hollow_83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σας.Αγόρασα πρόσφατα έναν σκληρό δίσκο από πλαίσιο και σήμερα που θέλησα να τον τοποθετήσω παρατήρησα κάτι ιδιαίτερα παράξενο. Όπως βλέπετε ο δίσκος αναφέρει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η πώληση εκτός Κίνας καθώς και κάτι με την εγγύηση. Μάλιστα επειδή έχω και άλλους Μωβ είμαι σίγουρος ότι το Ευρωπαικό revision έχει πάνω του ένα QR Code.Γενικά τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Είναι παράνομοι; Τι παίζει;
keravnos21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω αν είναι παρανομο παραεισαγωγη είναι σιγουρα όμως και σε περιπτωση βλαβης το πιθανοτερο είναι να το στειλει το πλαισιο στην κινα οποτε βαλε τα πηγαινε ελα κανα διμηνο.
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Φοβαμαι οτι δεν θα σε καλυπτει επισημα η εγγυηση αν παθει κατι ο δισκος.Τσεκαρε στο σιτε της WD τι εγγυηση δινει στον δισκο.Επιλεγεις Ελλαδα και βαζεις το s/n του δισκου.
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν ειναι τυχαιο! Αφου και στο πλαισιο τους κινεζους κανουν αρα απλα η WD μπερδεψε τον παραληπτη! 2
rofl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 στο πλαισιο παντως 2-3 δισκοι που μου εχουν χαλασει απο εκει μου τους αλλαξαν εντος 3-4 ημερων, μου εκαναν ακομα και πιστωτικο σε μια περιπτωση επειδη πλεον οταν εκανα το rma ηθελα μεγαλυτερη χωρητικοτητα. δεν αφηνουν τον πελατη να περιμενει το rma στην WD οπως κανουν τα περισοτερα μαγαζια και σου δινουν φρεσκο δισκο με full νεα εγγυηση, ενω η WD direct μια χαρα στελνει και refurbs με διαρκεια οση του αρχικου δισκου. δεν θεωρω το πλαισιο κανενα σπουδαιο μαγαζι πλεον, κυριως λογω τιμων κ ποικιλιας, αλλα μην γραφουμε οτι να ναι για να βγαλουμε hate.
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 στο πλαισιο παντως 2-3 δισκοι που μου εχουν χαλασει απο εκει μου τους αλλαξαν εντος 3-4 ημερων, μου εκαναν ακομα και πιστωτικο σε μια περιπτωση επειδη πλεον οταν εκανα το rma ηθελα μεγαλυτερη χωρητικοτητα. δεν αφηνουν τον πελατη να περιμενει το rma στην WD οπως κανουν τα περισοτερα μαγαζια και σου δινουν φρεσκο δισκο με full νεα εγγυηση, ενω η WD direct μια χαρα στελνει και refurbs με διαρκεια οση του αρχικου δισκου. δεν θεωρω το πλαισιο κανενα σπουδαιο μαγαζι πλεον, κυριως λογω τιμων κ ποικιλιας, αλλα μην γραφουμε οτι να ναι για να βγαλουμε hate. Επισης υπαρχει και η αντιθετη αποψη που λεει να μην υποστηριζουμε κατι σαν να ειμαστε μετοχοι και αλλη μια που λεει οτι οπως εσυ εγραψες καλα λογια επειδη σου ετυχε καλη μεταχειριση, αλλοι γραφουν κακα λογια γιατι τους δουλευουν μπροστα στα ματια τους! Αρα ιδια δικαιωματα εχουν ολοι στο να γραψουν την αποψη τους για κατι και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να κρινει τον αλλο.. Απλα αμα δεν συμφωνεις,προσπερνας και συνεχιζεις... 2
rofl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 συγνωμη που ειδες να υποστηριζω κατι σαν μετοχος η να ειμαι φανατικα υπερ του πλαισιου στο post μου? oπως εγω αναφερω την εμπειρια μου απο rma δισκων, αν καποιος εχει απ την αλλη εμπειρια και του ζητησε το πλαισιο να περιμενει 1 μηνα για να το στειλει κινα η στη WD, μπορει να το αναφερει. εγω εγραψα επειδη δεν βρηκα καμια σωστη απαντηση στο thread . απο κει και περα οταν βλεπω κατι λαθος το αναφερω. οι παραπανω απαντησεις στο ποστ του φιλου δηλωνουν πληρη αγνοια σε σχεση με το post της ερωτησης ειτε ειναι εντελως biased. αυτα...
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν δινω μια εκδοχη φιλε μου αλλα 2 αμα προσεξεις αυτο που γραφω.. Και η απαντηση μου σ΄εκεινο το σημειο ηταν γενικη κι οχι μονο καθαρα σ΄εσενα...Η εκδοχη που ταιριαζει σ έσενα ειναι η δευτερη που λεω οτι αλλος ετυχε καλης μεταχειρισης κι αλλος οχι.... κτλ κτλ κτλ... Αφου λες οτι το πλαισιο δεν ειναι και κανενα σπουδαιο καταστημα κτλ αρα εκει πως θα μπορουσα να σε πω μετοχο ρε συ? Αρα μην κρινεις τους αλλους επειδη ειχαν-ουν διαφορετικες εμπειριες-αποψεις για καποιο θεμα....Αυτο ειναι που δεν μου αρεσε...Πες εσυ ο,τι θες για ενα καταστημα, λεω κι εγω ο,τι θελω αλλα επειδη δεν συμφωνουν οι αποψεις μας δεν σημαινει οτι μετα θα επιτεθεις σ΄εμενα! Αυτο λεω... Αυτη σου η προταση δηλαδη δεν χρειαζοταν καν : [μην γραφουμε οτι να ναι για να βγαλουμε hate.]
litmane Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Απο το πλαισιο αγορασες, τι περιμενες. Οταν βαρεσει Φαλιμεντο. θα το γιορτασουμε ανοιγοντας σαμπανιες. Καλα οχι οτι το Eshop ειναι καλυτερο. αλλα οχι και για Σαμπανιες!
Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 στο πλαισιο παντως 2-3 δισκοι που μου εχουν χαλασει απο εκει μου τους αλλαξαν εντος 3-4 ημερων, μου εκαναν ακομα και πιστωτικο σε μια περιπτωση επειδη πλεον οταν εκανα το rma ηθελα μεγαλυτερη χωρητικοτητα. δεν αφηνουν τον πελατη να περιμενει το rma στην WD οπως κανουν τα περισοτερα μαγαζια και σου δινουν φρεσκο δισκο με full νεα εγγυηση, ενω η WD direct μια χαρα στελνει και refurbs με διαρκεια οση του αρχικου δισκου. δεν θεωρω το πλαισιο κανενα σπουδαιο μαγαζι πλεον, κυριως λογω τιμων κ ποικιλιας, αλλα μην γραφουμε οτι να ναι για να βγαλουμε hate. Η πλειοψηφια των καταστηματων αλλαζει αμεσα τον χαλασμενο δισκο.Και το eshop που εχουνε γραφτει τοσα αρνητικα για το σερβις του, μου εχει αλλαξει χτυπημενο δισκο αμεσα. Το προβλημα ειναι αλλου.Ο δισκος που αγορασε ο Hollow προφανως ειναι παραεισαγωγη.Δηλαδη δεν καλυπτεται με εγγυηση WD. Aν αυριο κλεισει το πλαισιο και χρειαστει την εγγυηση ο δισκος τι γινεται? Η WD δεν τον καλυπτει.Αρα θα κλαιει τα χρηματα του το παιδι.Οποτε εχεις να κανεις μονο με το πλαισιο αν παθει κατι ο δισκος που δεν ειναι και το καλυτερο. 2
heros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Η πλειοψηφια των καταστηματων αλλαζει αμεσα τον χαλασμενο δισκο.Και το eshop που εχουνε γραφτει τοσα αρνητικα για το σερβις του, μου εχει αλλαξει χτυπημενο δισκο αμεσα. Το προβλημα ειναι αλλου.Ο δισκος που αγορασε ο Hollow προφανως ειναι παραεισαγωγη.Δηλαδη δεν καλυπτεται με εγγυηση WD. Aν αυριο κλεισει το πλαισιο και χρειαστει την εγγυηση ο δισκος τι γινεται? Η WD δεν τον καλυπτει.Αρα θα κλαιει τα χρηματα του το παιδι.Οποτε εχεις να κανεις μονο με το πλαισιο αν παθει κατι ο δισκος που δεν ειναι και το καλυτερο. για την ακρίβεια το πρόβλημα είναι ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος τρίτος αν τον πουλήσει αργότερα μπορεί να τον κάνει rma μόνος του απευθείας στην WD.... Αυτό είναι εύκολο να τσεκαριστεί αν ο φίλος που πήρε τον δίσκο τον τσεκάρει στο site της WD με προέλευση Ελλάδα (όχι απλά να βάλει το sn και να ζητήσει υπόλοιπο εγγύησης) γιατί ο δίσκος έχει εγγύηση απλά μόνο για κίνα..... Με άλλα λόγια ο δίσκος αν χαλάσει πρέπει να περάσει υποχρεωτικά από το Πλαίσιο και να διακινηθεί απο αυτό, πράγμα όχι και τόσο σοβαρό για τον αγοραστή , αρκεί μην τον πουλήσει εντός εγγύησης σε τρίτο χωρίς το παραστατικό.... Παρεπιπτόντως το ίδιο ισχύει και για άλλα προιοντα που για την κινέζικη αγορά πουλιούνται φθηνότερα... Οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες ...δεν τα αγγίζουν και σε στέλνουν στην κινέζικη ...που ούτε αυτή δεν ασχολείται αν διαπιστώσει ότι είσαι εκτός κινας...
Hristos.S Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μήπως αυτά τα κομμάτια είναι διαλογής σε χαμηλότερη τιμή; Θα πούλαγε κάτι με τέτοια ετικέτα ένα μαγαζί στη Σουηδία και ο Σουηδός θα το αγόραζε ή ακόμα χειρότερα στην Αμερική; Μήπως η WD θέλει να κρατήσει ποιότητα σε κάποιες χώρες και σε κάποιες άλλες δεν τη νοίαζει (βλέπε Κίνα);;;
Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν πιστευω οτι ειναι κομματια χαμηλης ποιοτητας.Απλα το πλαισιο βρηκε φθηνοτερο προμηθευτη για να εχει μεγαλυτερο κερδος. Και οπως σωστα γραφει ο φιλος heros, ο δισκος δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα , μονο στην κινα.
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Οταν βαρεσει Φαλιμεντο. θα το γιορτασουμε ανοιγοντας σαμπανιες. Καλα οχι οτι το Eshop ειναι καλυτερο. αλλα οχι και για Σαμπανιες! μια χαρα ειναι το e-shop αναλογως τι προμηθευεται κανεις απο κει βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα