malvina21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Gigabyte Z97P-D3 (rev. 1.0) εχω αυτην την μητρηκη με επεξεργαστη Intel Pentium G3258 θερμοκρασια επεξεργαστη 25 και μητρηκη 28 ειναι καλα επειδη δεν γνωριζω
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν καταλαβαίνω αυτό που ρωτάς αν οι θερμοκρασίες είναι καλές τότε ναι είναι πολύ καλές. Αλλά ακόμη είναι κρύες οι μέρες. Το καλοκαίρι το ξανα βλέπουμε Προφανώς αυτές είναι όταν το σύστημα είναι σε ηρεμία. Αν παίζεις παιχνίδια τότε θα είναι πιο αυξημένες. Γράψε αν θες τι χρήση κάνεις στο μηχάνημα.
malvina21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 εχω να του αλλαξω καιρο θερμαγωγικη παστα θα παιζει ρολο πιστευω
Federacion Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Με αυτές τις θερμοκρασίες δεν φαίνεται κάποια ανάγκη να το κάνεις αυτό. Τι θερμοκρασίες έχεις όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι; Μπορείς να δεις; Σου κρασάρει ποτέ το pc;
malvina21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 οχι δεν μου εχει κρασαρει ποτε τωρα σε παιχνιδια δεν εχω παιξει ακομα λογω δουλειας καρτα γραφικων δεν του εχω βαλει ακομα λογω οικονομικον δυνατοτητων και παιρνω απο την μητρηκη
Federacion Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ε τότε φίλε είναι όλα καλά. Μην το σκαλίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα