Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφορά τη τράπεζα Πειραιώς και τα λινκ σε πάνε σε μια ίδια σελίδα με το ebanking της αλλά με έδρα τη Ρωσία. Εάν δεις όμως το λινκ δεν έχει το "λουκετάκι" της Πειραιώς. Αν δε το παρατηρήσεις και κάνεις login τα στοιχεία σου, εβιβα...

Δημοσ.

Αφορά τη τράπεζα Πειραιώς και τα λινκ σε πάνε σε μια ίδια σελίδα με το ebanking της αλλά με έδρα τη Ρωσία. Εάν δεις όμως το λινκ δεν έχει το "λουκετάκι" της Πειραιώς. Αν δε το παρατηρήσεις και κάνεις login τα στοιχεία σου, εβιβα...

Τον ήπιες δηλαδή!!! Εβίβα!!!!!

Δημοσ.
Από την έρευνα προέκυψαν δύο (2) αλλοδαπές εταιρίες διαχείρισης-φιλοξενίας (hosting) των επίμαχων απατηλών ιστοσελίδων με έδρα σε χώρες του εξωτερικού και απεστάλησαν αιτήματα, προς τις εμπλεκόμενες αλλοδαπές Αρχές για τις δικές τους ενέργειες. Η σχηματισθείσα δικογραφία τακτικής διαδικασίας θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ναι και τί έγινε?

ΤΙΠΟΤΑ.

Θα τους βρούνε αυτούς που εμπλέκονται?

ΟΧΙ.

Τι μας νοιάζει να λένε τις διαδικασίες που έγιναν?

Ας πούνε, πιάσαμε αυτόν και αυτόν.

Τσάμπα ανάγνωση

Δημοσ.

Εδώ ρε παιδιά, ΚΑΘΕ χρόνο κάνουμε σεμινάρια περί fishing στην εταιρία σε όλους τους υπαλλήλους, και μετά απο λίγο καιρό, τους στέλνουμε οι ίδιοι phising test e-mails. Ξεκινήσαμε απο αρκετά μεγάλο % των υπαλλήλων που την πάταγαν, και τώρα μετά απο 4 χρόνια εκπαίδευσης έχουμε πέσει στο 3-4%. Και μιλάμε για σύνολο γύρω στα 350 άτομα.

• Like 2
Δημοσ.

εεεεεεετσι αυτα εχουν οι τεχνολογιες υπαρχουν και τα αναλογα ρισκα ευτυχως εγω δεν κινδυνευω μετρητα και παλι μετρητα.ΚΑΙ καλα ειμαστε σε τεχνολογια μπροστα και κομπαζουμε και ολα αυτα για να βγαζουν προμηθειες οι τραπεζες απο παντου και οχι για λογους φοροδιαφυγης αυτα ειναι παραμυθια για τα προβατα.Θυμαμαι το 1987 χρειαστηκε να νοσηλευτω και τον χαμο που γινοταν με τα ραντσα και την γραφειοκρατια.Νοσηλευτικα για δυο μερες εν ετει 2017 και μαντεψτε τα ραντσα ακομα ζουν και βασιλευουν μαζι και τα υπολοιπα.ΣΕ αυτα θελουμε προοδο, και οχι να κομπαζουμε που πληρωνουμε με καρτα η κινητο για ευνοητους λογους και για την ευκολια μας και καλα,ξυπνατε φιλοι μου.

Δημοσ.

για το phisηing που κάνανε οι τράπεζες στο ελληνικό δημόσιο και τους έσωσε φουντάροντας το ίδιο πνίγοντας μας όλους για χάρη των μετόχων τους πότε θα συσταθεί δικογραφία?

• Like 1
Δημοσ.

δεν το γνώριζα (!) όπως και πολλοί δεν το γνωρίζουν και δεν το χρησιμοποιούν. Για αυτό και οι επιθέσεις στο paypal. θα το δώ..

Επίσης λέει

που μάλλον εννοεί δωρεάν εφόσον τα εισερχόμενα στο δίκτυό σου είναι δωρεάν (δεν συμβαίνει σε όλα τα δίκτυα του κόσμου). Σωστά;

Δεν έχω παρατηρήσει χρεώσεις λόγω του ότι δέχομαι sms (δεν έχω μονάδες στην κάρτα μου καιρό τωρα και λειτουργεί κανονικά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...