LF21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Flash Sale στα 272€ από το γαλλικό amazon: https://www.amazon.fr/gp/product/B01I1D1XXA/ Skroutz από 338€: http://www.skroutz.gr/s/9526798/Asus-GeForce-GTX1060-6GB-90YV09Q1-M0NA00.html Είναι ήδη 50% claimed το Flash Deal οπότε όποιος ενδιαφέρεται να είναι γρήγορος! Σημείωση: Αν θέλετε επιπλέον συσκευασία για περισσότερη ασφάλεια στο κουτί της κάρτας, να επιλέξετε το "Expedier dans un colis Amazon" στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από LF21 1
infin1tyGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 The participant has to purchase from a dealer in his residential country. https://www.asus-promotion.com/el-gr/tac.html
mpokwsths Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Διόρθωσε τον τίτλο με το ποσό. Το cashback δε μετράει για αγορές από άλλη χώρα. Το αναφέρει στους όρους: The participant has to purchase from a dealer in his residential country Οπότε πάει στα 272€.
saxos55 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ^ Καλή τιμή, για το cashback δεν είμαι σίγουρος EDIT: Φτούκα τρί.
pcos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 τωρα τελευταια το αμαζον δεν δεχεται πληρωμη απο virtual visa! το εχει παρατηρησει κι αλλος αυτο? παλιοτερα δεν ειχε θεμα!
pcos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εχει τυχει κανεις να εχει στειλει πισω προιον στην αμαζον? με ελτα γινεται? μου εστειλαν μια φορμα να εκτυπωσω με τα στοιχεια για να τα βαλω πανω στο πακετο. εχει 2 ετικέτες με το "commercial invoice" οπου αναγραφονται στοιχεια αποστολεα και παραληπτη αλλα και το δηλωθεν προιον με την αξια του (για τελωνειο που εδω δεν χρειαζεται αφου παει γαλλια) και μια τριτη ετικεττα απλη που εχει το "FROM:" (τα δικα μου στοιχεια υποθετω) και την διευθυνση της αμαζον γαλλιας και ενα barcode με τον αριθμο RMA αποστολης. εχω μπερδευτει, πρεπει να κολισω και τις 3 ετικετες πανω στο κουτι ή η τριτη μονο ειναι αρκετη?
saxos55 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εχει τυχει κανεις να εχει στειλει πισω προιον στην αμαζον? με ελτα γινεται? μου εστειλαν μια φορμα να εκτυπωσω με τα στοιχεια για να τα βαλω πανω στο πακετο. εχει 2 ετικέτες με το "commercial invoice" οπου αναγραφονται στοιχεια αποστολεα και παραληπτη αλλα και το δηλωθεν προιον με την αξια του (για τελωνειο που εδω δεν χρειαζεται αφου παει γαλλια) και μια τριτη ετικεττα απλη που εχει το "FROM:" (τα δικα μου στοιχεια υποθετω) και την διευθυνση της αμαζον γαλλιας και ενα barcode με τον αριθμο RMA αποστολης. εχω μπερδευτει, πρεπει να κολισω και τις 3 ετικετες πανω στο κουτι ή η τριτη μονο ειναι αρκετη? Κολλάς την "from" και μια από τις άλλες δύο (customs declaration) που είναι ίδιες πάνω στο κουτί. Υπογράφεις την declaration και συμπληρώνεις την "from". Τη δεύτερη declaration είτε την πετάς είτε την βάζεις μέσα στο πακέτο, έτσι να υπάρχει. Με ΕΛΤΑ γίνεται, αλλά ζήτα tracking (+2.50) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μιας και η αξία είναι μεγάλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα