Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Να ρωτησω και εγω κατι με αφορμη το post για την οθονη. Ασχολουμαι με τη γραφιστικη και το blogging και γενικως βρισκομαι μπροστα στην οθονη πολλες ωρες. Δεν παιζω games κτλ. Την dell που προτεινεις την εψαξα και εγω και ειμαι ενα βημα πριν την αγορασω. κυμσινομαι στο ιδιο πανω κατω budget.Θελω ομως τη γνωμη σας. Ταιριαζει στις απαιτησεις ενος κατα κυριο λογο γραφιστα- blogger αυτη η οθονη? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Προς το παρον χρησιμοποιω την tv για οθονη και δεν νιωθω καλα τα ματια μου :)thanks

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Να ρωτησω και εγω κατι με αφορμη το post για την οθονη. Ασχολουμαι με τη γραφιστικη και το blogging και γενικως βρισκομαι μπροστα στην οθονη πολλες ωρες. Δεν παιζω games κτλ. Την dell που προτεινεις την εψαξα και εγω και ειμαι ενα βημα πριν την αγορασω. κυμσινομαι στο ιδιο πανω κατω budget.Θελω ομως τη γνωμη σας. Ταιριαζει στις απαιτησεις ενος κατα κυριο λογο γραφιστα- blogger αυτη η οθονη? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Προς το παρον χρησιμοποιω την tv για οθονη και δεν νιωθω καλα τα ματια μου :)thanks

Δες καλυτερα μια ultrawide, θα κανεις πολυ πιο ευκολα τη δουλεια σου. Πχ. 29um68 ή 29um58

Δημοσ.

Χαιρεται. Dell SE2717H (matte και Freesync) ή HP 27es (glossy).

Τόσο φοβερή οθόνη είναι αυτή η dell και την προτείνετε όλοι; Θέλω κ εγώ να πάρω τώρα σύντομα και με έχετε βάλει σε σκέψεις :P

Δημοσ.

Τόσο φοβερή οθόνη είναι αυτή η dell και την προτείνετε όλοι; Θέλω κ εγώ να πάρω τώρα σύντομα και με έχετε βάλει σε σκέψεις :P

Αναλογα και με τη χρηση και το συστημα (και τα standards+προτιμησεις του καθενος).Αν δε σε ενδιαφερει το ppi/dpi ειναι απο τις επιλογες που κοιταει κανεις σε αυτα τα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζω games κτλ. Ταιριαζει στις απαιτησεις ενος κατα κυριο λογο γραφιστα- blogger αυτη η οθονη?

Δεν δοκιμασα ποτε οριζοντια "μακρουλη" οθονη.Θα το ψαξω.Ευχαριστω :)

Ταιριάζει πιο πολύ σε gamers λόγω των 75Hz και του freesync. Δεν κάνει τόσο για τους υπόλοιπους, επειδή είναι μεγάλη για την ανάλυσή της (aka έχει χαμηλό ppi) και τα πάντα θα φαίνονται κάπως χοντροκομμένα..

Οι συγκεκριμένες μακρουλές (2560x1080) άλλους τους βολεύουν και άλλοι (όπως εγώ) δεν θέλουν ούτε να τις βλέπουν. Εδώ έχει μια καλή περιγραφή των μακρουλών και εδώ η σύγκριση μεγέθους με μια κανονική. Μήπως για το blogging θα ήταν καλύτερα μια πιο "τετράγωνη" σε 1920x1200;

Δημοσ.

Ταιριάζει πιο πολύ σε gamers λόγω των 75Hz και του freesync. Δεν κάνει τόσο για τους υπόλοιπους, επειδή είναι μεγάλη για την ανάλυσή της (aka έχει χαμηλό ppi) και τα πάντα θα φαίνονται κάπως χοντροκομμένα..

Οι συγκεκριμένες μακρουλές (2560x1080) άλλους τους βολεύουν και άλλοι (όπως εγώ) δεν θέλουν ούτε να τις βλέπουν. Εδώ έχει μια καλή περιγραφή των μακρουλών και εδώ η σύγκριση μεγέθους με μια κανονική. Μήπως για το blogging θα ήταν καλύτερα μια πιο "τετράγωνη" σε 1920x1200;

Δεν ξερω. Η αληθεια ειναι πως τα περισσοτερα reviews που εχω διαβασει για οθονες ειναι απο developers και gamers και δεν μπορω να βγαλω ακρη, γιατι οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες. Εγω δουλευω πολυ illustrator,photoshop,office, τα εμαιλ μου, blogging και βλεπω και καμια ταινια- σειρα

Θα τσεκαρω τα links.ευχαριστω για το feedback

• Moderators
Δημοσ.

29αρα 2560*1080 έχει ίδιο ppi με 23 1920*1080

Γενικά μιλώντας οι 29αρες έχουν ύψος 23αρας με μεγαλύτερο πλάτος, και οι 34αρες σαν 27αρα με μεγαλύτερο πλάτος

Πρόβλημα με χαμηλό ppi ανάλογα και τον χρήστη πάντα υπάρχει σε 34 άρα με ανάλυση 2560*1080 που εκεί όντως είναι χαμηλό το ppi (ίδιο ppi με 27αρα 1920*1080), από την άλλη η ανάλυση 3440*1440 σε 34 είναι ιδανική

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι τοσο φοβερη,απλα στα χρηματα αυτα ουτως ή αλλως δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες .

Επισης τις περισσοτερες φορες ο ενδιαφερομενος μολις ανοιγει δικο του θεμα εξαφανιζεται ολως τυχαιως,χωρις να δινει παραπανω πληροφοριες ή εστω να δειχνει ενδιαφερον για δικο του θεμα. 

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...