Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικη κινηση απο την apple, συμπιεζει κι αλλο το περιθωριο κερδους της(που ηταν ηδη χαμηλο σε σχεση με iphone) στα ipad επειδη εβλεπε οτι μειωνοντουσαν οι πωλησεις τους.

Ειναι επισης μια υπενθυμιση για το ποσο υπερκοστολογημενα(=μεγαλο περιθωριο κερδους) ειναι τα iphone και γενικοτερα τα flagship smartphones.

Καλά η αισχροκέρδεια στις μέρες μας πάει σύννεφο. Από την μία ο πληθωρισμός από την άλλη οι μεγάλες εταιρίες, στο τέλος δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ναυαρχίδες έτσι όπως πάνε.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσπαθει απλα να δωσει παραταση ζωης σε μια κατηγορια που αργοπεθαινει (συμφωνα με τις πωλησεις).

Παντως η τιμη στις ΗΠΑ ειναι οπως παντα χωρις φπα. Στην ευρωπη ξεκινα απο 399 (γερμανια)

http://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/special-edition-iphone-7

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξερω. Πριν απο λίγους μήνες εβρισκες το air 2 WIFI 32gb στα 370 στα γνωστά μαγαζάκια με την τωρινή τιμή να είναι 420 και δεν ξερουμε ποσο και αν θα πέσει. Το καινουργιο ipad αν βγει στην ελληνική αγορά  350 καλώς αλλά αν βγεί τιποτα 400 με 420 δεν ξερω κατα ποσο θα αντικαταστησει το ipad air 2.  Σχεδιαστικά ειναι step back μιας και το AIR 2 ειχε full laminated οθόνη (χωρίς κενό ανάμεσα στο digitzer) με αποτελεσμα να ειναι 6,1 mm πάχος ενώ αυτό εχει τον παλιότερο σχεδιασμό του απλού air χωρις να ειναι laminated η οθόνη και παχος 7,5mm. Εχει φυσικά καλυτερο SOC.

Για οσους ενδιαφερουν τα specs 

http://www.apple.com/ipad/compare/

Δημοσ.

Εξακολουθώ να μην βρίσκω πλέον χρήση για τα iPad, έχω το Mini 2 10.2 Jailbroken σπίτι και σκονίζεται.. σκέφτομαι μάλιστα να το πουλήσω. Πλέον με τα Phablets και τα ελαφρά λάπτοπ δεν μπορώ να βρώ χρήση για το iPad.

Έτσι ήμουν πάντα εγώ. Είχα ξενερώσει απ' το λανσάρισμα του πρώτου iPad, περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό... ήλπιζα κάτι σε tablet που να τρέχει MacOS (όνειρο θερινής νυκτός) και μου βγήκε ένα μεγάλο κινητό.

Πριν μήνες μάλιστα είχα ενθουσιαστεί από ένα tablet που έτρεχε Ubuntu, μιας και είχε full desktop λειτουργικό, αλλά με έπεισαν σε σχετικό thread ότι είναι μάπα το καρπούζι. Οπότε κάπου εκεί πέθανε η ιδέα του tablet για μένα τελείως. 

:P

• Like 1
Δημοσ.

Τα Smart Case του Air 2 θα πάνε ράφι.

Δες αν έχεις κανένα case για το iPad Air. Πρέπει να είναι ακριβώς στις ίδιες διαστάσεις με το πρώτο Air. Φάουλ ότι έχει φορτιστή/καλώδιο USB A και όχι type-c. Αλλά μην σηκώσουμε το κόστος στο ανανεωμένο iPad Air του 2013.

Δημοσ.

Έτσι ήμουν πάντα εγώ. Είχα ξενερώσει απ' το λανσάρισμα του πρώτου iPad, περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό... ήλπιζα κάτι σε tablet που να τρέχει MacOS (όνειρο θερινής νυκτός) και μου βγήκε ένα μεγάλο κινητό.

Πριν μήνες μάλιστα είχα ενθουσιαστεί από ένα tablet που έτρεχε Ubuntu, μιας και είχε full desktop λειτουργικό, αλλά με έπεισαν σε σχετικό thread ότι είναι μάπα το καρπούζι. Οπότε κάπου εκεί πέθανε η ιδέα του tablet για μένα τελείως. 

:P

Για χρηστες σαν και εσενα που θελουν tablet με full desktop λειτουργικο, υπαρχουν τα windows tablet(το tablet με ubuntu ειναι ...ανεκδοτο) που οπως ειναι λογικο εχουν αυξανομενες πωλησεις, παρολο που η γενικοτερη κατηγορια των tablets αλλα και τα ipad βλεπουν τις πωλησεις τους να μειωνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν έχεις κανένα case για το iPad Air. Πρέπει να είναι ακριβώς στις ίδιες διαστάσεις με το πρώτο Air. Φάουλ ότι έχει φορτιστή/καλώδιο USB A και όχι type-c. Αλλά μην σηκώσουμε το κόστος στο ανανεωμένο iPad Air του 2013.

Μου έχουν μείνει 3 Cases από το Air 2 που πούλησα , γι' αυτό τώρα δεν θα κάνουν στο νέο iPad :( :( ....

Δημοσ.

Καλά η αισχροκέρδεια στις μέρες μας πάει σύννεφο. Από την μία ο πληθωρισμός από την άλλη οι μεγάλες εταιρίες, στο τέλος δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ναυαρχίδες έτσι όπως πάνε.

α) Δεν υπάρχει αισχρό κέρδος, υπάρχει κέρδος και υπάρχουν και ζηλιάρηδες.

β) Αν δεν το σηκώνει η τσέπη σου, γιατί να πάρεις ναυαρχίδα; Μπατίρης και μούρη; :D

• Like 2
Δημοσ.

α) Δεν υπάρχει αισχρό κέρδος, υπάρχει κέρδος και υπάρχουν και ζηλιάρηδες.

β) Αν δεν το σηκώνει η τσέπη σου, γιατί να πάρεις ναυαρχίδα; Μπατίρης και μούρη; :D

Μιλάμε για "κινητό τηλέφωνο" ξεκίνησαν να πουλιούνται στα 600€ και έχουν ξεπεράσει σήμερα το 1000€ με τις μεγάλες εταιρίες να κάνουν το ίδιο. Τι σκατά στο χέρι είναι επεξεργασμένο στα βουνά της Ελβετίας με επίστρωση από χρυσό και φτάνει τα 1200€ ?  

• Like 1
Δημοσ.

καταστροφη

• Like 3
Δημοσ.

Για χρηστες σαν και εσενα που θελουν tablet με full desktop λειτουργικο, υπαρχουν τα windows tablet(το tablet με ubuntu ειναι ...ανεκδοτο) που οπως ειναι λογικο εχουν αυξανομενες πωλησεις, παρολο που η γενικοτερη κατηγορια των tablets αλλα και τα ipad βλεπουν τις πωλησεις τους να μειωνονται.

Το θυμάμαι , αυτά λέγαμε και τότε. Νομίζω εσύ μου είχες αντιπροτείνει τα Windows tablets κιόλας.

Αυτά με χάσανε λόγω... των Windows. :P Με τα Windows 8/10 ξενέρωσα με το λειτουργικό, έγινε πολύ λιγότερο "ευχάριστο' στη χρήση από ότι παλιότερα. Οπότε δύσκολα θα επένδυα ένα σεβαστό ποσό σε ένα Surface (για παράδειγμα) όταν με χαλάει το λειτουργικό του, και όταν έχω ήδη laptop με Windows.

Sorry MS

Δημοσ.

Το θυμάμαι , αυτά λέγαμε και τότε. Νομίζω εσύ μου είχες αντιπροτείνει τα Windows tablets κιόλας.

Αυτά με χάσανε λόγω... των Windows. :P Με τα Windows 8/10 ξενέρωσα με το λειτουργικό, έγινε πολύ λιγότερο "ευχάριστο' στη χρήση από ότι παλιότερα. Οπότε δύσκολα θα επένδυα ένα σεβαστό ποσό σε ένα Surface (για παράδειγμα) όταν με χαλάει το λειτουργικό του, και όταν έχω ήδη laptop με Windows.

Sorry MS

Εδω σκεφτοσουν ... Ubuntu για tablet!  :P

Περα απο την πλακα και το τι προτιμησεις εχει ο καθενας, βλεπουμε οτι ολο και περισσοτεροι χρηστες προτιμανε τα windows tablet.

Πουλανε λιγο λιγοτερο απο τα ipad και πιθανως σε 1-2 χρονια να πουλανε τα ιδια.

Το καλο μαλιστα με τα windows tablet ειναι οτι δεν ειναι μονοδρομος τα surface, αλλα υπαρχουν πολλες επιλογες σε ολο το φασμα των τιμων.

Δημοσ.

Εγω παντως καπου διαβασα  πως θα ειναι οχι μονο  πιο χοντρο  αλλα και πιο βαρυ το καινουριο  σε σχεση με το  air .

Mπορει να επιβεβαιωσει καποιος ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...