το έχει πάθει αυτό εδώ και μερικά χρόνια. Κάθε φορά που πέφτει το ρεύμα (μου έχει χαλάσει και η μπαταρία) η ώρα γυρνάει πίσω στο 2008... Θα μπορούσα εύκολα να την αλλάξω αλλά δε με νοιάζει αφού έχω αυτόματο syncing με NTP server.
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 πιο πολύ φασαρία ειναι να λύσεις το laptop και να φτάσεις στη μπαταρία παρα να αγοράσεις καινουργια. Ξεκίνα μια μερα εργάσιμη ή γενικά να ειναι ανοιχτά τα μαγαζια. Λύσε το μηχάνημα, φτάσε στη μπαταρία, πετάξου αγορασε αλλη (germanos, δισιος, μαγαζί με ηλεκτρικά/ηλεκτρονικα, κλπ), γυρισε βάλε την, μονταρε τον υπολογιστή, εισαι έτοιμος.
VasKag Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καποια λαπτοπ δεν εχουν το κλασσικο συστημα οποτε αν δεν πιανουν τα χερια σου θα πρεπει εκει που θα αγορασεις την μπαταρια να μπορουν να στη "φτιαξουν"
spiroskat Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 παιδια επισης το laptop ενω στα πρωτα λεπτα που το ανοιγω παιζει κανονικα μουσικη και ηχους μετα απο 2 λεπτα σταματαει ξαφνικα(ακουγεται κανονικα με ακουστικα απλα τα ηχεια του laptop δεν λειτουργουν) και χρειαζεται restart για να ξανακουγονται οι ηχοι(yoyutube και λοιπα) ενω στην ενδειξη κατω δεξια φαινονται κανονικα οτι <<ακουγονται>> λετε να φταιει και γιαυτο η cmos batery?
GReaperEx Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ίσως, αλλά πολύ πιο πιθανό να είναι κάποιο άσχετο πρόβλημα. Για να το μάθεις αν σχετίζονται, βάλε καινούργια μπαταρία και δες αν συνεχίζει να σταματάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα