Mi_ka Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 συμπέρασμα: άνθρακες ο θησαυρός.... (σχεδόν) ... που να φάω τη γλώσσα μου που λένε ≈8οp σας γράφω από ένα τέτοιο νέο μαραφέτι που προμηθεύτηκα με πολλές πολλές δόσεις καθώς με την τιμολογιακή πολιτική της Μήλο δε με βλέπω να προμηθεύομαι ποτέ νέο Μακμπούκ προς αντικατάσταση του Alu'08 μου που πλέον αρχίζει να ζητάει επισταμένα αντικατάσταση αλλά εγώ θέλω να διατηρήσω τη βολικότητα του οικοσυστήματος της Μήλο στην καθημερηνότητα μου (που περιλαμβάνει ακόμα ένα 4S και φυσικά συνδρομή iCloud με αρκετά GB) λοιπόν, το έχω δυο βδομάδες τώρα και έχω την εντύπωση πως έκανα αξαιρετική αγορά (128GB) σε σχέση με το Air 2 έχει οθόνη ένα βήμα πίσω που όμως ουδόλως σε απασχολεί ή παρατηρείς στη χρήση - απλά άμα δουλέψεις λίγο το "καλύτερο" καταλαβαίνεις πως αυτό που έχεις είναι απλά "καλό" αλλά στην πράξη και δεδομένης της τελικής τιμής χε εεεε χαιρετίσματα... σε όλα τα άλλα, ειδικά με κάποια θήκη οι διαφορές με το Air 2 εκμηδενίζονται θήκη σκίν+ιμιτασιόν κάλυμα σμαρτ ένα δεκάρικο συν μια βάση γραφείου 3 ευρώ από το κινέζικο και σε συνδυασμό με ένα πληκτρολόγιο γνήσιο Apple bluetooth που ήδη είχα και έχω εκπλαγεί από το πόσο κοντά είναι στο Macbook στο 85% των καθημερινών χρήσεων που χρησιμοποιώ αυτά τα μαραφέτια, ειδικά σε συνδυασμό με την δωρεάν πλέον σουΐτα γραφείου της Μήλο με 852 καρτέλες ανοικτές στο Safari ουδέν ίχνος θέρμανσης ή καθυστέρησης στη χρήση! άμεση απόκριση σε ενναλαγή εφαρμογών (πάντα με τις 852 καρτέλες στο Safari ανοικτές)! μπαταρία για 2 μέρες! πολλά shortcuts και χρήση πληκτρολογίου σαν να είμαι στο Macbook (πχ cmd+tab ή κουμπιά ήχου-φωτεινότητας και άμεση απόκριση πληκτρολόγησης & copy-paste)! και το split-screen για ταυτόχρονα 2 tabs του Safari ή άλλη εφαρμογή δίπλα-δίπλα τρομερά βολικό! φυσικά παραμένει ένα 15% χρήσεων που δε με καλύπτει αλλά φεύ! μικρό το κακό και αν μέχρι του χρόνου δε βγει ένα κάπως σωστής τιμής Μακμπουκ, θα ψωνίσω ένα PC+iTunes για να διατηρήσω τη βολικότητα & ξεγνοιασιά του οικοσυστήματος Apple αν χρειάζεστε φρέσκο iPad και δε θέλετε να νιώθετε περίεργα στην περιοχή της λωκότσεπης από το επιδέξιο χέρι της Μήλο ψωνίζοντας κάποιο μοντέλο Pro, αυτό το νέο "φτηνό" μαραφέτι σας το προτείνω ανεπιφύλακτα: ΔΕΝ είναι "φτενό" - εκτός και αν είσαστε συχνά σε πολύ φωτεινό περιβάλλον και οι αυξημένες (σε σχέση με το Air 2) ανακλάσεις στην λιγότερων αντιανακλαστικών επιστρώσεων οθόνη σας ενοχλήσουν - δοκιμάστε πρώτα μην σας ενοχλήσει αυτό το μόνο αρνητικό που βρήκα στο νέο αυτό μαραφέτι που μόνο γκάτζετ δεν είναι, πιστέψτε με! 1
iganiats Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 "θήκη σκίν+ιμιτασιόν κάλυμα σμαρτ ένα δεκάρικο συν μια βάση γραφείου 3 ευρώ" Για δώσε κανένα λινκ!
Mi_ka Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 την αλουμινένια ράβδο-βάση την πέτυχα σε κινεζομάγαζο χύμα στην κοντινή μου πόλη και δεν την ξαναβρήκα ποτέ ξανά - φυσικά χρειάστηκε στράβωμα για να γίνει ακριβώς όπως την ήθελα - όσο για το ιμιτασιόν κάλυμα, καλό γενικώς αν και σχετικά ψόφιοι μαγνήτες (δε το εμπιστεύεσαι δηλαδή να συγκρατήσει το βάρος επ'ουδενί!) και στο εφαρμοστό σκιν που δεν χαλάει τη λεπτότητα χρήσης, αφαίρεση με το ντρέμελ το φιλέτο που θηλυκώνει-φυλακίζει το κάλυμα καθώς θέλω να αφαιρώ το κάλυμα σχεδόν πάντα όποτε δεν μεταφέρω το πάντ - λινκ: http://www.247home.gr/ηλεκτρικά/τηλεφωνία-και-gps/αξεσουάρ-κινητής/θήκες/thiki-smart-gia-apple-ipad-air-mayri-brostino-kalymma-thiki-faceplate-mayri-detail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα