Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας , το κινητο που ειχα ( ενα samsung SIII neo)  παρεδωσε πνευμα με αποτελεσμα να πρεπει να το αντικαταστησω αμεσα. Αυριο θα γινει η αγορα. 
Θα ηθελα να μου προτείνεται καποιο μοντελο με μαξ 200ευρω, με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο , δοκιμασμενο , με οθονη οχι μικροτερη των 4.8''. Θα ηθελα να εχει αν γινεται καλη καμερα.
Για την οθονη ειχα βολευτει φοβερα με την hd amoled της samsung και θα ηθελα κατι αντιστοιχο.
Δηλαδη και samsung να ειναι παλι δεν εχω καποιο προβλημα.
Για πειτε καμια ιδεα.  

Επεξ/σία από nomikosas
Δημοσ.

Για το samsung Galaxy J5 2016 16GB τι εχεις να πεις? Το motorola απο που 230? ηθελα κατι μεχρι max max 200 κ λιγοτερα να ειναι ακομα καλυτερα.  :-D

Δημοσ.

Για το samsung Galaxy J5 2016 16GB τι εχεις να πεις? Το motorola απο που 230? ηθελα κατι μεχρι max max 200 κ λιγοτερα να ειναι ακομα καλυτερα. :-D

Απο σκρουτζ.κινητα καλα με λιγοτερα λεφτα υπαρχουν...η καμερα σε αναγκαζει να ανεβεις σε λεφτα.για μεταχειρισμενο γτ δεν κοιτας;εγω εαν ειχα τετοιο μπατζετ μεταχειρισμενο θα κοιταζα.
Δημοσ.

Βλέπω είχες το SIII neo πριν οπότε αν θες να πας σε Samsung πάλι σίγουρα σκέψου σοβαρά το J5 2016 που ανέφερες. Εγώ στην θέση σου ίσως πήγαινα στο A3 2016 γιατί έχω την εντύπωση πως είναι λίγο πιο premium αλλά είναι στις 4,7 ίντσες και βλέπω πως άρα δεν σε καλύπτει η οθόνη του από άποψη μεγέθους.

Δημοσ.

Απο σκρουτζ.κινητα καλα με λιγοτερα λεφτα υπαρχουν...η καμερα σε αναγκαζει να ανεβεις σε λεφτα.για μεταχειρισμενο γτ δεν κοιτας;εγω εαν ειχα τετοιο μπατζετ μεταχειρισμενο θα κοιταζα.

Eχουν εγγυηση κανονικα? ξερω οτι πολλα κινητα δεν ειναι απο Ελληνικες αντιπροσωπειες αλλα εισαγωγη απο κινα και δεν ξερω αν η εγγυηση ισχυει σε αυτη την περιπτωση.

Απο μεταχειρισμενο τι?

Βλέπω είχες το SIII neo πριν οπότε αν θες να πας σε Samsung πάλι σίγουρα σκέψου σοβαρά το J5 2016 που ανέφερες. Εγώ στην θέση σου ίσως πήγαινα στο A3 2016 γιατί έχω την εντύπωση πως είναι λίγο πιο premium αλλά είναι στις 4,7 ίντσες και βλέπω πως άρα δεν σε καλύπτει η οθόνη του από άποψη μεγέθους.

Το s3 neo  ηταν 4.8inches.. ok k me 4.7 δεν θα εχω θεμα, εχει καλυτερη καμερα το Α3 ή κατι αλλο?

To A3 βλεπω ξεφευγει αρκετα πανω απο 200

Δημοσ.

Το s3 neo ηταν 4.8inches.. ok k me 4.7 δεν θα εχω θεμα, εχει καλυτερη καμερα το Α3 ή κατι αλλο?

To A3 βλεπω ξεφευγει αρκετα πανω απο 200

Το A3 2017 που ίσως είδες είναι στα 265€. Εγώ λέω για το A3 2016 που είναι στα 175€.

Δες reviews απ' τα δύο κινητά για να δεις πιο θα σε βολέψει. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά απλώς το A3 είναι πιο μικρό, έχει αρκετά πιο προσεγμένο design, κάπως καλύτερο επεξεργαστή αλλά λίγο λιγότερη μπαταρία. Στα υπόλοιπα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Το A3 2017 που ίσως είδες είναι στα 265€. Εγώ λέω για το A3 2016 που είναι στα 175€.

Δες reviews απ' τα δύο κινητά για να δεις πιο θα σε βολέψει. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά απλώς το A3 είναι πιο μικρό, έχει αρκετά πιο προσεγμένο design, κάπως καλύτερο επεξεργαστή αλλά λίγο λιγότερη μπαταρία. Στα υπόλοιπα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα.

Aυτα τα δυο λες ετσι? 

1. http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&path=59_75&product_id=7346

2. http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&path=59_75&product_id=6889

To πισω καπακι απο το Α3 για να αλλαζεις μπαταρια ανοιγει ή ειναι μονιμως κλειστο?

Με την εγγυηση υπαρχει καποιο θεμα? γιατι αυτα ολα με την μικρη τιμη δεν ειναι απο Ελληνικη αντιπροσωπεια

Moto G4, Lenovo Vibe X2 Pro, Samsung j7 μια χαρά camera έχουν.Δεν είναι απαραίτητο να ανεβείς τόσο πολύ.

Στο J7 ξεφευγουμε λιγο με την οθονη 5.5 inches ειναι αρκετα μεγαλη.. θα ηθελα κατι 4.7 - 5.2-3 inches

Το j5 εχει το καλο οτι εχει οθονη μεγαλη σε σχεση με το Α3 αλλα to Α3 ειναι λιγο πιο ομορφο στο πισω καπακι

Δημοσ.

Ναι αυτά είναι. Απ' όσο γνωρίζω μόνο στο J5 βγαίνει το πίσω καπάκι, στο A3 η μπαταρία δεν βγαίνει.

Με την εγγύηση όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υπάρχουν Ευρωπαϊκές Εγγυήσεις άρα μπορεί να πας και στην Ελληνική αντιπροσωπεία και δεν χρειάζεται να το στείλεις έξω.

Αν αγοράσεις εκτός ΕΕ μόνο ίσως έχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ναι αυτά είναι. Απ' όσο γνωρίζω μόνο στο J5 βγαίνει το πίσω καπάκι, στο A3 η μπαταρία δεν βγαίνει.

Με την εγγύηση όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υπάρχουν Ευρωπαϊκές Εγγυήσεις άρα μπορεί να πας και στην Ελληνική αντιπροσωπεία και δεν χρειάζεται να το στείλεις έξω.

Αν αγοράσεις εκτός ΕΕ μόνο ίσως έχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

E τοτε καλυτερα j5 απλα το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει μπροστα ledaki για να βλεπεις οταν εχεις καποιο email κτλ.. αυτο ειναι λιγο σημαντικο για εμενα γιατι καθε μερα έρχονται αρκετα εμαιλ και θα πρεπει να ανοίγω την οθονη για να βλεπω αν ηρθε κατι.

Γνωρίζεις μηπως και καποιο αλλο που να εχει και ledaki ειδοποιησεων μπροστα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...