Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετές διαρροές, το Huawei P10 lite ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες από την Κινέζικη εταιρεία. Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη προσθήκη στην P10 Series, που θα λανσαριστεί σύντομα.

Το Huawei P10 lite είχε βρεθεί σε λίστες διάφορων retailers στην Ευρωπαϊκή αγορά με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα από άποψη χαρακτηριστικών, αλλά τουλάχιστον είχαμε με την επίσημη ανακοίνωση την δυνατότητα να τα επιβεβαιώσουμε. Έτσι, το handset διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και τρέχει το Kirin 658 SoC της HiSilicon, που αποτελείται μεταξύ άλλων από οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 και την GPU Mali-T830MP2. Το Kirin 658 συνοδεύεται από 4GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

To P10 Lite διαθέτει κύρια κάμερα 12 Megapixels με σύστημα φακών f/2.2 καθώς και εμπρόσθια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels. Η εταιρεία έχει προσαρμόσει τη λειτουργία Portrait Selfie στο app για την κάμερα, και επομένως περιμένουμε ωραίες bokeh φωτογραφίες.

Το Huawei P10 lite διαθέτει μπαταρία 3000mAh που είναι ικανή για fast charging 18W ενώ το λογισμικό βασίζεται στο EMUI 5.1 και στο Android Nougat, και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το Power Saver 5.0, βελτιστοποιήσεις στην μνήμη, καλύτερη απόδοση κ.ά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η συσκευή αναμένεται να λανσαριστεί σε Midnight Black και Platinum Gold μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη στην Ελλάδα, με τιμή €329.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Σχεδόν ίδιο με το p9 lite το οποίο κόστιζε 269ευρω όταν βγήκε. 4 για ράμ αντι για 2 στο π9 και ταχεία φόρτιση δεν δικαιολογεί το 60αρι που ζητάει παραπάνω η Huawei.

• Like 1
Δημοσ.

πολλα λεφτα ρε παιδια 280 μαξ!!!!!! ελπιζω να πεσει φαστ η τιμη του να αλλαξω το p8! αν και το κινητο ουτε κολλημα δν εχει κανει 2 χρονια και που το εχω

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσαν, το P10 έρχεται στα τέλη αυτού του μήνα, ενώ το P10 Plus στις αρχές Απριλίου (λογικά παράλληλα με το P10 lite). Από τιμές, ξέρουμε ότι το P10 θα στοιχίζει €649 και το P10 Plus θα στοιχίζει €799.

Δημοσ.

Θα πέσει γρήγορα η τιμή του. Με λίγη υπομονή θα είναι πιο ευκολο να το αγοράσεις. Δεν λέω ότι δεν αξίζει την αγορά του αλλά είμαι και απο τα άτομα τα οποία δεν θέλουν να δίνουν πολλά λεφτά για κινητό . 

Να πω και πάλι ότι τα λεφτά του τα αξίζει το κινητό . Δεν λέω ότι είναι ακριβό.

Δημοσ.

4gb ram τα mid range μοντελα οπως το p10 lite και honor 8 και 3gb ram ειχε η προηγουμενη ναυαρχιδα το p9.

Επισης ολα τα κινητα της mid range και ναυαρχιδες(p9/p10)με ιδια αναλυση οθονης,ιδιες ιντσες πανω κατω,σχεδον ιδια μπαταρια,και ιδιο χωρο. Κυριως στην καμερα και στον επεξεργαστη οι αλλαγες και στην θεση του δακτυλικου

Δεν μπορω να καταλαβω κυριολεκτικα τον λογο που Huawei απαξιωνει τοσο πολυ τις ναυαρχιδες της σε σχεση με τα μικροτερα μοντελα.

και το προηγουμενο Honor 8 σε γενικες γραμμες ηταν καλυτερη αγορα(κυριως λογω της χαμηλοτερης τιμης του και του συνολικου πακετου που προσφερε) απο την ναυαρχιδα της το p9.

Δημοσ.

voltmod η λεξη bokeh αν την μεταφραζαμε στα ελληνικά θα σημαινε θολό βαθος πεδιου(shalow depth of field) οπότε θα πρεπει οι αρθρογραφοι να την χρησιμοποιείτε σαν ουσιαστικο στο κειμενο σας και οχι σαν επιθετο 

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του P9 lite (πριν λίγους μήνες με 227€) και ειλικρινά δε βρίσκω το παραμικρό λόγο που θα με ενδιέφερε το P10 lite ώστε να αξίζει το χάσιμο χρημάτων γι αλλαγή Ρ9>Ρ10.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8598&idPhone2=7983

(χμμ, η κάμερα που του 9 έχει f2 και πάει f2,2 στο 10, χειροτερεύει, WTF?)

Είμαι ικανοποιημένος από το κινητό, αλλά βλέποντας ΣΗΜΕΡΑ τη δυνατότητα να φέρω από έξω το Xiaomi Redmi Prime 4 στα 150€ (αν το ήξερα πριν λίγο καιρό ούτε το P9 θα είχα αγοράσει), το P10 lite θα πρέπει να πέσει η τιμή του στο μισό για να με ενδιαφέρει - αν δεν είχα ήδη το Ρ9 που δε βλέπω λόγο να αλλάξω πληρώνοντας χρυσή κάποια μνήμη παραπάνω χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο. Ακόμα και το design το ίδιο και το αυτό είναι.

Υ.Γ. Μου έρχεται τώρα στο μυαλό και το P8 lite 2017 και αρχίζω να βλέπω μούφα τη Huawei για φέτος με αυτά που βγάζει.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του P9 lite (πριν λίγους μήνες με 227€) και ειλικρινά δε βρίσκω το παραμικρό λόγο που θα με ενδιέφερε το P10 lite ώστε να αξίζει το χάσιμο χρημάτων γι αλλαγή Ρ9>Ρ10.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8598&idPhone2=7983

(χμμ, η κάμερα που του 9 έχει f2 και πάει f2,2 στο 10, χειροτερεύει, WTF?)

Είμαι ικανοποιημένος από το κινητό, αλλά βλέποντας ΣΗΜΕΡΑ τη δυνατότητα να φέρω από έξω το Xiaomi Redmi Prime 4 στα 150€ (αν το ήξερα πριν λίγο καιρό ούτε το P9 θα είχα αγοράσει), το P10 lite θα πρέπει να πέσει η τιμή του στο μισό για να με ενδιαφέρει - αν δεν είχα ήδη το Ρ9 που δε βλέπω λόγο να αλλάξω πληρώνοντας χρυσή κάποια μνήμη παραπάνω χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο. Ακόμα και το design το ίδιο και το αυτό είναι.

Υ.Γ. Μου έρχεται τώρα στο μυαλό και το P8 lite 2017 και αρχίζω να βλέπω μούφα τη Huawei για φέτος με αυτά που βγάζει.

Βάση phonearena έχει διπλάσια μνήμη και αν και 2.2 έχει μεγαλύτερα pixels.Επισης έχει μεταλλικό σασί και όχι μεταλλική επένδυση και μικρότερες διαστάσεις για την ίδια μπαταρία.

Τώρα το να συγκρίνουμε την τιμή ενός κινητού που ακόμα δεν έχει έρθει με τις τιμές ενός κινητού που έχει ήδη πόσους μήνες και με ένα άλλο μέσω Κίνας είναι τουλάχιστον άστοχο.

Το 4 prime, που έχει 219€ σε μας, έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία αλλά θα υστερεί σε κάμερα εχει λειψό 4g και δεν εχει nfc. Το αν αυτά δικαιολογούν την διαφορά εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός.

Για μένα μπροστά στην 400αρα που άκουγα καλό ακούγεται το 320 σαν αρχική τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...