Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μ σε ολους ες σας ανοιξα το mac mini μ αλλα διχνει στην οθονη το μηλο και μενει μεχρι εκει δεν φορτωνει να μπει μεσα στο λειτουργικο συστημα επισης το εκλεισα δυο φορες επειδη δεν εδειχνε τιποτα στην HP Pavilion 27" οθονη μου που το εχω συνδεδεμενο μεσω HDMI. Τι να κανω ;

Δημοσ.

Το μήλο εξακολουθεί να είναι μισο δαγκωμένο ή έχει αλλάξει σχήμα / μέγεθος / κατάσταση? :lol: :lol: :lol:

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχει γίνει λάθος με το OS partition (υποθέτω θα πήγες να του περάσεις μόνος σου κάτι ?).

Δες αν μπορείς να το bootάρεις σε recovery mode κι αν μπορείς να του περάσεις MAC OSX από δίσκο ή φλασάκι.

Τέλος μπορεί να είναι ο δίσκος πειραγμένος (ένα πόδι πρίν τον κάδο).

Δημοσ.

Το μήλο εξακολουθεί να είναι μισο δαγκωμένο ή έχει αλλάξει σχήμα / μέγεθος / κατάσταση? :lol: :lol: :lol:

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχει γίνει λάθος με το OS partition (υποθέτω θα πήγες να του περάσεις μόνος σου κάτι ?).

Δες αν μπορείς να το bootάρεις σε recovery mode κι αν μπορείς να του περάσεις MAC OSX από δίσκο ή φλασάκι.

Τέλος μπορεί να είναι ο δίσκος πειραγμένος (ένα πόδι πρίν τον κάδο).

Δεν ξερω προς τι αυτη η καθυστερηση αλλα  ξεκινησε μια χαρα τελικα δεν το πειραξα επειδη απο μακ ειμαι ασχετος. Αν μ το ξανα παθει σε recovery μπαινω με comment πληκτρο πατημενο και το R ;

Δημοσ.

Δεν ξερω προς τι αυτη η καθυστερηση αλλα  ξεκινησε μια χαρα τελικα δεν το πειραξα επειδη απο μακ ειμαι ασχετος. Αν μ το ξανα παθει σε recovery μπαινω με comment πληκτρο πατημενο και το R ;

Αναβάθμιση λειτουργικού μου μυρίζει ή ακουσμένος δίσκος.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό πρέπει να έγινε μετά από update. Είναι συνηθισμένο και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Μπορεί να συμβεί για 1 με 2 φορές και μετά όλα οκ.

Αν πάντως στο μέλλον έχεις παρόμοιο πρόβλημα, δοκίμασε να πατήσεις αμέσως μετά τον χαρακτηριστικό ήχο και την εμφάνιση του μήλου το πλήκτρο alt. Θα το αφήσεις όταν δείς τις επιλογές εκκίνησης. Εκεί θα επιλέξεις τον σκληρό δίσκο με το λειτουργικό σου.....Τέλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πρέπει να έγινε μετά από update. Είναι συνηθισμένο και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Μπορεί να συμβεί για 1 με 2 φορές και μετά όλα οκ.

Αν πάντως στο μέλλον έχεις παρόμοιο πρόβλημα, δοκίμασε να πατήσεις αμέσως μετά τον χαρακτηριστικό ήχο και την εμφάνιση του μήλου το πλήκτρο alt. Θα το αφήσεις όταν δείς τις επιλογές εκκίνησης. Εκεί θα επιλέξεις τον σκληρό δίσκο με το λειτουργικό σου.....Τέλος. 

Καλημερα φιλε μ ενα σκληρο δισκο εχω παθω δεν εχω δυο και θα πρεπει να επιλεξω το σωστο partition.

Αναβάθμιση λειτουργικού μου μυρίζει ή ακουσμένος δίσκος.

Ακουσμενος δισκος δηλ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...