Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και δύο εβδομάδες το laptop μου (toshiba satelite μοντελο δεν θυμαμαι)που τρεχει windows 7 home premium-64 bit ,εχει θεμα με την ωρα...δεν προχωράει καθολου η μπορει να προχωραει 30 λεπτα και μετα σταματαει η ημερομηνια το ιδιο οσες φορες και να την αλλαξω την επομενη μερα παραμενει η ιδια ειτε ειναι ανοιχτο το laptop ειτε οχι.Τι μπορει να συμβαινει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιση ξέχασα να σου πω οτι μοολις ξεκινουσα το laptop πολλες φορες μου εβγαζε μνμ "failure on cmos baterry press f1 to continue"

Δημοσ.

Ξέρεις μηπως που μπορω να βρω να αγορασω μπαταρια για toshiba satelite L750-1gn γιατι εψαξα και δεν βρηκα...

Δημοσ.

Βγαλε την και πανε σε ενα γερμανο ή δησιο ή μπατερυ σαρκ ή οπως αλλιως λεγονται αυτοι με τις μπαταριες. Σαν ρολογιου ειναι αλλα μεγαλη σαν διευρο 2€

Δημοσ.

Γιεπ, η μπαταρία του CMOS τα έχει φτύσει. Και το δικό μου λάπτοπ το έχει πάθει αυτό εδώ και μερικά χρόνια. Κάθε φορά που πέφτει το ρεύμα (μου έχει χαλάσει και η μπαταρία) η ώρα γυρνάει πίσω στο 2008... Θα μπορούσα εύκολα να την αλλάξω αλλά δε με νοιάζει αφού έχω αυτόματο syncing με NTP server.

Δημοσ.

πιο πολύ φασαρία ειναι να λύσεις το laptop και να φτάσεις στη μπαταρία παρα να αγοράσεις καινουργια.

Ξεκίνα μια μερα εργάσιμη ή γενικά να ειναι ανοιχτά τα μαγαζια. Λύσε το μηχάνημα, φτάσε στη μπαταρία, πετάξου αγορασε αλλη (germanos, δισιος, μαγαζί με ηλεκτρικά/ηλεκτρονικα, κλπ), γυρισε βάλε την, μονταρε τον υπολογιστή, εισαι έτοιμος. 

Δημοσ.

Καποια λαπτοπ δεν εχουν το κλασσικο συστημα οποτε αν δεν πιανουν τα χερια σου θα πρεπει εκει που θα αγορασεις την μπαταρια να μπορουν να στη "φτιαξουν"

post-42276-0-37320200-1490974573_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια επισης το laptop ενω στα πρωτα λεπτα που το ανοιγω παιζει κανονικα μουσικη και ηχους μετα απο 2 λεπτα σταματαει ξαφνικα(ακουγεται κανονικα με ακουστικα απλα τα ηχεια του laptop δεν λειτουργουν) και χρειαζεται restart για να ξανακουγονται οι ηχοι(yoyutube και λοιπα) ενω στην ενδειξη κατω δεξια φαινονται κανονικα οτι <<ακουγονται>> λετε να φταιει και γιαυτο η cmos batery?

Δημοσ.

Ίσως, αλλά πολύ πιο πιθανό να είναι κάποιο άσχετο πρόβλημα. Για να το μάθεις αν σχετίζονται, βάλε καινούργια μπαταρία και δες αν συνεχίζει να σταματάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...